Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özel Maç: Türkiye 3 - 0 Estonya

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak cok kötüydü, üstelik frikik kullanma israrina pek anlam veremiyorum. Bizzdede aynisini yapiyor; madem kullanamiyorsun birak baskasi atsin!

Kullanacaksan Mehmet Ekici gibi kullanacaksin bence..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Hafiften başlamış Burak'a eleştiriler. Sadece gülüyorum bunlara. Adama göre oyun oynanmıyor bu bir. İkincisi Burak santrafor değil zaten orda oynadığı diğer milli maçlardan farkı yoktu.
      Més Que Un Club

Yorum

• Talimat öyle gelmiştir yoksa Ertem Şener fanatik BJK'li...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• dakika kac be izleyemiyorum

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Talimat öyle gelmiştir yoksa Ertem Şener fanatik BJK'li...

Kimden geliyor bu talimatlar...
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ömer Sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Semihi sokacagina Cenk Tosuna bari hazirlik maclarinda sans verseler
              Olur mu hiç. GENÇ Semih dururken Cenk'de kimmiş ? Tecrübe kazanıyor Semih böyle böyle.. Hem Cenk fenerde oynuyor mu ki milli maçta oyuna girsin..
              Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kullanacaksan Mehmet Ekici gibi kullanacaksin bence..
                Aynen, ya plase kullanacaksin, yada cok sert. Hem plase hem sert vurabilen bir Cristiano var, Burak'in bunu yapamadigini anlamasi lazim artik...
                .

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hafiften başlamış Burak'a eleştiriler. Sadece gülüyorum bunlara. Adama göre oyun oynanmıyor bu bir. İkincisi Burak santrafor değil zaten orda oynadığı diğer milli maçlardan farkı yoktu.

Aynen....

Burak ya ag acik yada sol acik oynar, son adam degil..

Yorum

• Gökhan Töre on numara yahu...

19 yasinda hemde...

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dakika kac be izleyemiyorum
                      Dakika 89. 3-0 Türkiye galip.
                      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Gökhan Töre çok iyi...

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hafiften başlamış Burak'a eleştiriler. Sadece gülüyorum bunlara. Adama göre oyun oynanmıyor bu bir. İkincisi Burak santrafor değil zaten orda oynadığı diğer milli maçlardan farkı yoktu.
                          Pozisyonla alakasi yok, 2 tane net pozisyon harcadi, ofsaytlarda herzamanki gibi dikkatsizdi..
                          .

Yorum

• Bu Gökhan Töre ne iş?
                            Kimdir bu uşak maşallahı var..

Yorum

• o arda pankartlarini cimbomlular yazmadiysa arab olayim

Yorum

• Gökhan Töre, birkac yil sonra tekrar Chelsea'ye döner bu cocuk, ama bu sefer A takima
                                .

Yorum

Çalışıyor...
                                X