Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Neden Sampiyon olamiyoruz (Rivayet)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Neden Sampiyon olamiyoruz (Rivayet)

Cok düsündüm bu konuyu acip acmamakla ama bir türlü aklimdan cikmadi bende sizinle paylasmak istedim. Yorumlarinizi bekliyorum

Gecen gün Camide hocayla transferlerden konusuyorduk. Baskan Trabzonspor kac yildir sampiyon olamiyor diye sordu. Ben 21 dedim. Sonra hoca anlatti. Oda baska birindenduymus. 1984te Trabzonspor Islam Kültür Merkezlerine Talebe yurdu acacakmis. Hic bir ücret almadan. O yurdu yapmislar ve dalga gece gece baska bir Cemiyete hediye etmisler. O yildan beri Sampiyon olamamisiz. Dogrumudur Yanlismidir bilmem. Hocamda bilmedigini ona anlattigi kiside baskasindan duydugunu söyledi
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

ilginç. böyle birseyden dolayi basiretimiz baglanmis olabilir ama inanmasi da güç hani...

Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

[img]uploads/coach/2006-01-04_185853_iiimmm.gif[/img]
      Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

yaw bence saçma
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

ya bence hurafeden baska bir sey degil

böle seyler inanilmamasi gerekiyor

Yorum

bir türlü aklimdan cikmadi bende paylasayim dedim
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

bi birak ya baska isin mi yok, hatta 84 ten sonra kadroda müslüman olmayan oyuncular yüzünden sampiyon olamiyoruz , hey allahim sabir ihsan eyle

Yorum

Bencede bunlar hurafe.. eger öyle birsey olsaydi fener ezikleri hic sampiyon olmazdi.. Malum onlarin aldigi bedduayi su dünya üzerinde hangi takim aliyor ki...

Yani biz birilerinin dualariyla sampiyon olmadik ki, birilerinin beddualariyla sampiyonlugumuz engellensin...

Islam Kültür Merkezleri yani halk arasinda bilinen adiyla Süleymancilarin yurduna engel oldu diye Trabzonun sampiyon olamadigi bence hurafeden baska birsey degil..
                Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

biz hadi ondan sampiyon olamiyoruz diyelim de o zaman bu FB nasi sampiyon oluyo??

inanmamak lazim..
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

bende buna benzer birsey duymustum,olabilir,haci ve hocalarlan aralarini iyi tutsunlar bari,yeni yönetim,
                    BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

Efes Pilsen ve bir yunan takimi basketbolda bilmem ne kupasinda final oynamislardi ben lisedeyim veya orta sondayim o vakit.. tekme tokat maçi almisti yunanlilar.. maçtan sonra sandalyeler havada uçusmustu... ertesi gün derste bir kiz din dersi hocasina demisti ki 'hocam biz müslümaniz, yunanlilar hristiyan.. ama kupayi onlar kazandi.. Allah niye bizi galip getirmedi'... tabi muzipçe bir soruydu belki.. hoca gayet kendinden emin cevap verdi 'kizim efes bira markasi ve içki dinimizce haramdir'..

Konuya söyle bir baktim direkt bu olay aklima geldi.. konuyla alakasi da olmayabilir ama yazayim dedim iste...

Eger gerçekten bundan dolayi sampiyon olamiyorsak baskan stadyum yaptiracaginaönce bir ögrenci yurdu açsin bir deneyelim bence[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                      #7 King of Kings

Yorum

Kesinlikle hurafedirr inanmamak lazim boyle seylere.Milletin hedefide zaten bizi boyle seylerle uyutmak.Sonrada hedefleremizden saptirmak.
                        Sıra geldi intikama SADRİ BAŞKAN el salla!!!!

Yorum

Bana göre saçma.O zaman Fenerin hiç sampiyon olmamasi lazim

Yorum

Selim55; "Islami Kültür Merkezi" Trabzon'da neredeymis. Yapilon yurt hangi cemiyete verilmis arastirdin mi. Yoksa Hocanin söylediklerinin üzerinde yarattigi etkiyle mi bu konuyu açtin.

Bence konuyu bir arastir. Böyle bir kültür merkezinden benim haberim yok. Bilen arkadas var mi. Trabzon'da "Islami Kültür Merkezi" var mi?

Yorum

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

biz hadi ondan sampiyon olamiyoruz diyelim de o zaman bu FB nasi sampiyon oluyo??

inanmamak lazim..

Falcilari, büyücüleri, Saraçoglu'ndagömülü "esek dili" söylentileriniunutmayalim. Fener zamaninda bunlardan medet umdu. Ama su an baktigimizda ciddi bir kadrosu var ve sampiyon olamamasi mucizelere bagli.

Ha, yukaridaki olaya gelince, bir yorum yapmayacagim. Sonuçta herseyin sebebi belli... kimi sezon takim oynamiyor, iyi oynadigimizda da "dis güçler" devreye giriyor.Konuyu açan arkadas iyi niyetli muhakkak ama bu baslik sitemize yakismaz.

Not: "dis güçler"den kastimi biliyorsunuzdur, (hakem, federasyon, medya vs.) yanlis anlasilmasin...Edited by: saglam

Yorum

Çalışıyor...
                              X