Yazıklar olsun. Vizyonsuz ve ne yaptığını bilmeyen bir kişiye göz göre göre destek mi vereceksiniz? Bu Trabzonspor'a ihanet değil de nedir? Türk futboluna iflas bayrağı açtıracak eski kafa bir yöneticiyi TFF'ye başkan mı yapacaksınız? Nasıl bir politika izliyorsunuz bilemiyorum ama sizleri tutarlı olmayı, Trabzonspor taraftarının sesini dinlemeye davet ediyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
Bizi Fenerbahçe taraftarı ile karıştıryor iseniz çok yanılıyorsunuz yönetimdekiler.
Biz yaptıklarınıza veya yapacaklarınıza eyvallah diyecek insanlar değiliz.
Yıllardır şampiyon olmadan, kupa görmeden bu takımı tuttuk, bundan sonra da şampiyonluk veya kupa göremesek bile bu takımı tutacağız.
Bir ''bakraç'' almak uğruna başımızı yere indirdiniz, bu yolda bize haksızlık ettiniz, bizi sırtımızdan vurdunuz..
Yorum
-
İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizi Fenerbahçe taraftarı ile karıştıryor iseniz çok yanılıyorsunuz yönetimdekiler.
Yıllardır şampiyon olmadan, kupa görmeden bu takımı tuttuk, bundan sonra da şampiyonluk veya kupa göremesek bile bu takımı tutacağız.
Bir ''bakraç'' almak uğruna başımızı yere indirdiniz, bu yolda bize haksızlık ettiniz, bizi sırtımızdan vurdunuz..
Yorum
-
Bu arada net bİr aÇiklamada yok renktaŞlar umarim yalan haberdİr dİcem ama butun haber siteleri tvler de yayinlandi... Ama "kupa" İÇİn yalvaranlardan ses yok...
bİz ŞİkebahÇelİler gİbİ deĞİlİz sahtekarlara sahip Çikmayiz...!!!TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
-
İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizi Fenerbahçe taraftarı ile karıştıryor iseniz çok yanılıyorsunuz yönetimdekiler.
yeter yeter!! derhal istifaBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Rezalet..KENDİ DAVAMIZDA GALATASARAY KADAR DİK DURAMADIK!TRABZONSPORDA DEMİRÖREN DEDİ
Yıldırım Demirören'e büyük destek
Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı Yıldırım Demirören’e tüm lig kategorilerindeki kulüplerden destek yağıyor..
16:47 | 25 Şubat 2012
Ömür AVCI/TRABZON,(DHA)
TRABZONSPOR Yönetim Kurulu, pazartesi günü yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu genel kurulunda Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldı.
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Bugün yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdik. Başkanımız Sadri Şener de telefonla toplantıya katıldı. TFF Genel Kurulu'nda Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldık" dedi.
Trabzonspor'u TFF Genel Kurulu'nda temsil edecek delegeler de belirlendi. Genel kurulda bordo mavili kulüp adına Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Büyükaydın, Recep Denizeri, Coşkun Çebi, ve Temel Kazancıoğlu oy kullanacak
Bence Rezaletin en büyüğü...Bu zamana kadar hep arkaların da durdum.ama bu kadarı da fazla...Şike soruşturmasın da adı geçen bir klubün başkanı nı nasıl desteklersiniz?? Aklım almıyor..Hem de hakkımızın yendiği bu kadar açıkken..Bunun tek açıklaması var..Bizimkiler de birşeylerden korkuyor...En son umitçebi tarafından düzenlendi; 25.02.2012, 17:57.
Yorum
-
bence yönetimin demiröreni desteklemesinin tek sebebi olabilir kirliler ve ortaya çıkmasını istemiyorlar ve düşmeyi kaldıran az puan cezası veren demiröreni destekliyorlar bizim yönetim bizi yönetmeyi hakketmiyorlar bencede istifa etsinlersensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
Yorum