Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan için ihanet ediyor diyemem. Ağır olur. Camia hoş olmayan durumlara maruz bırakılıyor doğru.

Trabzonspor hakkında medyanın yönlendirdiği bir kamuoyu oluşturuluyor. Dikkat ediniz hep olumsuz haberlerle gündeme geliyoruz, ya da hakkımızda çoğunlukla haksız yoğun olumsuz yorumlara maruz bırakılıyoruz

Peki camia bu kadar güçsüz mü? Camiayı güçsüz kim bırakıyor? Başkan mı?

Bu konuda daha derin düşünmemiz lazım gerektiğine inanıyorum

Başkan hatasızdır ya da ilkeli davranmıştır, dik durmuştur demiyorum fakat ihanet varsa bu daha derinlerde

Kısaca parasını İstanbul ve Ankara'dan çıkaranların onlara kolay kolay karşı gelme şansı yoktur. Bu camianın zenginleri, güçlüleri, nüfusluları da oralara bağlıdırlar, o yüzden bu süreçte seslerini çıkaramamışlardır.

Yapılması gereken camia olarak birlik olmak, kıskançlıkları hasetleri bir kenara bırakmak ve güçlenmeyi ihmal etmeden cesur adımlar atmaktır.
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 28.02.2012, 12:49.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• BÜYÜK TRABZON Toplantisi yapilacakti noldu?

Yorum

• yeri mi bilmiyorumda bu yeni 2 gruplu sistem için ne düşünüyorsnuz?

Eğer gruplar doğu batı şeklinde ayrılırsa bizim işimize gelir biz doğuda hep lider oluruz, nasıl ayrılacak hiçbir bilgim yok ama güzel olabilir bizim için
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• boşverin bu süreçte zaten herhangi kulubün doğru,dik,tertemiz durması beklenemezdi.bazılarının çok beğendiği bursa başkanı bile, demirören yarınki milli maça gelirse beraber izleriz demiş.galatasaray zaten genel kurul'da artis artis takıldı.bazıları sarmaş dolaş vs.

akıbet haklı olanın olacaktır diye umalım..
          Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• bursaspor.

bursasporun yöneticilerini duruşlarından dolayı kutluyorum.
            ------------------------------------------------------
            diyecek başka söz yok.

Yorum

• hangi siteye girsem malum fotoğraf karşıma çıkıyor. çıldırıyorum.

Yorum

• Yanliz dün aksam Telegol Programini seyrettim ve Kaya ince ince gisdirdi bizim Baskana.
                Karari Trabzonspor Taraftari versin dedi.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Detaya takılıp özü kaçırıyoruz galiba. Kim bilir belki de kalabalıkların tefsir etme ve kulp bulma eğilimine kapıldık. Başkan'ın adını anmak istemediğim kişiyle yan yana, göz göze, diz dize oturması teferruat, en fazla bardağını taşıran son damla olur.

Başkan'ın 3 temmuzdan beri ortaya koyduğu eylem ve söylemler size bormal geliyordu da bu mu anormal.

UEFA bizi Şampiyonlar Ligi'ne davet ettiğinde; "Ne yapalım UEFA aldı?!" diyen bu başkandı.
                  "Sevinemiyoruz, bir camia mağdur oldu." diyen de bu başkandı. "Mağdur olan" camia şikeyle hak edilmiş şampiyonluğu elimizden alan FB.
                  Şikecilerin cezalarını hafifletecek kanun teklifi için imza atıp, "atmadım" diyen, attığı ortaya çıktığında da; "Attım ama hele bir sorun niye attım?" diye kıvıran yine aynı başkandı.
                  "Adam öldürene birkaç yıl ceza verilirken Aziz Bey'e bunca ceza isteniyor?" diyen de bu başkandı.Aziz Yıldırım'ın avukatı bilke bu kadar ihlaslı ve etkili savunma yapamadı.
                  Bütün bunları geçtik de bir Leyla ile Mecnun resmine mi takıldık?
                  yorumlarınızı yazmadan mutlaka okuyunuz,hatta her sayfanın başında olası bir makale!!!

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Otyakmaz’ın yanına oturunca tüm gözler bu ikilinin üzerine çevrildi. Otyakmaz’ın cuma günü mahkemedeki ifadesinde “Trabzonspor’un Mehmet Yıldız üzerinden bize 1 milyon dolar teşvik primi teklif ettiğini duydum” sözleri, hala sıcaklığını koruyordu. Peki Sadri Şener ve Mecnun Otyakmaz ne konuştular? İşte o diyalog...

Dosyayı okusaydınız teşekkür ederdiniz
                    - Şener: Geçmiş olsun başkanım.
                    - Otyakmaz: Teşekkür ederim Sadri Bey.
                    - Şener: Keşke mahkemede o açıklamaları yapmasaydınız.
                    - Otyakmaz: Tapelerde bu çok açık ortada. Ben mahkemede ne biliyorsam onu söylemek zorundaydım. Çünkü ilk mahkemede çıkmam gerekiyordu.
                    - Şener: Yine de bu bize zarar verdi.
                    - Otyakmaz: Siz dosyayı okudunuz mu Sadri Bey? Eğer dosyayı okusaydınız bana bu sözlerim için teşekkür ederdiniz. O dosyada bu apaçık ortada.

Yorum

• Bu kepazeligin bir aciklamasi olamaz. Kulubun yonetiminde olanlar sahsi cikarlari ve istikballeri icin kulubu satmislar, degerlerini ayaklar altina almislardir. Bu ihaneti kendilerine ve yakinlarina anlatabilir ve mesrulastirabilirler. Ancak gercek Trabzonspor taraftari bu hareketi ve hakareti sindirmeyecektir. Kendinizi ve surekanizi alip defolun. OLAGANUSTU KONGRE! HEMEN SIMDI!
                      KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• İlk olarak muratfındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Otyakmaz’ın yanına oturunca tüm gözler bu ikilinin üzerine çevrildi. Otyakmaz’ın cuma günü mahkemedeki ifadesinde “Trabzonspor’un Mehmet Yıldız üzerinden bize 1 milyon dolar teşvik primi teklif ettiğini duydum” sözleri, hala sıcaklığını koruyordu. Peki Sadri Şener ve Mecnun Otyakmaz ne konuştular? İşte o diyalog...

Dosyayı okusaydınız teşekkür ederdiniz
                        - Şener: Geçmiş olsun başkanım.
                        - Otyakmaz: Teşekkür ederim Sadri Bey.
                        - Şener: Keşke mahkemede o açıklamaları yapmasaydınız.
                        - Otyakmaz: Tapelerde bu çok açık ortada. Ben mahkemede ne biliyorsam onu söylemek zorundaydım. Çünkü ilk mahkemede çıkmam gerekiyordu.
                        - Şener: Yine de bu bize zarar verdi.
                        - Otyakmaz: Siz dosyayı okudunuz mu Sadri Bey? Eğer dosyayı okusaydınız bana bu sözlerim için teşekkür ederdiniz. O dosyada bu apaçık ortada.
                        Böyle bir konuşmanın olduğunu sanmıyorum. Haberin yayınlandığı gazete ve haberi yapan kişiye bakınca buna inanmak zor.

Yorum

• UEFA'nın TFF başkanı olarak Demirören'i nasıl muhatap kabul edeceğini çok merak ediyorum !
                          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Demirören'in Şener'e kulüpler birliği başkanlık teklifi götürdüğü, birçok kulübün de kendisine bu konuda destek verdiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin ise Sadri Şener'e sıcak bakmadığı ifade edildi.

Şener'in kararını birkaç gün içinde vereceği bildirildi. Şener seçim sonrası "Yıldırım Bey çabuk ve doğru karar verir. Kaostan inşallah kurtarır. Herkesin hakkını verirse, şikayet olmadan sonuca ulaşır. Bunun için de hukuk kurullarının verdiği görüşler doğrultusunda bir an önce karar vermesi lazım. Hemen UEFA'yla görüşmesi gerek" açıklaması yaptı.

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              UEFA'nın TFF başkanı olarak Demirören'i nasıl muhatap kabul edeceğini çok merak ediyorum !
                              Dün teşekkür konuşması için çıktığında kendimi gülmekten alamadım birde orada bulunanların yüzüne baktım ve şu kanıya vardım artık Türkiye'de futbol diye birşey yok kendi branşım olan yüzmeye artık daha fazla zaman ayırmaya karar verdim bu tür pisliklerden temizlenmediği sürece biz bir yere varamayız kendimizi kandırıyoruz sadece biz değil tüm diğer renklere gönül vermiş taraftarlar içinde bu geçerlidir...

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                UEFA'nın TFF başkanı olarak Demirören'i nasıl muhatap kabul edeceğini çok merak ediyorum !
                                UEFA sitesi TFF'nin 41.Başkanını seçtiği şeklinde ufak bir haber yapmış. UEFA'da olana bitene şaşırmıştır iyice.

Yorum

Çalışıyor...
                                X