Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 0 - 3 Trabzonspor (Paf Takim)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Fenerbahçe 0 - 3 Trabzonspor (Paf Takim)

PAF?lar 3 puani 3 golle kazandi
    PAF Takimimiz, bugün Fenerbahçe Dereagzi Tesisleri?nde oynanan karsilasmada Fenerbahçe?yi 3?0 maglup etti. Takimimizi galibiyete tasiyan golleri, dk. 65 Emrah, dk. 77 Erhan, dk. 81 Yavuz kaydetti.

Trabzonspor maçta su kadroyla mücadele etti:

Kadro: Gökhan, Cengiz (dk.89 Muharrem), Eyüp, Zafer , Erhan, Arda (dk. 83 Kadir), Aykut, Burak, Yavuz (dk. 87 Abdulaziz) , Emrah , Süleyman

Karsilasma sonunda bir açiklama yapan PAF Takim Teknik Direktörü Erol Tonbul, Fenerbahçe ile aramizda yillardan beri gelen bir rekabetin oldugunu belirterek,? Gücümüzü biliyorduk, buraya kazanmaya gelmistik. Ilk yari iki takimda kötü oynadi. Ama ikinci yari herkesin bizi izlemesini isterdim, çok güzel oynadik. Oyuncularim futbol adina yapilmasi gereken her seyi yapmaya çalistilar. Ikinci yari bu güzel oyunumuzu üç golle süsledik, daha da fazla gol atabilirdik. Bu takimdan birkaç oyuncuyu A-Takima katabilmek en büyük düsüncemiz? dedi.

Umarim abileride ayni skorla maçi sonlandirir.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

darisi abilerine... hiç bu kadar kilitlenmemistim bi maça

Yorum

helal olsun size be.[img]smileys/smiley32.gif[/img].oh olsun.[img]smileys/smiley36.gif[/img].bu aksam sira abilerinizde.[img]smileys/smiley2.gif[/img].ALLAHim sen yardim ette ...yenelim su rumlari[img]smileys/smiley7.gif[/img]
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

A takimda kazanir insallah

Yorum

aferin gençlere..

darisi abilerinin basina..
            Derin Trabzonspor
            HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

helaaaaaaaaaaaaaal [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
              Her daim TRABZONSPOR!
              Türkiye Kyoto'yu imzaladı
              "7"

Yorum

HA! HA! HA!
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

A takima örnek oldular. Insallah Saat 21:45 te ayni mutlulugu duyarim
                  FxY

Yorum

• helal olsun size[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Bravo Genclere, helal olsun net bir Skor 3:0. Insallah ayni sonucu bu Aksam'da görürüz...
                      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

kapak olmus febeye

Yorum

Ezduk desana!...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Sira abilerinde.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Hah bi de A takim bu skoru alsa ya.. Vay be okulda ne konu olur.. Valla müdürle dalga geçerim.. Kendisi asiri derecede bi febeli.. görseniz varya nasil azize kopyasi.. neysa.. yenelim de pazartesi bi güzel dalga geçeyim Istiklal Marsi'ndan sonra...
                              ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

Çalışıyor...
                              X