Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor-konyaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Trabzonspor-konyaspor

iyi baslangic yapilamayna ikinci yarinin ikinci maci! kendi sahamizda konyasporla oynuyoruz!

kayseri macinda görüldi kitakimin defans blogundaki uyumsuluk cözülebilmis degil. defansta oynayan erdincin yerine bu hafta yeni transfer stepanov oynayacaktir!celonun yerine ufukhan ufukhanin yerine de ferudun yerlestirilir ve adem kocakla da lee iyilesirse lee yer degistirir ve aslinda böylece bir cok sorun bu yolla cözülmüs olur gibime geliyor!

macin favorisi biziz ve galibi de biz olacagiz!

aslolan takima kötü günlerinde sahip cikmaksa ve buna bizler trabzonsporluluk diyorsak o zaman hepimiz görevimizi yapalim ve takima destek olalim. bunu en iyi trabzondaki arkadaslar yapabilirler ve onlarinda bunu eksiksiz yerine getirecegine inancim tam...

Bu maçtan hiç umutlu degilim

Yorum

ben artik hic umutlu degilim. Yeniliriz

yencegiz diyoruz da ne oluyor. Belki tersi cikar.
      TRABZONSPOR

Yorum

bu futbol anlayi$i ile, ruhsuz futbol oynama tarzi ile her macimiz zor hatda cok zor gececek...

neyse, ümitvar olmak lazim-belki bi beraberlik kuratarabiliriz [img]smileys/smiley5.gif[/img]
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

fatih milan.s tayfunufukha n

huseyin&nbsp ; adem&n bsp; ali güzel dal

ergin keles

fatih ömer

sol knata transfer sarrrrrrrrrt

...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

Bence bu maçta takim yenilirse büyük kaos yasanir. Ama öyle bisey olamaz çünkü yenecez.....
            Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

Stepanov ilk 11'de oynatilmali, celaleddin yerine Ferhat oynatilabilir. ayrica takima alinacak yabanci bir oyuncu ile maçi rahat bir sekilde kazaniriz.

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Trabzonsporluluk skordan bagimsiz bir sey. Iki saattir Lyon maçindan 7 attigimiz Antep maçina kadar bir sürü sey seyrediyorum, telefona da "Uy Aha" yi yükleyipring toneyaptim, haftanin nasil geçecegini düsünmeye basladim. Tabi kiher zamanki gibi yerimizi alip destegimizi verecegiz...

Dalga geçer gibi ayaginda 40 saniyeden asagi top tutmadan hiç bir sey yapmayan topçulari birakip sirf garezden ötürü Fatih Akyel'e yüklenenleri anlamakta zorluk çeksem de, kasla göz arasinda 3 tane yiyip soka girdikten sonra topu uzaklastirmak için ayaginda 2 kez sektirmeye çalisan kaleciyi görünce içimden aci aci gülmek gelse de, en iyi zamaninda dahi hakkindaki görüsüm simdikinden farkli olmayan Celalettin ve Erdinç'ten medet ummaktan yüzüm kizarsa da Konya'yi geçebilecegimizi düsünüyorum.

Yorum

tolga

fatih a.&nbs p; tayfun stepanov&nbs p; ufukhan

adem&n bsp; huseyin&nbsp ; symek& nbsp; hasan ucuncu

fatih omer

konyaspor macina boyle cikilmasi gerektigini dusunuyorum.

Yorum

perhaps! aramizda gereksiz birhusumet olsada yazdiklarina schapka cikarmadan edemeyecegim! trabzonluluk nedir iki cümleyle kimilerine göstermen cok yerinde bir davranis!

ayaginda 40 saat top tutan oyuncu tanimlamana da katilmamak elde degil! sorun bunlari dillendirdiginde insanlarin asiri tepki vermeleri...

evet bu maci kimilerinin bekledigi sekilde yenilgiyle ya da beraberlikle degil galibiyetle kapatacagiz! hem de cok iyi bir oyun ve skorla yattarasizliga ragmen..Edited by: hobbit

Yorum

Gs maçinda konyayi izledim, gayet iyiler, mücadeleci ve hirsli oynuyorlar.
                      BORDO MAVİ

Yorum

defansimiz gerçekten rezildurumda insan dumur oluyor....bizi bazi maçlarda hezimetten forma koruyor....yoksa darmadagin olabiliriz.....çok korkunç goller yedik.....ugur boraldan ve forvetten önce hatta bence gerek te yok defansin göbegine iyi bir milli takimda birlikte oynayan iki güzel futbolcu almaliyiz.....kaleci transfer etmemiz lazim....bu defansi toparlayamiyoruz biz iyi bir kalecimizde yok malesef yillardir......ama iyi bir takimin her seyden önce çok güçlü bir savunmasi olmali.....
                        rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

ya diger takimlarin iyiliginden çok bizimm kötülügümüz de var. bu maçi almazsalar hoca gider gibi geliyo onun için bu maçta da yatabilirler ama maçin trabzonda olmasindan ve taraftardan çekinmeden dolayi bir ümit var yine
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

Trabzonsporluluk skordan bagimsiz bir sey. Iki saattir Lyon maçindan 7 attigimiz Antep maçina kadar bir sürü sey seyrediyorum, telefona da "Uy Aha" yi yükleyipring toneyaptim, haftanin nasil geçecegini düsünmeye basladim. Tabi kiher zamanki gibi yerimizi alip destegimizi verecegiz...

Dalga geçer gibi ayaginda 40 saniyeden asagi top tutmadan hiç bir sey yapmayan topçulari birakip sirf garezden ötürü Fatih Akyel'e yüklenenleri anlamakta zorluk çeksem de, kasla göz arasinda 3 tane yiyip soka girdikten sonra topu uzaklastirmak için ayaginda 2 kez sektirmeye çalisan kaleciyi görünce içimden aci aci gülmek gelse de, en iyi zamaninda dahi hakkindaki görüsüm simdikinden farkli olmayan Celalettin ve Erdinç'ten medet ummaktan yüzüm kizarsa da Konya'yi geçebilecegimizi düsünüyorum.

akyel ne yapsin, gayet iyiydi bence...stefanla iyi bir ikili olacaklar..ayrica, erdin formayi zor görür bir daha...celo'ya sezon sonuna kadar sabredecez ama onun yerine de gençlerden birini koymali hoca...
                            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

konya yi izledimm isimizin nekadar zor olacagini gördüm
                              ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

Çalışıyor...
                              X