Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anadolu?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak The Legend tarafından gönderildi

kupa maçinda kayseri bizi 3-0 yendigi zaman.3. golden sonra kayserili futbolculari alkislayan taraftarlarimiz bugün karsiligini nasil aldigimizi sanirim görmüslerdir.

BöyleceTrabzonsporun Trabzonspordan baska dostu olmadigini insallah ögrenmislerdir.

Anadolu takimlari gider istanbul takimlarina yalanir ancak.[img]smileys/smiley18.gif[/img]

Bizim dostumuz yoktur. Dosta ihtiyacimizda yoktur.

Yorum

hepsinin gozu bizim sanli tarihimizde ,iste bole kotu günlerde dostda düsmanda belli oluyor ,daha düne kadar 2.ligde sürünen takim kayseri,hel bir tarihine baksin da konussun kaç kere yenmis trabzonu ve trabzon onlari kackere yenmis,

takmayin kafaniza evvellalah bununda üstesinden gelecegiz,

@zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

Bu sene bu iltifata! birkaç kez daha muhatap olan futbolcu müsveddeleri sürüsü hirslanip 2 farkla önde oldugu bir maçta farki arttiramiyorsa ve karsinizda sizin basarilarinizi hiçbir zaman elde edemeyecek takimlarin lagim çukuru bir taraftar gurubununda içindekini disariya vurmasindan daha dogal ne olabilir?

Bir ara bir topikte kardes takim falan tartisiliyordu oradada belirtmistim.Kardes takim veya Anadolu birligi beraberligi hikayedir bir yarismada rakipler hiçbir zaman dost olamaz.
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

TRABZONA uzanan elleri ters çevirip onlarin bi taraflarina sokmak lazim[img]smileys/smiley7.gif[/img]
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

anadolu falan hikaye
            gelen küme düssün umurumda bile degil
            varsa yoksa biraz karadeniz gerisi hikaye
            Anadolu diyorsunuz en yakin komsu illerimizi bile bize düsman gibi davraniyorsa yemisim anadolusunu

Yorum

Bence bu bagirislarin hiçbir anlami yok ve bizim de bunlarin üzerinde fazla durmamizin geregi yok. Kayserililere sadece sunu hatirlatayim, zamaninda BUrsa ve Kocaeli taraftarlari da böyle bagirmisti. Onlarin nerede olduguna bakmalari yeterli.
              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

Anadolu deyince aklima diyojen geldi. Diyojen Sinopta yasamistir ama Trabzon dogumludur.Neyse Anadolu çocugu diyelim.

Bu anadolu çocugunun Gölge etme baska ihsan istemem anektodun daha baska isleride vardir.Asil felsefesi mümkün oldugu kadar azmaddeye ihtiyaci oldugudur.O yüzden bir fiçida yasadigi hikayeleri anlatilir.Hatta bir gün çesmeye su içmeye elinde tas ile giderken birisinin eliyle su içtigini görüp elindeki tasi firlatip attigi rivayet edilir.

Ama asil hikaye sudur Diyojen eline gündüz vakti feneri alir ve gezmeye baslar.Sorarlar na yapiyon diye "Adam Ariyorum" der

O fener bu gün Trabzonsporun elindedir.Ve bizde adam aramaktayiz. Bizim fenerin isiginda kaybolanlar ise bizi hiçbir zaman çekemeyeceklerdir.Olay budur.

Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

İlk olarak atemre tarafından gönderildi

Kayserilelerin kümeye diye bagirmalari biliyorum hepimizi derinden yaraladi ama üzülmeyin Özkan Sümer baskanken Bursa'da bize kümeye diye bagirdilar deli omustuk maç 2-2 bitmisti aht etmistim usan bu ............leri küme düsürmezsek rahat etmem diye ertesi sene nemi oldu tahmin edin Bursa'yi orda yendik bu sefer biz bagiriyoduk Bursa kümeye diye hepsi düser elimize meraklanmayin bu küçük takimlarin taraftarlarinida fazla kaale almayin kikendilerini bizimle kiyaslamaya kalkmasinlar.

Helal olsun valla duygularimiza tercüman oldun. Insallah bunlar da elimize düsecek eninde sonunda...Edited by: isko

Yorum

na anadolusu yaw.arakli ,of arsin degirmendere ,akçaabat vs..

gerisi hikaye.yerim anadoluyu.25 milyon taraftar istanbullumu sanki.hepsi bu anadolu ........leri iste.

Özkan SÜMER

Yorum

Adamlara bu firsati biz veriyoruz arkadaslar. Bikere hemen hemen her takimda en az 4-5 tane direk oynayan trabzonlu yada trabzonspordan gitme topçu var. Bir çoguda bizde bisey beceremezken oralarda iyi top oynuyor. Bunun sebepleri arastirilmali.

Ikinci olarakta sen 2-0 dan 4-2 maç verirsen ne o eski karizma kaliyor nede güç. Bu heriflerin trabzonsporu görünce dizlerinin titredigi yillara geri dönemedigimiz sürece bütün anadolu takimlari karsinda kral kesilir.
                      HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

İlk olarak smertkan tarafından gönderildi

Anadolu deyince aklima diyojen geldi. Diyojen Sinopta yasamistir ama Trabzon dogumludur.Neyse Anadolu çocugu diyelim.

Bu anadolu çocugunun Gölge etme baska ihsan istemem anektodun daha baska isleride vardir.Asil felsefesi mümkün oldugu kadar azmaddeye ihtiyaci oldugudur.O yüzden bir fiçida yasadigi hikayeleri anlatilir.Hatta bir gün çesmeye su içmeye elinde tas ile giderken birisinin eliyle su içtigini görüp elindeki tasi firlatip attigi rivayet edilir.

Ama asil hikaye sudur Diyojen eline gündüz vakti feneri alir ve gezmeye baslar.Sorarlar na yapiyon diye "Adam Ariyorum" der

O fener bu gün Trabzonsporun elindedir.Ve bizde adam aramaktayiz. Bizim fenerin isiginda kaybolanlar ise bizi hiçbir zaman çekemeyeceklerdir.Olay budur.

Aslında başka bir şey yazacaktım ama bu anektodun bir kez daha okunması için alıntı yaptım: Harika!

Bir de şunu söyleyeceğim. Nostalji arşivleri ile adımız "eski"ye çıktı ya hakkını verelim.

Sanırım 1990-91 senesiydi. Urbain Breams zamanı. Beşiktaş ile çekişiyoruz. Kayserispor ile maçımız var ve maç Kayseri'de. O dönem ki Kayserispor Başkanı açıklama yapıyor maç öncesi. Diyor ki:

"- Trabzonspor bizim de gururumuz. Trabzonspor'u yenersek sevinmeyeceğiz, yenilirsek üzülmeyeceğiz".

Aslında Trabzonspor'u çok seviyorlar. Maç öncesi tribünlere çağırmaları da belki bunun bir göstergesi. Ama ne oluyorsa oluyor bir andan sonra "Trabzonspor'u yenmenin" büyüsüne kapılıyorlar. Ben onun için yadırgamıyorum.

Bence Trabzonspor gibi bir takımı, Şimek'in, Fatih Tekke'nin, Hüseyin'in, Ömer Rıza'nın oynadığı bir takımı 2-0 geriden gelip de 4-2 yeniyorlarsa, maç içinde hakeme sığınmayıp varlarıyla yoklarıyla oynuyorlarsa o zaman galip gelince bu kadar "sapıtmaları" doğal.

Taraftarakızmıyorum da,Kayserispor'da yönetimde olup da maç sonuna İsmail Türüt'ün Akçaabat Horununu çalmayı planlamış yönetimleri Trabzonspor'dan başka bir şeylerin hesabını soruyor gibi geldi bana. O taraftarı yönlendirenleri.

Onlar dün de vardı, bugün de var, yarın da var olacaklar.
                        Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Her zaman söylüyorum Anadolu Istanbul'un 1 numarali köpegidir. Kendileri basari elde edemedikleri icin bizim de basarisiz olmamizi istiyorlar. Yöneticisinden taraftarina kadar hepsi ama neredeyse hepsi bizim basarimizi istemezler.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

olay tamamen federasyon seçimlerinin intikamidir..onlar açisindan öyleydi...

kayserili biçakçi'dan sonra kuklalari olabilecek birini seçtiremedikleri için ve buna engel oldugumuz için çildirdilar...

geleneksel trabzon-kayseri dostulugu/dayanismasi bitmistir....
                            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

95-96 yilinda Avni Aker'de eziklere yenilmeden önceki hafta, ligde tek galibiyeti olmayan Vanspor ile oynadik. 1-0 yenildik! Maçtan sonraki ropörtajlardan birinde Vanspor'un golünü atan oyuncu vardi. "Trabzonspor'a gol attigim için ve yendigimiz için çok mutluyum. Çünkü ben Fenerbahçeliyim." 10 sene geçti. Hiç unutamayacagim olaylardan biridir.

Hangi Anadolu'dan bahsediyorsunuz siz! Bu ligde olmasi gereken Anadolu takimlarini ben size söyleyeyim : Eskisehirspor, Zonguldakspor, Karsiyaka! Bu takimlar ve taraftarlari kendi takimlari için mücadele edenler iste. Yoksa onun destekledigi d.bakir, bunun memleketlinin takimi kayseri ile olmaz bu lig zaten. Bir yerlere gelecekse futbolumuz, mücadele eden futbol klüpleri ile olmali bu lig. Yoksa 2 milyon YTL ye kurulan bir takimla degil.

Yorum

İlk olarak noname tarafından gönderildi

95-96 yilinda Avni Aker'de eziklere yenilmeden önceki hafta, ligde tek galibiyeti olmayan Vanspor ile oynadik. 1-0 yenildik! Maçtan sonraki ropörtajlardan birinde Vanspor'un golünü atan oyuncu vardi. "Trabzonspor'a gol attigim için ve yendigimiz için çok mutluyum. Çünkü ben Fenerbahçeliyim." 10 sene geçti. Hiç unutamayacagim olaylardan biridir.

O golü atan Erkan o sene sonunda Vanspor'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu. Ama Vanspor ile ilgili bugün yarın nostalji bölümünde bir başlık açacağım. Anadolu'nun belki de tek yüz karası varsa o da VANSPOR'dur. Nedenleriyle vereceğim.

Ama şunu söyleyeyim, ben Kayserisporluları kesinlikle onlarla aynı kefeye koymuyorum. Diğer dediklerine de aynen katılıyorum.

Ancak EsEs, KafKaf, Bursa gibi benliği olan Anadolu takımları bu ligi"SÜPER" yapar.
                                Trabzonsporlu olmak...
                                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Çalışıyor...
                                X