Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rahatız beyler..

Yorum

• Üst turdayin cc Allah'ın izniyle istanabul yalakalarına inat..

Yorum

• Kendi oyunumuzu oynarsak iyi olur.Planlarımızı lile göre yapmamalıyız bence,Şenol hocama güveniyorum

Yorum

• İçimden geçen biz bu maçtan bir puan alıcaz interde kaybetmeyecek ve sonrası malum bayram
          Colman-zokora bu maçın kaderini belirleyecek isimler
          Dik oynuyoruz,Dikine oynuyoruz.....
          Hg_

Yorum

• Son 4 Yılda Lille evinde kaybettiği maçlar, zor kaybediyor. Umutlu olmamanızı tavsiye ederim.

2011
            Lille 0 - 1 Montpellier
            Lille 0 - 1 Inter

2010
            Lille 1 - 2 Sporting Lisbon
            Lille 1 - 3 Marsilya

2009
            Lille 1 - 2 Auxerre
            Lille 1 - 2 Lorient

2008
            Lille 1 - 3 Le Mans
            Lille 1 - 2 Marsilya
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Kaybedecek birşeyimiz yok. Bu şartlar altında almamız gereken puanları aldık. Bundan sonrası işin kreması.

Güveniyorum.
              Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Lille 0 - 1 Montpellier
                Lille 0 - 1 Inter

Valenciennes 0 - 0 Lille
                Toulouse 0 - 0 Lille

Lille bu yıl sadece 4 maç gol atamadı.
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Lille geçen yıl uefa da deplasmanda berabere kaldığı takımları içeride GOL yemeden yenmiş.

Vaslui 0 - 0 Lille
                  Lille 2 - 0 Vaslui

Gent 1 - 1 Lille
                  Lille 3 - 0 Gent

Lille 1 - 0 Levski Sofia
                  Levski Sofia 2 - 2 Lille
                  En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 06.12.2011, 11:06.
                  @tsmustafakemal

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Son 4 Yılda Lille evinde kaybettiği maçlar, zor kaybediyor. Umutlu olmamanızı tavsiye ederim.

2011
                    Lille 0 - 1 Montpellier
                    Lille 0 - 1 Inter

2010
                    Lille 1 - 2 Sporting Lisbon
                    Lille 1 - 3 Marsilya

2009
                    Lille 1 - 2 Auxerre
                    Lille 1 - 2 Lorient

2008
                    Lille 1 - 3 Le Mans
                    Lille 1 - 2 Marsilya

yıllardır şu forumdayım daha hiç pozitif olduğunu görmedim.. ama her ailede böyle biri vardır benim açımdan sorun yok..

Yorum

• Trabzonspor Yarın Akşam Fransızlara karşı değil içimizdeki gavurlara karşı oynayacaksın.Ben İnter maçından sonra dediğim sözün arkasındayım.Sonuncu da olsanız gösterdiğiniz mücadele ile benim için CL şampiyonusunuz.Ancak Bir Kez daha Dik Oynayıp bizden önce Özellikle Şenol Hoca için oynayıp 2.tura çıkmanızı istiyorum.Allahım Sana yalvarırım bizi Şerefsiz Köpeklere karşı mahçup etme...
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Bir örnek kurban Fenerbahçe

Fenerbahçe 1 - 1 Lille
                        Lille 2 - 1 Fenerbahçe
                        @tsmustafakemal

Yorum

• Lille son 4 yıl performansı ve istatistiklerine göre maçı Lille alır.

Çok beklenti içerisinde olmayalım.
                          @tsmustafakemal

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lille geçen yıl uefa da deplasmanda berabere kaldığı takımları içeride GOL yemeden yenmiş.

Vaslui 0 - 0 Lille
                            Lille 2 - 0 Vaslui

Gent 1 - 1 Lille
                            Lille 3 - 0 Gent

Lille 1 - 0 Levski Sofia
                            Levski Sofia 2 - 2 Lille
                            ilk olarak biz bu yendiği takımlardan kat be kat üstünüz...

ikincisi ise lille geçen seneki lille değil...

üçüncüsü biz de eski trabzonspor değiliz ama her zamankinden daha büyük bir hocamız var...

Yorum

• Hazırmıyız

O ZAMAN GİDİYORUZ ALIP 3 PUANI DÖNÜYORUZZZZZZZZZZZZ
                              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Lyon 3-4 Trabzonspor
                                Toulouse 0-1 Trabzonspor

İstatistikse buyrun istatistik.Fransa'da %100 galibiyet oranı..
                                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Yükleniyor...
                                X