İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
-
İlk olarak serrayasir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealistik ta bu konu bitince birakmak zor olacak2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelal kardeşim AYM'nin kararı 17 temmuzu da şekillendirecek gibime geliyor. Aslında dediğin gibi işin UEFA kısmının AYM kararı ile hiç ilgisi yok ama kuşkulanacak şeyler de yok değil.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
AYM = (A)ziz (Y)ıldırım (M)ahkemesi
Boşa heves yapmayın, kendilerine darbe yapacak adamların davasını bozduran bu hükümet fenerin davasının anasını bile ağlatır.
Tipik burası Türkiye adaletine hazır olun.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
Amaç yeniden yargılamayı çıkartıp, işi uzatmak. Bakın şundan eminim, şikecileri kim yargılarsa yargılasın suçsuz bulamaz. Yeter ki avukatlarımız müdahil olsun. Benim asıl korktuğum konu, yeniden yargılamayı çıkartıp, yılda bir celse ile işi sulandırıp, zaman aşımından davayı kapatmak. Bu durumda bile fenerliler "beraat ettik suçsuz bulunduk" diye övünürler orası ayrı.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak serrayasir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevicdani olan hic kimse bu davaya yeniden yargilama diyemezTengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak derin trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledesene o zaman yargının ve siyasetin %90 yeniden yargılama diyecek, dediğin kurala uyuyorlar
Yorum
-
Tabiki Balyoz ile şike farklı ama bu ülkede yapılanlar ve savcının verdiği son mütaala insana yok artık dedirtiyor..
Karar inşallah bugün verilmez..
Çünkü UEFA'nın savunma için verdiği 20 günlük süre bugün doluyor..
TFF'nin bunu gizli bir şekilde yapacağından şüphemiz yok tabi..Başkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAYM = (A)ziz (Y)ıldırım (M)ahkemesi
Boşa heves yapmayın, kendilerine darbe yapacak adamların davasını bozduran bu hükümet fenerin davasının anasını bile ağlatır.
Tipik burası Türkiye adaletine hazır olun."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAYM kanadı ile Hükümet kanadı şu anda birbirine zıt iki zümrede bulunmakta...
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAYM kanadı ile Hükümet kanadı şu anda birbirine zıt iki zümrede bulunmakta...
İlk olarak serrayasir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaksam basını yastıga koyunca rahat uyuyabılıyorlar mıEn son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 19.06.2014, 17:00.
Yorum
-
İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher ne kadar şikebahçenin sarı kırmızı versiyonu olsa da ğsnin basketboldaki (şimdiye kadarki)duruşu örnek olsun bize...
Kesinlikle hayır..Başkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kararı veriliyor bugün- yarın? Takip edemedim.Başkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
Yorum