İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmursamamak da kabulüm.Ben önce geçen sene hakedip alamadığım kupayı alacağım diye düşünüp umursamasalar bile bişey demiyorum.Sezon başında da dedim,hiç transfer yapmayıp,paflarla çıkıp ligi 15. bitirseler ama bütün enerjilerini şike ile mücadeleye ayırsalar bile ağzımı açıp tek kelime etmezdim. Bu şartlarda futbolu umursamamanın bile bir açıklaması var.Kirli bir ligi umursamadıkları için asla eleştirmem.Ama bu akşam yapılan şeyin açıklaması,izahı yok...
Ben ligden bahsetmiyorum zaten. Kupayi yine düsün ama tarihinde bu denli basarili oldugun Avrupa'yi da düsün. Orada topladigimiz puanlar bu Kulübün gelecegi. Ayagina tarihinde ilk kez SL sansi geliyor, gruptan cikiyorsun ama Glowacki sakatlaniyor ve buna ragmen Transfer yapmiyorsun. Oysa Avrupa Liginde devam etmemiz bile bu sürece olumlu yönde yansiyacakti. Belkide devam edemeyecektik ama sen yine yap transferini. Geregini yap yani, sonuc alirsin alamazsin o bambaska bir olay. Bana göre affedilir yani yok.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonuna kadar sadri şener bu adam çok akıllı ve herşeyin farkında bile bile kendini ateşe atmaz sonuna kadar SADRI ŞENERAnd you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Tüpçünün tercih edilmesi ,mesihin gelmesi için armegedon savaşı çıkarmaya çalışanların düşüncelereriyle aynı...yaşasın kaos..Kaosu göremeyenlerede yuh olsun..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İlk olarak talibim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyisin değil mi? promil durumu vs..??
Yorum
-
başka takım taraftarlarının forumlarına bakayım nasıl yorumlamışlar bugünkü tavrımızı diye gördüğüm şeylerden gerçekten utandım. Genelde bir yanlışlık olduğunda açıkça yanıldıkları yerleri düzeltirdim ama bugün yapamadım nedense, sanırım öyle düşünmekte haklılar.
---alıntı----
eğer haber doğruysa, yıldırım demirören'i destekleyecek olan trabzonspor'un, 58. madde tartışmalarındaki nihat özdemir'den farkı yoktur.
---alıntı----
27 şubat 2012 tff olağanüstü seçimli genel kurulunda yıldırım demirören'i destekleyeceklerine göre 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını istemiyorlar demektir. istemediklerine göre hak etmediklerini düşünüyorlar belli ki. hak etmediklerini düşündüklerine göre ya fener şike yapmadı ya da kendileri de bu şike-teşvik işlerine bulaştılar. fenerin şike yaptığı yüzde 99.99999 oranında kesin olduğuna göre trabzonspor da bu işlere bulaştı demektir.
ben burdan bunu anladım.
-----alıntı-----
severim trabzonsporu ama bir duruş sergilemelerini beklerdim, bursa kadar olamadılar. taraftarlarıda memnun değildir eminim.
----alıntı------
bordomavi.net gerekeni yapmistir. tebrik etmek gerek...
-----alıntı------Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
Arkadaşlar bu durum başka bir durum.
Yıldırım Demirören gelse, Fb'yi amatöre gönderse, bize 10 tane kupa verse ne olacak?
Adam düşünmez mı ''Fb kupasını vermek istemiyor, sen de onların vermemek istediği kupayı istiyorsun. Aynı isim her ikisini de nasıl yapacak?'' diye.En son Yaşar tarafından düzenlendi; 25.02.2012, 23:55.
Yorum
-
yaa bu sadri şenerre hakaret edesim var ama zor tutuyorum kendimii allahım yarabbim adam bu sene resmen sıctı selcuğu egemeni elimizden kaçırttı ondan sonra toparlayamadı trabzonsporumuzun adını lekelemeye başladı bir an önce istifa etmeli yoksa sonuu daha ağır sonuclar verecek gibi duruyorr aynı hatayı mehmet ali aydınları destekleyerek veren ts şimdide aynı yanlışı yıldırım demirörenle yapıcak :/ vahim bi durumm taraftar olarak bu olaya el atmamız şarttt ...
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşam ikinci defa bu konuyla alakalı Özkan Sümer ismi duyuyorum.Genç bir arkadaşa tanımıyorsun dedim ama şimdi de siz yazınca kendimden şüphe ettim.Özkan Sümer'le alakalı nasıl bir sıkıntı var,bişey oldu da ben mi hatırlamıyorum?Ben onu başbakanın Fener'in cezasını iptal ettirmesiyle istifa edecek kadar dik duran biri olarak biliyorum,kaçırdığım bişey mi var?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili kardeşim,renktaşım,arkadaşım.
Bu stoper konusunda kesinlikle sana hak veriyorum ama Allah aşkına ne yeri ne zamanı değil bunların.Biz burda bizzat başkanımız tarafından sırtımızdan vurulmuşuz,hangi başlığa girsem stoper de stoper..
An itibarıyla oynanan futbol,takımın şusu busu hava cıvadır,onurumuzun peşindeyiz..Lütfen bari bu akşam buna odaklanalım.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak mourner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın ki maçta tüm tirübünlerin sadri şenere istifa çağrısında bulunmasını umuyorum..ekran başında içim biraz olsun ancak böyle soğar.Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
kimse yarın maçta tepki beklemesin kale arkalarındaki yönetim yanlısı arkadaşlarmı ya da takımı bile desteklemekten aciz maraton mu tepki verecek!!!
yönetim maa seçiminde olduğu gibi inşallah kandırılıp seçim günü biz oynamıyoruz demez yine....
Yorum
-
İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonuna kadar sadri şener bu adam çok akıllı ve herşeyin farkında bile bile kendini ateşe atmaz sonuna kadar SADRI ŞENERHayat; TEK başına mücadele sanatıdır
Yorum
-
ya yıldırım demirörenin başkan olması garanti zaten yani adamı biz başkan yapmdk bildiğim kadarıyla eski federasyona göre daha çok ve önemli mevkilerde üye bulndrcz bu kötü sistemde illaki kendi çıkarları için bazı sözler karşılığı sadri şener bu yolu seçti bu zamana kadar hiç bi kötü işin altına girmedi sadri şener onun için sonuna kadar güveniyorum!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
Yorum