Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yazıklar olsun. Vizyonsuz ve ne yaptığını bilmeyen bir kişiye göz göre göre destek mi vereceksiniz? Bu Trabzonspor'a ihanet değil de nedir? Türk futboluna iflas bayrağı açtıracak eski kafa bir yöneticiyi TFF'ye başkan mı yapacaksınız? Nasıl bir politika izliyorsunuz bilemiyorum ama sizleri tutarlı olmayı, Trabzonspor taraftarının sesini dinlemeye davet ediyorum.
    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Bizi Fenerbahçe taraftarı ile karıştıryor iseniz çok yanılıyorsunuz yönetimdekiler.
      Biz yaptıklarınıza veya yapacaklarınıza eyvallah diyecek insanlar değiliz.
      Yıllardır şampiyon olmadan, kupa görmeden bu takımı tuttuk, bundan sonra da şampiyonluk veya kupa göremesek bile bu takımı tutacağız.
      Bir ''bakraç'' almak uğruna başımızı yere indirdiniz, bu yolda bize haksızlık ettiniz, bizi sırtımızdan vurdunuz..

Yorum

• ŞİKECİLERİ DESTEKLEYEN ŞİKECİDİR...!!!

DESTEKLİYORSANIZ İSTİFA....!!! GS ve BURSA HELAL OLSUN ADAMSINIZ....!!!
        TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
        İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• Ya hu tribündeki taraftarın hali ortada. Onlardan bir şey beklemek saflıktan başka bir şey değildir.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizi Fenerbahçe taraftarı ile karıştıryor iseniz çok yanılıyorsunuz yönetimdekiler.
            Yıllardır şampiyon olmadan, kupa görmeden bu takımı tuttuk, bundan sonra da şampiyonluk veya kupa göremesek bile bu takımı tutacağız.
            Bir ''bakraç'' almak uğruna başımızı yere indirdiniz, bu yolda bize haksızlık ettiniz, bizi sırtımızdan vurdunuz..
            imza-imza-imza-imza-imza

Yorum

• Bu arada net bİr aÇiklamada yok renktaŞlar umarim yalan haberdİr dİcem ama butun haber siteleri tvler de yayinlandi... Ama "kupa" İÇİn yalvaranlardan ses yok...

bİz ŞİkebahÇelİler gİbİ deĞİlİz sahtekarlara sahip Çikmayiz...!!!
              TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]

Yorum

• Yönetim, bu taraftar bu yaptığın kalleşliği unutmaz...

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizi Fenerbahçe taraftarı ile karıştıryor iseniz çok yanılıyorsunuz yönetimdekiler.
                  imzamı koyuyorum
                  yeter yeter!! derhal istifa
                  ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                  NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• bir bursa yada gs yönetimi kadar diyaretli olamadık yazıklar olsun oradaki yönetime ve o yönetimi bundan sonra bize savunanlarada yazıklar olsun.Bu dakikadan sonra Sadri Şener ve tayfası orada kalmamalıdır.

Yorum

• şikecilerin peşinden giden yönetim istemiyoruz!!!!

defolun gidin lan Trabzonspor'dan DEFOLUN!!!

Yorum

• aslında en güzel protesto..yarın stadı pankartlarla süsleyip maça kimsenin gitmesi..şikenin legalleştiği yerde maç izlemek yersiz..bu görüşü destekleyen yazılar olmalı...61.dk.da da stadın etrafından siyah balonlar bırakalım gökyüzüne..

Yorum

• Şİkecİlerİ destekleyen Şİkecİdİr...!!!

desteklİyorsaniz İstİfa....!!!

Yorum

• Rezalet..KENDİ DAVAMIZDA GALATASARAY KADAR DİK DURAMADIK!TRABZONSPORDA DEMİRÖREN DEDİ

Yıldırım Demirören'e büyük destek

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı Yıldırım Demirören’e tüm lig kategorilerindeki kulüplerden destek yağıyor..

16:47 | 25 Şubat 2012

Ömür AVCI/TRABZON,(DHA)
                            TRABZONSPOR Yönetim Kurulu, pazartesi günü yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu genel kurulunda Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldı.
                            Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Bugün yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdik. Başkanımız Sadri Şener de telefonla toplantıya katıldı. TFF Genel Kurulu'nda Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldık" dedi.
                            Trabzonspor'u TFF Genel Kurulu'nda temsil edecek delegeler de belirlendi. Genel kurulda bordo mavili kulüp adına Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Büyükaydın, Recep Denizeri, Coşkun Çebi, ve Temel Kazancıoğlu oy kullanacak

Bence Rezaletin en büyüğü...Bu zamana kadar hep arkaların da durdum.ama bu kadarı da fazla...Şike soruşturmasın da adı geçen bir klubün başkanı nı nasıl desteklersiniz?? Aklım almıyor..Hem de hakkımızın yendiği bu kadar açıkken..Bunun tek açıklaması var..Bizimkiler de birşeylerden korkuyor...
                            En son umitçebi tarafından düzenlendi; 25.02.2012, 17:57.

Yorum

• gelmiş geçmiş en basiretsiz,pısırık,korkak TRABZONSPOR başkanı ve yönetimi.bırakın ve gidin.Trabzonspor hiç bu kadar kötü yönetilmemişti!

Yorum

• bence yönetimin demiröreni desteklemesinin tek sebebi olabilir kirliler ve ortaya çıkmasını istemiyorlar ve düşmeyi kaldıran az puan cezası veren demiröreni destekliyorlar bizim yönetim bizi yönetmeyi hakketmiyorlar bencede istifa etsinler
                                sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

Yükleniyor...
                                X