Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni başkan

yeni başkanımız hacıosmanoğlu olsun adam gibi adam öz trabzonlu bunlar gibi istanbul kuklası değil....artık zamanı geldi ziktirin gidin....
    FATİH SULTAN TEKKE

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen katiliyorum.
      iyiki alıntı yapmışsında kaybolmamış, benim mesajı silmişler, gülüyorum sadece

zamanında bazı şeylere tepki koymazsak malesef daha büyük sorunlar geliyor ardından,kime anlatıyorsam yine silecekler nasılsa mesajı, forumdan da soğuttular

Yorum

• Cek git.

Istifa.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• edit......
          En son uzunismail tarafından düzenlendi; 03.03.2012, 06:16.

Yorum

• fenerin uşağı sadri neye karşılık sattın bu takımı ne teklif ettiler

Yorum

• aynen....

İlk olarak uzunismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tespitiniz çok doğru 3 seçenek vardı. Yönetim kurulu toplantısı bu üç seçenek üzerinde olacaktı..

1- Yönetim kurulu diyecekti ki, Hacıosmanoğlunun bu süreçte kazanması zor, gerekirse beraber lobi yapılır buna rağmen değerlendirilir bu seçenek..

2- Ata Aksu değerlendirilir, ortada öyle bir durum oluştu ki Trabzonspor desteklerse Ata Aksunun seçilmesi daha kolay olabilir, 2. ve 3. lig üyelerle sandıktan çıkma ihtimali çok yüksek, ama şimdi seçileceğini düşünmüyorum.. gs desteğide var küçümsenmeyecek. bjkdende oy alabileceğini düşünürüm ister istemez.

3- Demiröreni desteklerim. Trabzzon ayağa kalkar, bir daha asla ts kongresinde liste yapamam ama, kazanandan yana olmak iyidir, şikecileri aklarım vs, yaptırımları kabul ederim..

Sen git burdan üçüncü seçeneği benimse.Olacak iş değil.. Madem sonucu etkilemeyeceğini düşünüyorsun, desteklesene hacıosmanoğlunu. Yada Ata Aksuyu.. Hangi garanti seni buna itti.

Birde merak ettim telefonla yönetim kuruluna nasıl katılıyorsun.Var mı tüzükte böyle bişey.. Telefonla karar almak etik mi. Kulüp olarak destekleme kararı toplantı tutanağına yazıldı mı? Yazıldıysa Sadri Şener imzaladı mı? Telefonla katıldığın bir toplantıyı nasıl imzalıyorsun, var mı böyle bir tüzük. Bu paragrafta yazdıklarım Trabzonspor taraftarına yapılmış farklı bir saygısızlık.. Komedi böyle bir toplantı şekli var mı?
              aynen abime katılıyorum bu yönetim tüm taraftarı kullandı öz evlatlarını taraftarın önüne attı ( örnek fatih tekke gibi) sonra tüpcülerin altına yattı ayıp be istanbul kuklaları cekın gıdın ıstemıyoruz sizi artık iyi kullandınız milleti....
              FATİH SULTAN TEKKE

Yorum

• o deyilde tekrar böle bizi biri kışkırtıyor ve içeriden çökertmeye calısıyorsa ve bunu başarırsa işte ozmn bida doğrulamayız bunuda bilerek hareket edin

Yorum

• Hep Bir Bildikleri Var Dedim Ama Sonuç Hep Hüsran...

Yeteerr Sadri Şeneeerr
                  ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                  Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Sadri başkan senden en az Aziz yıldırım kadar nefret ediyorum şuan yazıklar olsun...

Yorum

• taraftarı taktığı yok adamın

Yorum

• Bugün NTVSPOR=Fener tv gördüm kan beynime sıçradı.Bu nasıl ilkesizliktir.Şimdi bizim o Darağacındaki ''şereflilerden'' ne farkımız kaldı.
                        TRABZONIZM

Yorum

• Ölene dek "$ikeci Sadri $ener" olarak hafizamda yer alacaksin. Kupa mupa istemiyorum. Sadece istifa et.
                          .

Francesco
                          Totti

Yorum

• Trabzonspor'u TFF Genel Kurulu'nda temsil edecek delegeler de belirlendi. Genel kurulda bordo mavili kulüp adına Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Büyükaydın, Recep Denizeri, Coşkun Çebi, ve Temel Kazancıoğlu oy kullanacak.

taraftar bu kişileri affetmeyecektir..yönetim istifa!
                            "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
                            Johan cruyff

Yorum

• Yazıklar olsun size e mi! .. Taraftar kadar olamadınız..

Kimbilir ne b.klar yediniz de korkuyorsunuz bu kadar.. Biz bu takım için gö.ümüzü yırtalım sokaklarda karda kışta hakkımızı almak için yürüyelim, yağmur çamur demeden hasta olana kadar statlarda takıma destek için bi tarafımızı yırtalım her platformda hakkımız olanı isteyelim siz bu takıma ihanet edin.. Bizi sap gibi ortada bırakın.. Yazıklar olsun.. Hiç bir şeye değmezmiş.. Bitirdiniz lan bizi..
                              Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Allah belanızı versin
                                gerçek yüzünüz çıktı ortaya
                                bu taraftar tarihinin en iyi kadrolarından birini bozduğunuzda arkanızda oldu
                                transferlerde milyonlarca eurosunu çöpe attınız yine arkanızda oldu
                                sustunuz konuşmadınız bir bildikleri vardır dedi yine arkanızda oldu
                                ancak bu saatten sonra bir bildiğiniz vardır diyemez hiçkimse
                                kendi kişisel hesaplarınız için bu takımın tarihine leke sürdünüz belkide farkında olmadan
                                ama anlayamadığımız nasıl olurda bu klübün idarecileri bu renklerin anlamına bu kadar aykırı hareket eder
                                hangi yüzle çıkacaksınız bu taraftarın karşısına artık
                                nasıl dolaşacaksınız memleketimin sokaklarında
                                ciğeriniz beş para etmezmiş
                                En son jeepeers tarafından düzenlendi; 26.02.2012, 01:28.

Yorum

Çalışıyor...
                                X