Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeniden yargilamayi gerektirecek hicbir durum yok ortada. Kendilerine savunma icin yeterince sürede tanindi. Üstelik aziz yildirim mahkemde sorulan bircok soruya cevap dahi verememistir. Hicbir ihlal söz konusu degil.

Bunlarin istedigi yeniden yargilama felan degil, tüm delillerin gecersiz sayilmasidir. Ulan adama sormazlar mi, delil olmadan kim neyi yargilayacak diye?

Bu yönde bir karar ancak yukaridan gelecek emirle cikar.

..
    En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 08.06.2014, 01:23.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• olayı şike davasından çıkaralım. memleketin adalet mekanizmasının nasıl işlediğinin en somut örneğidir bu şike davası. aziz denen köpek yarın gelip sizin bir sevdiğiniz ya da ailenizden birini öldürse, yargıtay da onasa içeri girmeyecek. elini kolunu sallaya sallaya dolaşacak. ölen ölecek ama suçlu hiç bir şey olmamış gibi yaşamaya devam edecek. işte bunu kabullendi RTE ye oy verenler....

Yorum

• Yine bobos konusuyoruz ben sadece ihoya sesleniyorum padisahın, burnuna bir guzel aldın mı kupanın sapını bu is yeniden yargılamaya gittisye 3 senedir yaptıgımız herseyin bir halta yaramadıgıda goruldu iho senin varlık sebebin kalmadıgına gore bu takımdan adın yan yana gelmeyecek sekilde defol
        En son nakzo tarafından düzenlendi; 08.06.2014, 02:11.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• emenike dosyasını

mehmet ekici ayırmıştı

şimdi savcı bu dosyayı neden bütün ile ilişkilendiriyor

Şike davasına bakan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Fenerbahçeli futbolcu Emenike hakkındaki dosyayı ana dava dosyasından ayırmıştı. Trabzonspor Kulübü, Emenike hakkındaki dosyanın mahkeme tarafından ayrılmasına itiraz etmişti.

Daire, yerel mahkemenin ayırma kararının temyizi mümkün olmadığından Trabzonspor'un bu itirazını reddetti.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Trabzonspor, emenike davadan ayrılamaz derken itiraz kabul edilmedi

ayrı değerlendirildi

savcı emenike ile aziz yıldırım birleştirmeye çalışıyor
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• emenike 2 temmuz 2012 kararlarında davadan ayrı tutulmuştu.
              @tsmustafakemal

Yorum

• EMENİKE İLE İLGİLİ KARAR VERİLMEDİ

Öte yandan Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike hakkında 8 Mayıs 2011 şike iddiasıyla dava açıldığını belirten Mahkeme, CMK'nın 10. maddesi uyarınca Emenike'nin dosyasının ayrılmasına hükmedildi. Bu durumda, Emenike ile ilgili dosya ayrılıp yeni bir dava üzerinden devam edecek.
                @tsmustafakemal

Yorum

• Siz ne derseniz deyin adam 147 gundur disarda ve bir daha iceri girecegine ihtimal dahi vermiyorum bu saatten sonra topluma fikir empoze edildi ve cok gecmeden yeniden yargilanip beraat eder turkiyenin en zenginleri siyaset medya hepsi arkasinda ve para adaleti yendi.
                  County of Essex

Yorum

• Sabahda yazan mutala dogru ise cok da saglam bir mutalaya benzemiyor yani bu kadar hakim bunlari gormemisde birtek bu savcimi dikkat etmis itirazi genelde benzer suclara farkli kararlar verilmesi uzerinden sanki daha cok zorlamayla azizi nasil kurtaririz tezi uzerinden yazmis dusuncelerini. Belki de yaniliyorum ama hapis cezasini azaltip kurtarmak istiyor azizeyi gibi sanki.
                    County of Essex

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor, emenike davadan ayrılamaz derken itiraz kabul edilmedi

ayrı değerlendirildi

savcı emenike ile aziz yıldırım birleştirmeye çalışıyor
                      Emenike ile birleşirse Aziz'in işi hakikaten çok zor o zaman...
                      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Geçmişten bugüne zalimlerden yana ne değişti?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• UEFA kupayı Trabzonspor’a verebilir
                          http://goo.gl/di08Rd mobil:http://goo.gl/WJMkRj

Yorum

• İçerdeki rezilliğin sonu yok anlaşılan, UEFA bu orta oyununa kanmaz diye umuyorum.
                            Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

savcının 10 sayfalık yy önerisi yayımlandı mı
                              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• muhtemelen yeniden yargılama kararı çıkaracaklar.. bunlardan her şey beklenir.. ama uefa kişilerle ilgili kararını neden hala vermiyor ben de bunu anlamış değilim!!
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Yükleniyor...
                                X