Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu ulkede padısah ızın vermedıkce o serefsızleın macını tatıl edecek göt kımsede yok,ha konu avnıaker olunca tatıl etmek cok kolay
    Bu ülke ve makam, padişaha da kalmayacak.

Adalet önünde (şu anki adalet sisteminde değil) hesap verecekler. Diğer tarafta ise sırattan geçemeyecekler.

ÇOK KUL HAKKI YEDİLER.
    ÇOK AH ALDILAR.
    NASIL KURTULACAKLAR.
    ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• en çok zoruma giden şeylerden biriside,karadenizden cıkan onlarca zengin mütheaitlerin ortada görünmemesi,
      davamızda bizi destekleyenler haric,geri kalanı lüks mekanlarda fiyaka satmaya devam etsinler

Yorum

• İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        en çok zoruma giden şeylerden biriside,karadenizden cıkan onlarca zengin mütheaitlerin ortada görünmemesi,
        davamızda bizi destekleyenler haric,geri kalanı lüks mekanlarda fiyaka satmaya devam etsinler
        Onlar TS sevgisi değil, para ve madde sevgisiyle dolu yüreğe sahipler....
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Türkiye futbolu düzelmesi için hirsizlara ceza verecek çesaretli insanlar gerekiyor, dünkü macta herhangi ülkede olsa volkan yaptiği hareket kirmizi pen atişlarinda volkanin yaptiği ilk. Ceza veremiyenler aziz ve tayfasi onlara tecavüz etse bile ağizlarini acamazlar
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            türkiye futbolu düzelmesi için hirsizlara ceza verecek çesaretli insanlar gerekiyor, dünkü macta herhangi ülkede olsa volkan yaptiği hareket kirmizi pen atişlarinda volkanin yaptiği ilk. Ceza veremiyenler aziz ve tayfasi onlara tecavüz etse bile ağizlarini acamazlar
            sözün bittiği yer
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Bu sabah radyonun birinde adam pazartesi günü büyük rezillik, kepazelik izlediklerini anlattı durdu. İşin garibi aynı adam şikeci azizi sonuna kadar savunan, cemaat fenere operasyon yaptı diyen biri.

Bizim medya da aynı bilim kurgu filmlerinde laboratuvarda kurşun işlemeyen, kopan parçası yerine gelen, vahşi, katil bir canlı yapıp sonra da aman Allah'ım kendi elimle bir canavar yaptım diyen bilim adamları gibi.

Sen yıllarca şikecileri, ırkçıları, sahada itlik, saha dışında mafyalık yapanları destekle, el üzerinde tut, ondan sonra dün gece kepazelik oldu. Öyle mi oldu canım benim, vah vah çok üzüldüm......Topu gerizekalı bunların......
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• SON DAKİKA | UEFA Başkanı Michel Platini, FIFA hakkında şok açıklamalarda bulunacak. http://fntk.co/YY3LKa

bakalım ne diyecek yoksa biz şikecileri aklamaya çalışıyoruz siz engelliyorsunuz mu diyecek aceba

Yorum

• ortalık karışacak demektir bu....
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• pek inandırıcı gelmiyor, olsa olsa olayın rüşvetle alakası vardır en fazla.

Yorum

• ‏@tribundergi 30 sn.
                      Daha fazla
                      Michel Platini, FIFA başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.

şok açıklama bu muydu? acaba

Yorum

• sen önce şike ye 0 tolerans ilkesini uygula sayın BİLADİNİ...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Değerli kardeşlerim,

Hepinize bir konuda teşekkür etmek istiyorum.

Bu sayfada, yazdığım iyimser yazıların kendisini çok mutlu ettiğini, içini ısıttığını, mücadele konusunda yılgınlığa düştüğünde ümitlerini yeşerttiğini belirten birçok mesaj alıyorum.

Arkadaşlar,

2010-2011 sezonunda Trabzonsporumuz, 82 puan ve alınteriyle, burnundan kafasından akan kanla oynayan, kırık koluyla 15 dak. oynayan başta Onur, Tolga, Burak, Giray, Jaja gibi 17 kahramanla sahada dişediş mücadele ederek ŞAMPİYON OLMUŞTUR.

TFF ETİK KURULU, TÜRK MAHKEMESİ, YARGITAY, UEFA DK, CAS kararlarıyla BU ŞAMPİYONLUK ONAYLANMIŞTIR.

Fakat hala şampiyonluk kupamız verilmemiştir.

Bunun açık seçik sebebi, gençliğinde fenerbahçeye çok sempatisi olduğunu söyleyen, şike kararlarından sonra kişilerle kurumlar ayrılmalıdır şeklindeki demeçleriyle emek hırsızlarını kollayan, yanına gelen çocuğa kupamızı ne zaman vereceksiniz sorusuna SİZ KUPAYI HAK ETMEDİNİZ Kİ çıkışını yapan çiçeği burnunda Çankaya padişahı ve ondan ve Azize denen ahlaksız kabadayıdan çekinen tüpçü YD'dir.

Ben 43 yaşındayım. Bu mücadeleyi nefes aldığım sürece sürdüreceğim. TS sevdası için bunu yapacağım.

Ben bir teneke parçasının değil, ÇALINAN SEVİNÇLERİMİN PEŞİNDEYİM.
                          Bu duygu geri gelmeyecek ama emek hırsızları cezasını çekerse ve adalet, güçlülere değil haklılara teslim edilirse (geç de olsa razıyım) rahatlayacağım.

Bizim onlardan farkımız şu;

Biz şike-teşvikle kazanılmış bir şampiyonluğu içimize sindiremeyiz, kabul etmeyiz, karışan kimse yüzüne bakmaz, tepkimizi gösteririz. Bunu şikebahçeli eziklere de söylüyorum.

Tekrar teşekkürlerimi sunar, sevgiyle kalın diyorum.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sen önce şike ye 0 tolerans ilkesini uygula sayın BİLADİNİ...
                            istermisin erzik fifa başkanı olsun, bizim bittiğimiz an olur.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              istermisin erzik fifa başkanı olsun, bizim bittiğimiz an olur.
                              bu mümkün değil. ülke futbolu foseptik çukuruna dönmüş bie bunu başkanmı yapacaklar....

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                SON DAKİKA | UEFA Başkanı Michel Platini, FIFA hakkında şok açıklamalarda bulunacak. http://fntk.co/YY3LKa

bakalım ne diyecek yoksa biz şikecileri aklamaya çalışıyoruz siz engelliyorsunuz mu diyecek aceba
                                şikebahçe hakkında bir açıklama yapın ulan artık, bıktık, usandık

düşürün işte bu takımı, nedir yahu bu sessizlik
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X