İlk olarak Uğur ÇIRAKMAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak Nadir Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene duydun..........8888888888888888888888888888888888888
Yorum
-
İlk olarak Uğur ÇIRAKMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüpçüye destek veriyormuşuzzz
Yorum
-
insanın içine kurt düşüyor.bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü.şikeyi yapan fener ve beşiktaş.tapelerde bizdeki durum şikeye teşebbüs girişimi muallak bir durumdu.uefada sıfır şike durumu var.bir yönetim kirli bir tff yönetiminin ve fenerin arkasına niye takılsın.şimdiye kadar korkmuyordum bu yönetimin kararından sonra korkmaya başladım.acaba bilmediğimiz birşeyler mi var?
Yorum
-
Bu başkana destek verenin Trabzonsporluluğundan şüphe ederim. Mevzu sadece şampiyonluk kupası değildir. Trabzonspor Başkanının bir duruşu bir ağırlığı vardır. Yıllarca şampiyon olamasakta Trabzon taraftarının bir saygınlığı vardır. Bugün bu haber itibariyle bu değerler tamamen alt üst edilmiştir. Sadri Şener İstifa!
Yorum
-
Şenol hocaya acıyorum. O nelerden bahsediyor yönetim neler yapıyor.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
başkanı severdim sempatik olduğundan dolayı ama son dönemlerde yaptıkları artık miladını doldurduğunu düşünüyorum...gerekirse avrupa kupaların gitmeyiz diyen demiröreni nasıl destekleriz ya aklım almıyo...
neye güvenerek destek verdiler acaba;tahminen demirören kupayı size veririm demiştir bunun üzerinede bizim başkan avrupa kupalarını yok sayarak demiröreni desteklemştir....
bu yapılanlardn sonra;TRABZONSPOR DURUŞUNU zedelediğiniz için gerekeni yapmanızı istirham ediyorum.ya DİK DURUŞ GÖSTERİN yada gidin...
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur dalgamı geciyor esprimi yaptın biz ne yapıyoruz saatlerce burda
abi inan daha yeni geldim.... tüm gün boyunca içim içimi yedi aslı yoktur yalandır dedim ama yine boynu bükük kaldık desenize8888888888888888888888888888888888888
Yorum
Yorum