HADI BAKALIM PARALI YÖNETIM VAR ... PARA VAR AMA TRANSFER YOK........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih ile Hüseyin gidiyor mu?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bence Fatih de Hüseyin de gitmeli. Bir kere futbolcular istiyor son dönemlerinde Avrupa'da oynamayi. Ikinci olarak Fatih kör topal devam ediyor. Sakatligi var sürekli, agrilari var, antrenman yapmiyor/yapamiyor dolayisi ile yürüyerek oynuyor top saklamak bahanesiyle enerjisini muhafaza etmeye çalisiyor vs vs. Tabiki Fatih takimin çok seyi ama herseyi olamaz Trabzonspor Fatih'siz de Trabzonspor'du. Arkadasimizin Tolga Seyhan örnegine katilmiyorum. Tolga'nin gitmesi evet Trabzonspor defansini bozdu ama asil mesele yerine dogru defansin alinamamasi idi. Bu da yönetimin basarisizligidir. Yoksa performansi düsen 28 yasindaki Tolga'nin 4 milyon euro'ya Shaktar'a gitmesi gayet manyikliydi. Hüseyin ise geçen seneden beri gösterdigi perfonmasina artik ulasamiyor. O da artik sürklase olmus durumda neredeyse. Kendisi kesici olarak çok iyi bir oyuncu ama ben ortasaha oyuncularindan daha fazla seyler bekliyorum. Yani eger denildigi gibi (8 milyon sterlin -ne kadar eder-14 milyon dolar mi?) baya iyi bir para ve o fiyata daha kaliteli oyuncular neden alinamasin diyorum. Yanlis anlasilmasin eger yerlerine Jun tipi verimsiz transferler yapilacaksa kalsinlar ama normal sartlarda o paraya takima daha fazla katki yapabilecek oyuncular alinabilecegi kanaatindeyim tabii en önemli konu futbolcularin ne düsündükleri. Çünkü eger Fatih gitmek istiyorsa biz ne kadar çabalarsak çabalayalim zorla güzellik olmazTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Atmaca tarafından gönderildiİlk olarak FirtinaTS tarafından gönderildi
Gitmesi gereken Mehmet Yilmaz dir.
Premier lige mi?
[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]gitse gitse top toplayici dev cocuk olarak gider[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum
-
Sanirim yönetim 2 yildiz satma sözü verdi gelirken de biz yanlis anladik. 2 yildiz satacagiz yerine taraftarin tüm Türkiye'de en istemeyecegi oyuncu olan Fatih akyel'i alacagiz , bizi seçin dediler...Biz yanlis anladik...
Ne de olsa taraftar bir seyden anlamaz ve bir kisim çevreler olarak hayatini sürdürür...There is much fish in the sea than has ever come out of it
Yorum
-
Bence gitmek istemeleride gitmeleride çok normal.. Trabzon spor ne zaman Fatih siz birseyler yaparsa o zaman büyük takim olur... Elbetteki Fatihi hepimiz çok seviyoruz ama bence bir takim asla bir kisiye bagli kalmamali...ve Fatihde Avrupaya gitmeyip Trabzonda kalirsa Fatihe yazik olur...
Yorum
-
Dert etmemizi söyleyen polyanna arkadaslara soruyorum..
Son 7-8 yilda çikardigimiz fatih ve hüseyinleri sayar misiniz?
son 7-8 senedir her sene süper forvet oyuncusu alacagiz diye baslayan transfer maceralari sonucunda fatih kadar demiyorum, fatih'in çeyregi kadar iyi herhangi bir forvet oyuncusu aldigimizi hatirliyor musunuz?
siz trabzonspor'u wigan athletic gibi ingilizlerin bile 'kim wigan mi ' diye baktiklari bir takiminin alt yapisi olarak mi görüyorsunuz?
siz devre arasi herhangi akli basinda bir takimin , herhangi iyi bir oyuncusunu birakabilecegini düsünüyor musunuz?
fatih'i satip tek forvet mehmet yilmaz olarak mi 2.devre maçlarini tamamlamamizi uygun görüyrosunuz?
Pekiçok olasi basarisizliksonrasi keske satmasaydik diyecek misiniz yoksa fatih avrupa'yi gördü , 2 tane gol atti ama hocasi taktigi için yedekte oturuyor, zaten bu gavurlar da bir türlü bizi sevmiyor diyeceksiniz?
Hiç bir büyük takim yerine çok daha iyilerini koymadan en iyi oyuncularini satmaz....
Henry 'yi, Vierra'yi alirsin koyarsin takima sonra Fatih ile Hüseyin'i satarsin..There is much fish in the sea than has ever come out of it
Yorum
-
İlk olarak Reseyyar tarafından gönderildiBence gitmek istemeleride gitmeleride çok normal.. Trabzon spor ne zaman Fatih siz birseyler yaparsa o zaman büyük takim olur... Elbetteki Fatihi hepimiz çok seviyoruz ama bence bir takim asla bir kisiye bagli kalmamali...ve Fatihde Avrupaya gitmeyip Trabzonda kalirsa Fatihe yazik olur...
Kimsin arkadasim sen, ilk mesajinda bunlari yaziyorsun[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Yorum
Yorum