Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur ÇIRAKMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar ben birşeyler duydum umarım aslı yoktur duyduklarımın:@
    söyle bizde duyalım nede olsa alıştık bundan kötusude olamaz

Yorum

• baskan son sakasini yapmis galiba.

Yorum

• İlk olarak Nadir Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne duydun..........
        olamaz dedim imkanı yok biz o adamı desteklemeyiz dedim inat ettim ama gerçektem de öyleymiş ne diyeyim ki azcık olsa umudum vardı oda artık yok
        8888888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak Uğur ÇIRAKMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tüpçüye destek veriyormuşuzzz
          Uğur dalgamı geciyor esprimi yaptın biz ne yapıyoruz saatlerce burda

Yorum

• insanın içine kurt düşüyor.bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü.şikeyi yapan fener ve beşiktaş.tapelerde bizdeki durum şikeye teşebbüs girişimi muallak bir durumdu.uefada sıfır şike durumu var.bir yönetim kirli bir tff yönetiminin ve fenerin arkasına niye takılsın.şimdiye kadar korkmuyordum bu yönetimin kararından sonra korkmaya başladım.acaba bilmediğimiz birşeyler mi var?

Yorum

• Bu başkana destek verenin Trabzonsporluluğundan şüphe ederim. Mevzu sadece şampiyonluk kupası değildir. Trabzonspor Başkanının bir duruşu bir ağırlığı vardır. Yıllarca şampiyon olamasakta Trabzon taraftarının bir saygınlığı vardır. Bugün bu haber itibariyle bu değerler tamamen alt üst edilmiştir. Sadri Şener İstifa!

Yorum

• Şenol hocaya acıyorum. O nelerden bahsediyor yönetim neler yapıyor.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• sadri bey ; tüpçüye destek vermeden önce acilen istifa et...
                  "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• başkanı severdim sempatik olduğundan dolayı ama son dönemlerde yaptıkları artık miladını doldurduğunu düşünüyorum...gerekirse avrupa kupaların gitmeyiz diyen demiröreni nasıl destekleriz ya aklım almıyo...
                    neye güvenerek destek verdiler acaba;tahminen demirören kupayı size veririm demiştir bunun üzerinede bizim başkan avrupa kupalarını yok sayarak demiröreni desteklemştir....

bu yapılanlardn sonra;TRABZONSPOR DURUŞUNU zedelediğiniz için gerekeni yapmanızı istirham ediyorum.ya DİK DURUŞ GÖSTERİN yada gidin...

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uğur dalgamı geciyor esprimi yaptın biz ne yapıyoruz saatlerce burda

abi inan daha yeni geldim.... tüm gün boyunca içim içimi yedi aslı yoktur yalandır dedim ama yine boynu bükük kaldık desenize
                      8888888888888888888888888888888888888

Yorum

• Artik laf degil, Icraat zamani!!!
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Kansız herifler.
                          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• ey para sen nelere kadirsin..
                            nası ihale alacaktı sayın şener..
                            en başından sattılar Şampiyonluğu...
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• başkan mükemmel bir insan olabilir ama bir kulüp özelliklede bizi yönetemeyecek furumdadır...ACİLEN BIRAKMALIDIR

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Resmi siteden niye açıklayamıyorlar.Medyaya haber uçurup nabız ölçüyorlar,duruma göre kıvıracaklar.Siz çok mu uyanıksız ey yönetim...

Yorum

Yükleniyor...
                                X