Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

sike davasında adı gecen klüplerin yoneticılerine bu yolda destek veren klup yoneticlerinin davada adı gecmese nolur ki....neye oy veriyorsunuz?....

ayrıca sunu da solım elımde ciddi ciddi kalem kagıt beklıyorum kim kime destek verdi diye....kim ilerde haktan hukuktan bahsedecek diye....
    En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 22.02.2012, 14:34.
    ıslak imza....

Yorum

Şike sürecinde Trabzonspor'u en az savunan kesim Trabzonspor yönetimi olmuştur.

Olası Yıldırım Demirören iktidarı için 'karşı değiliz yanında da değiliz konuşmamız lazım' tavrı gösteren yönetim haindir.
      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

İnanamıyorum hala yönetimin bu tavrına pişkin pişkin gülerek konusmuyolarmı hala yuhh diyorum.Çıkın artık tarafınızı belli edip taraf olmayan bertaraf olur.

Yorum

tek kupa istemek olmuyor. kural neyse onu isticeksin. kural bize kupayi verilmesini ve suc isleyenlerin küme düsmesini gerektiriyor.
          bize kupa verilsin gerisi beni ilgilendirmez demek olmuyor

Yorum

YETER sadri şner YETER. . .
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

en azından tüpçüyü destekliyoruzda demedi.maazallah onu'da diyebilirlerdi.
              Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

Demiröreni desteklerler

Yorum

Ata Aksu'nun açıklamalarını okudunuz mu bilmiyorum adamın söyledikleri bana mantıklı geldi siz ne düşünüyorsunuz şu süreçte seçilen her kim olursa yine de güvenmem ama Ata Aksu'yu destekleme kararı çıkabilir mi bizim yönetimden ?

Yorum

Ben transferi, başarıyı falan geçtim.
                    Yönetimi yönetim yapan bu gibi durumlarda sergileyeceği tavırdır.
                    Trabzonspor başkanı nabza göre şerbet vermek yerine, bir sözüyle milyonları peşinden sürükleyecek yeterlilikte bir kişi olmalıdır.
                    Fb maçından sonra '' Biz bu Federasyonu ve Mhk'yı istemiyoruz, derhal istifa etmeliler'' diyen hatta büyük takdir toplayan '' 100 Federasyon bir Trabzonspor oluşturamaz ama Trabzonspor 100 tane Federasyon oluşturur'' sözünü söyleyen bir başkanın,aradan 1 ay geçmeden Olaağanüstü Genel Kurul'da ''federasyona tam destek'' sözlerini söylemesi, onun da bu düzenin bir parçası olduğunu göstermektedir.
                    Şimdi çıkıp Gs gibi'' şike sürecinde adı geçen bir kulüp başkanının Federasyon başkanı olmasını istemiyoruz'' veya ''Fb'Nin desteklediği adayı desteklemiyoruz'' gibi açıklamalar yapmasını beklerdim yönetimden.
                    Bu sessizlik hiç de hayra alamet değil.
                    En son Yaşar tarafından düzenlendi; 22.02.2012, 19:15.

Yorum

• Su anki sürecte ata aksuyu desteklemek sanirim en mantiklisi olacaktir.

Demirören desteklenirse Trabzonspor oldugumuzu unutmus oluruz.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Su anki sürecte ata aksuyu desteklemek sanirim en mantiklisi olacaktir.

Demirören desteklenirse Trabzonspor oldugumuzu unutmus oluruz.
                        bence de ata aksu en mantiklisi
                        sevmesem de
                        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Demirören desteklemesin.tamam.en azından adamın ne mal olduğunu bilmiyoruz.

peki Ata Aksunun desteklenmesi gerekir diyen arkadaşlar bu adamın azizin yakın zamanda çok yakın yalamalarından biri olduğunu biliyormu?

tek desteklenmesi gereken aday Hacıosmanoğludur nokta

Yorum

• ata aksu ile demirören arasında fazla bir fark yok.tff ile ilgili hiç yaptırımda karlı çıkmadık.yapılacak tek şey içimizden biri HACIOSMANOĞLU kesinlikle desteklenmelidir.
                            İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                            Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                            Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• Bizim yönetim yine Fener'in kuyruğuna takılıp Demirören'i destekler...

Yorum

• "Kupamızı vereni destekleyeceğiz"... ne kadar büyük bir acziyettir bu...

Hasan Yener: "Net Tavrımız Yok"... ne demek bu ya....
                                TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
                                İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X