Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 nisandaki trabzon fenerbahçe macında önceki durusmada yani 26 marta aziz çıkar trabzondaki macta senere bir kutu kola tenekesi getirir gibi geliyor bana görüntü onu gösteriyor zatende senerde teneke deyip duruyor sürekli
    bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeşim güzel konuşuyorsunda kupayı Trazonspor a vermeyeceğini nerden biliyorsun olayın perde arkasında nasıl kulisler dönüğünü nerden biliyorsun, açıkçası ben bilmiyorum. hem Trabzonspor her gün kupa ve haklarımız diye her ortamda bunu seslendirecek hemde, hemde vermiyeceğim diyen Demiröreni destekleyecek bana saçma geldi ya sana
      kardeşim şayet sen bu tüpçüye inanıyosan bir senelik tüp msrafın milangazdan
      En son memozcan tarafından düzenlendi; 26.02.2012, 14:44.
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iŞTE DEMiRÖREN'iN YÖNETİM LİSTESİ

1- HALDUN ÜSTÜNEL
        2- MAHMUT USLU
        3-NEŞET YALÇIN
        4-SERVET YARDIMCI
        5- ARİF KOŞAR
        6- MEHMET BAYKAN
        7- HAKAN KANIK
        8- UFUK ÖZERTEN
        9-CENGİZ ZÜLFİKAROĞLU
        10- MUZAFFER OFLAZ
        11-SERDAR GÜZELAYDIN
        listedeki ilk 2 kişi zaten tff nin bundan sonraki amellerini acıklar durumda

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tüpçünün kupayı vereceğine bizim yönetim gerçekten inanıyor mu...çok yazık...
          Sadri Pazarlık yapmıştır.

Sadri Çakal 50 alt lig başkanını çağırdı yanına vardır bir planı tüpçüye seçilmen benim elimde oğlum demiş olabilir..

Şöylede olabilir Tüpçü sadriye Sadri ben uğraşmayayım sen şı alt ligleri bir hallet demiş olabilirde..

Sonunça Kupa gelicek ama TRABZONSPOR'u çiğnemiştir Sadri alsın o kupayı sadri evine götürsün Trabzonspor'uda terk etsin..

Yorum

• fenev düsmedikten sonra o kupa gelse bile hic bi anlami olmaz.

ilk fenev düsmesi gerekir sonra kupamizi almamiz lazim

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fenev düsmedikten sonra o kupa gelse bile hic bi anlami olmaz.

ilk fenev düsmesi gerekir sonra kupamizi almamiz lazim

Ne düşmesi kardeşim olursa eksi puan uygulaması olur buna bile ihtimal vermiyorum ben Uefa el atacak işe düşürecekler işe karışan takımları kupada onlarda kalacak...
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• sadri şener şike süreci haricinde de geçer not almadı taraftarın önemli bir bölümünden bence

ancak bu yazılanlar kismen bile doğruysa

ki habertürkde bugün bir yazı var azizin iş nedeniyle kendine kul ettiği yöneticiler iş adamlarıyla ilgili

sadrinin kuyruğunun azizin elinde olabileceğine inanırım

ancak başkan kaçmak için bunu yapdıysa şimdi taraftar onu istifa ettirerek

ekmeğine yağ sürmüyor mu

tam tersi bir süre daha kalıp taraftarın istediği yönde kararlar almaya zorlanamaz mı

Yorum

• Fenerbahcemiz diyen bir adami destekleyen zihniyete yaziklar olsun...
                  Sanirim sadri sener bazi seylerin garantisini almis demirorenden.kupayi alcaz zaten hakkimiz o.ancak feneri dusurmezlerse bakalim o zamn ne espri yapcak sayin sadri sener baskan.biyik altindan gulmeye devaam eder artik...
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak okyanus61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fenerbahcemiz diyen bir adami destekleyen zihniyete yaziklar olsun...
                    Sanirim sadri sener bazi seylerin garantisini almis demirorenden.kupayi alcaz zaten hakkimiz o.ancak feneri dusurmezlerse bakalim o zamn ne espri yapcak sayin sadri sener baskan.biyik altindan gulmeye devaam eder artik...
                    Sadri Şener'in söz falan aldığını sanmıyorum.Baktı tüpçü seçilecek karşı durmayalım papaz olmayalım mantığı iiçinde oldugunu düşünüyorum.Fenerbahçemiz diyen bi adam puanını bile silmez.Adım açık açıkda olayın üstünü kapatacagını söyledi.Kısaca ne kupa gelir nede Fener düşer.

Yorum

• Konu Dışı bir twit lütfen:
                      #HocaliKatliami kınama mesajı destek mesajı millet olarak kınıyoruz...

Yorum

• kupamizi alalim geri kalanini zaten uefa - tff - fb arasinda gececek..bakalim uefa neler yapacak bu sürect..tüm otoritesini kaybedebilir uefa eger olacaklara göz yumarsa..biz alacagimizi alalim geri kalanini uefa hal eder..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• http://www.internetspor.com/spor/sup...ha-115082.html

inşallah bu haber doğrudur
                          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Demirören'in yönetim kurulu listesinde bizden adam yokmuş galiba yine. Öyle mi?
                            Sadri Sener'i sürekli kandiriyorlar diyecegim ama bence farkli bir cikari var sanirim Sadri Beyin. Yoksa bu kadarda olmaz.

Yönetim istifa..!
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık için açılan davanın 6. duruşması Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda devam ediyor. Tutuklu olarak yargılanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu, Mali İşler Müdürü Tamer Yelkovan ve Amatör Şubeler Genel Koordinatörü Cemil Turan'a destek vermek için takımı temsilen Volkan Demirel, Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcısı İsmail Kartal ile adliyeye geldiler. Kocaman ve Demirel duruşmayı izlemek üzere mahkeme salonuna girdiler. İstanbul Adalet Sarayı'na gelen diğer isimler ise Başkanvekili Nihat Özdemir ile Fenerbahçeli eski yönetici Mahmut Uslu oldu.
                              Bordomavi.net

Yorum

• Sadri Şener birsürü yerde Aziz Yıldırım'la iş yapıyor. Bu yüzden de böyle davranıyor olabilir. Hep onun yanındaydım şimdiye kadar ama bu kadar adi bir adama verilen destek için yazıklar olsun demekten başka birşey yapmaya değer bile görmüyorum bunları

Yorum

Çalışıyor...
                                X