Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

EURO 2012 Eleme Grubu Maçı | Türkiye 1 - 0 Azerbaycan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Aslinda play-offlara kalirsak muhtemel rakiplerimizin hepsi eleyebilecegimiz takimlar.

Hic sevmesemde sadece play-off maclari icin mustafa denizlinin göreve getirilmesinin gerekli oldugunu düsünüyorum.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

azerılerı yener playofa kalırız da ondan sonrası yaş bu futbolla..sabrı aurello balta servet bu takımda ıslerı olmayan oyuncular..

Yorum

Volkan kadrodan çıkarılmış, Mert Günok davet edilmiş.

Yorum

Ah Tolga, sakat olmayacaktin simdi...
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Volkan kadrodan çıkarılmış, Mert Günok davet edilmiş.
            dün stadda maçı izledim... volkan da bi sıkıntı olduğunu arkadaşlara da söylemiştim... çok ruhsuzdu !!! önceden de izlediğim için bu yorumu yapıyorum... Bence ukalalık ve ruhsuzluk had safhadaydı maçta ! bilmiyorum belki gerçekten sakat olduğu için öyleydi !!!

Yorum

Volkan'a Ne Koymuşuz G.tünü Toparlayamıyo

Yorum

Sabri Oynarsa İnşallah Yeniliriz ..

Zaten Gitsekde Avrupa Şampiyonası Bizim İçin 3 Maçtan İbaret Olacak ..

Yorum

Maç deplasmanda olsa yine yeniliriz derdim. Bu maçı alırız öyle veya böyle.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

volkan dün isteksizdi bencede onun yerine fb yedek kalecisini cagiriyorsa oc hem istifa etsinler hemde yenilelim bari. Kalecimi yok ozaman git rüstügü cagir en azindan tecrübesi var ama yalakalik yapacak ya oc eski takima isterse paf olsun. Mert nerdese messi es degerler
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

İşimiz zor maçı kazansak bile yetmiyor.Almanya beraberlik çıkarır kanaatindeyim
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Hangi Stad da Mac?
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

İlk olarak ophius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          istanbuldan başka yer yok türkiyede zaten
                          maçın orada oynanması normal
                          sakaryaya versinler maçı Türkiye taraftar görsün
                          tatanga

Yorum

berabere bile kasak çıkarız grubtan Almanya önümüzdeki şampiyonaya damga vurucak Belçika'yı kendi sahalarında 3lerler

Yorum

Yine Almanların yanında harbe giriyoruz bakalım, hayırlısı.

Yorum

Bu hiddink dingili mert günok denen şahsı nerde izlemişte milli takımı hakettiğini düşünmüş...Yeter artık be iyice zıvanadan çıktınız..O kadar satılık bir medyada var ki, kimsede çıkıp "arkadas bu ligde her hafta takımının kalesini koruyan kaleciler varken neden onlar değil" demiyor..
                                Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X