Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özel Maç: Türkiye 3 - 0 Estonya

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emre olayı nedir tam olarak arkadaşlar? Maçı izlemiyorumda. Merak ettim.
    Top ondayken isliklaniyor
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Ömer Sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Galiba nekadar cok sacmalarsan okadar fazla para aliyorsun bu spikerlik isinden
      aynen öyle.
      bak ilker yasine kanald spor genel yönetmeni olmuş adam
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Top ondayken isliklaniyor
        Süper. Çok iyi oluyor. Milli takıma Türk halkı el atmalı. Bu güzel bir başlangıç.

Yorum

• Şelçuk Şahin seni izlerken komedi filmi izler gibi oluyorum

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak'taki tutukluğun sebebini Selçuk'un gidişine bağlayanlar da yanıldı sanırım...
            bu nasıl yorum anlamadım ?

burak hangi pası aldıda değerlendiremedi ? sahada burak 'ın oyun anlayışına uygun toplar gelmedi

kaldıki burak tutuk falan değil

adamın benfica maçında verilmeyen golleri verilseydi şuan türkiyenin gündemindeydi
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• almanya-brezilya maçını nerden izleyebilirim?
              # BMN #

Yorum

• fenerliler->Milli takım kaptanını ıslıklayanlar Türk olamaz.Sizin milliyetçiliğinize dıt dıt dıt.
                gsliler->güle güle Arda, hoş geldin Kazım.

Çok şükür Trabzonsporluyuz.

Ne biçim taraftar topluluğu bunlar?Ordan burdan dönme oyuncuları nasıl da koruyorlar?

Yorum

• bu fb liler ofk belgrad ı havaalanında karşılamadılarmı ?
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• milli takımın vazgeçilmezi emre değil selçuk inan olmalı artık..hiddink istifa için neyi bekliyor anlamadım..maaş iyi tabiki..selçuk şahin şike olmadığı için iyi oynayamıyor arda ve burak kötü malesef..ayrıca hakan balta bank asyada bile oynayamaz..
                    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Bitti mi mac?
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şelçuk Şahin seni izlerken komedi filmi izler gibi oluyorum
                        İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Emre'nin ve aşağıdaki videodaki yalamanın göğsünde TÜRK BAYRAĞI'nı taşıması bana dokunuyor arkadaş.

Bunlar mı temsil ediyor Türkiye'yi?

Şu videodaki Selçuk Şahin'in sokaktaki boş boş gezen serseriden farkı nedir?

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          milli takımın vazgeçilmezi emre değil selçuk inan olmalı artık..hiddink istifa için neyi bekliyor anlamadım..maaş iyi tabiki..selçuk şahin şike olmadığı için iyi oynayamıyor arda ve burak kötü malesef..ayrıca hakan balta bank asyada bile oynayamaz..

Gaysede oynuyor ya yeter...
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            milli takımın vazgeçilmezi emre değil selçuk inan olmalı artık..hiddink istifa için neyi bekliyor anlamadım..maaş iyi tabiki..selçuk şahin şike olmadığı için iyi oynayamıyor arda ve burak kötü malesef..ayrıca hakan balta bank asyada bile oynayamaz..
                            Hiddink nerden bilecekti onu izlerken maçın çoktan satın alındığını.ççççççççç

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fenerliler->Milli takım kaptanını ıslıklayanlar Türk olamaz.Sizin milliyetçiliğinize dıt dıt dıt.
                              gsliler->güle güle Arda, hoş geldin Kazım.

Çok şükür Trabzonsporluyuz.

Ne biçim taraftar topluluğu bunlar?Ordan burdan dönme oyuncuları nasıl da koruyorlar?
                              şeref..szler benficayı destekleyen onlar değilmiydi??
                              haydi benfica sana güveniyoruz bunlar değilmiydi??
                              şimide hadi bilbao sıra sende diyen bunlar değilmiydi??

eğer emreyi ıslıklayanlar Türk olamazsa bunlarda insan olamaz...!
                              Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şeref..szler benficayı destekleyen onlar değilmiydi??
                                haydi benfica sana güveniyoruz bunlar değilmiydi??
                                şimide hadi bilbao sıra sende diyen bunlar değilmiydi??

eğer emreyi ıslıklayanlar Türk olamazsa bunlarda insan olamaz...!
                                Kullanıyorum izninle.

Yorum

Çalışıyor...
                                X