Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben anlamadım bişey yargıtay kararları onadı iş bitmedi mi daha nası yeniden yargılama olcak..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben anlamadım bişey yargıtay kararları onadı iş bitmedi mi daha nası yeniden yargılama olcak..
      Kimsenin anlamadigi bu rte nin ben yaptim oldu islerinden biri daha simdi ona oy verenler 3 maymunu oynuyor transfer forumunda olcan gitsin samed gelsin maluda gitsin diouf gelsin derdindeler..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• bu davada hep olmaz denilenler oldu, yine aynısı olacak, olmaz dediğimiz şey olacak...........
        County of Essex

Yorum

• Çıkarlarınız için namus bellediklerinizi bile sattınız, elinizde daha satacak neyiniz kaldı?

İbretle izliyoruz. Elimizden başka birşey maalesef gelmiyor.

mhp=asker kaçağı olan birine arka çıktı (nerde kaldı milliyetçilik)
          chp=herşeyi yapma potansiyeline sahip,gerekirse ülkeyi bile satar(nerde kaldı çok övündüğünüz atatürk devrimleri)
          akp=herşeyden az az bulunan parti. ADALET ile övünen parti(adalet anlayışınız=para)(yolsuzluk,hırsızlık,arsızlık,aym azlık...)

Bunlardan mhp benim yakın olduğum parti. Ama gel gör ki yaptıkları ortada. Bu konuda asla savunmam, en sert eleştiriyi ben yaparım.
          En son AhmetG. tarafından düzenlendi; 07.06.2014, 22:32.
          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• https://eksisozluk.com/entry/40479595 herkes okusun son kelimesine kadar..mukemmel bir ozet..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Atilla Dilaver @AtillaDilaver · 16 dk.
              30 Mart seçiminde önce Trabzon'da;"seçimden sonra kupamızı alacağız" diyen siyasiler nerede?
              Onların sözüne inanan seçmen nerede?

...

ahhhh ahhhh içim yanıyor arkadaş. Bu kadar kafasız insanla hak arama mücadelesi yap!
              Burdaki insanların çoğu sizin benim gibi bilmiyor her şeyi.
              Herkes internete girmiyor. Eğer bilselerdi, anlayabilselerdi o oy oranı o kadar çıkmazdı.
              Burda kızılması gereken güruh her şeyi bilip oy verendir.
              Biz 70bin kişi yürüdük. Orada yürüyen amca da sizin benim kadar seviyor Trabzonspor'u.
              Kupa geldiğinde o da dünyanın en mutlu insanı olacak. Bu kesim az değil.
              İnsanlar ne ülkede olanlar ne de şike davası hakkında bir şey bilmiyor.
              En fazla gazete okuyorlar. Onlar da yalan dolan dolu. Bu neslin sayısı da az değil.
              Ben burada yaşıyorum. Gördüklerimi anlatmak istiyorum. Ama yanlış anlaşılmaya musait bir konu olduğu için ne yazsam boş.
              Uzun lafin kısası, evet Trabzon'da bir kesim Trabzonspor'u satmıştır, ama bir kesim verdiği oyun Trabzonspor'u etkileyeceğini bilmiyor. Bilmiyor işte. Bunun ötesi yok. Keşke insanımız bilinçli olsa, her şeyi bilse.
              Kesip atmak yerine bunun için çaba verelim. Bakın insanlar Trabzonspor için caddelere sığmadı ama iş oy vermeye gelince hak arayışı durdu.
              Ben eminim ki, bu insanlar bu lanet olası olayları bu kadar bilseydi tepkisini sandikda da verirdi.

Yorum

• Sibel Hanım

Bilinçsizlik konusunda hemfikirim. Ama yaşlı kesimi bir yana koyarsak Allah aşkına yaşı 19-45 aralığında olan kimin elinde Iphone'u yok ,evinde interneti yok ,uydu anteni yok? Bilgisizlik diye bir mazereti kabul etmem.

Büyük bir boşvermişlik ve menfaat gözetme durumu olduğunu düşünüyorum. Konu siyasete kayabilir lakin insanların cebindeki paranın azalıp-artmasına dair endişeleri herşeyin üzerine çıkıyor. Siyasetteki alternatifsizlik ve tıkanmışlığın geri dönüşümü maalesef böyle.

Hem oy veririm hem istediğim yaptırırım olmuyor. Kaldı ki sırf Ak Partiye oy verme- vermeme üzerinden de değerlendirmeyelim. AK Partiye oy veren kaç Trabzonsporlu (ister Trabzonda ister başka bir ilde) bulunduğu yerdeki parti binasına gidip Şike davası ile ilgili 2 cümle etmiştir?

Herkes birer laf etseydi , o kadar gürültüye kulak kabartan birileri çıkardı elbette.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• ne interneti allah aşkına. millet bas bas bağırıyor RTE şikecileri koruyor diye... bunu herkes biliyor ama memlekette AKP ye oy vermeyince din elden gidecek diye düşünen kaç tane beyinsiz var siz biliyor musunuz????

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne interneti allah aşkına. millet bas bas bağırıyor RTE şikecileri koruyor diye... bunu herkes biliyor ama memlekette AKP ye oy vermeyince din elden gidecek diye düşünen kaç tane beyinsiz var siz biliyor musunuz????
                    Ne din ne seküler hayat tarzı ,tarafı gibi gözükenlerin umrunda.

Ekonomi sallandığı an bu ülke iktidar değiştirir.

StopMatchFixing.Com

Yorum

Ne din ne seküler hayat tarzı ,tarafı gibi gözükenlerin umrunda.

Ekonomi sallandığı an bu ülke iktidar değiştirir.
                      zamanında türkiyeden teyet geçti denen kriz aslında tam da göbeğinden vurmuştu ülkeyi. ekonomi dediğiniz olay çak ta iç açıcı bir durumda değil. ama olanları gizleyip herşey çok güzel gidiyor deyince sıkıntı kalmıyor. o yüzden millet ağzından çıkan lafa bakıyor. bu iktidar bu beyinlerle zor değişir. dediğim gibi millet hipnoz olmuş gibi..

Yorum

• Yeniden yargılanma diye bir şey olması için ÖYM'lerin aldığı tüm kararların hiçe sayılması,Yargıtay'ın onadığı tüm kararların çöp olması manasına geliyor.Kanun değişikliği için bunu yapamadılar.
                        Böyle bir şeyi ciddi devletim diyen hiç bir devlet yapmaz.Yani bunlar bir şeyler karıştırıyorlar ama ortaya çıkacak olayın boyutu tahmin ettiklerinden öte ve bunu göze alamadılar.
                        Geriye kaldı yerel mahkemenin yeniden yargılama isteği için oluşacak sebepler,bunun manası ya ellerinde ciddi belgeler var ya da bu davaya özel bir saçmalık yapacaklar bu da emsal teşkil edecek ve diğer davalardan ceza almış olanlar da bu kararı emsal gösterip yeniden yargılanmak için başvuracak,yani teknik olarak işin içinden çıkamadıkları kanun değişikliğinin oluşturacağı karmaşa fiili olarak hayata geçecekler.

Bence burda söylenmesi gereken tek şey yiyorsa bu davayı yeniden başlatın,görün bakalım sonunu.
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• deniz seki gelsin bir hafta saklarım kendisini
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Sibel Hanım

Bilinçsizlik konusunda hemfikirim. Ama yaşlı kesimi bir yana koyarsak Allah aşkına yaşı 19-45 aralığında olan kimin elinde Iphone'u yok ,evinde interneti yok ,uydu anteni yok? Bilgisizlik diye bir mazereti kabul etmem.

Büyük bir boşvermişlik ve menfaat gözetme durumu olduğunu düşünüyorum. Konu siyasete kayabilir lakin insanların cebindeki paranın azalıp-artmasına dair endişeleri herşeyin üzerine çıkıyor. Siyasetteki alternatifsizlik ve tıkanmışlığın geri dönüşümü maalesef böyle.

Hem oy veririm hem istediğim yaptırırım olmuyor. Kaldı ki sırf Ak Partiye oy verme- vermeme üzerinden de değerlendirmeyelim. AK Partiye oy veren kaç Trabzonsporlu (ister Trabzonda ister başka bir ilde) bulunduğu yerdeki parti binasına gidip Şike davası ile ilgili 2 cümle etmiştir?

Herkes birer laf etseydi , o kadar gürültüye kulak kabartan birileri çıkardı elbette.
                            Bahsettiğiniz çıkar üzerine kurulu olan kesimi ayırdım zaten.
                            Kaldı ki yazdıklarınıza katılıyorum.*bilgisizlik konusu hariç.
                            Sadece Trabzon değil, genel olarak toplumumuzun büyük çoğunluğu bilgisiz.
                            Okuma yazma bilmek hiçbir işe yaramıyor.
                            Şurada yazilan bir yazıyı uzun diye okumaya üşenen bir toplumuz.
                            Araştırma özelliği olmayan, eğitim sistemi sorgulamayı reddetmiş bir toplumuz.
                            Direkt olarak görsel kabullerle nefes alan bir toplumuz.
                            Üstelik bu durum yeni nesilde daha beter. Hal böyle iken, Türkiye böyle iken Trabzon gibi ekonomik geliri alt seviyede olan bir yerde de durum böyledir.
                            Ufku açık bir toplum olmadıkça bize gün yüzü yok.
                            İnsan olmak, ahlaklı olmak da yetmiyor bazen işte. Bir makam sahibi olup adam olmamak gibi. İkisinin buluşacağı bir topluma ihtiyacımız var. Yoksa insanlar insana tapar böyle işte.
                            Eğitim, eğitim, eğitim...

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              zamanında türkiyeden teyet geçti denen kriz aslında tam da göbeğinden vurmuştu ülkeyi. ekonomi dediğiniz olay çak ta iç açıcı bir durumda değil. ama olanları gizleyip herşey çok güzel gidiyor deyince sıkıntı kalmıyor. o yüzden millet ağzından çıkan lafa bakıyor. bu iktidar bu beyinlerle zor değişir. dediğim gibi millet hipnoz olmuş gibi..
                              Krizi gizleyebilecek kadar nakiti olduğu ve bunu sosyal yardım adı altında vatandaşa , devlet desteği adı altında yatırımcıya pompalayabildiği için ayakta kaldı hükümet.

Bunuda görmek lazım. Gezi eylemleri gibi uzun denebilecek bir zaman dilimine yayılan hareketin başlangıç noktasının ''ekonomi'' olmaması durumu özetliyor aslında.

Gemi aldığı suyu boşaltıp yoluna devam ediyor.

StopMatchFixing.Com

Yorum

• UEFA'NIN CAĞIRDIĞI TAKIMLAR
                                Galatasaray: Sende gel
                                Eskişehir: Ben geleyimmi
                                Beşiktaş: Sende gel
                                Trabzonspor: Sende gel
                                Sivasspor: Bende geleyimmi
                                Bursaspor: Sende gel
                                Fenerbahçe: Bende geleyimmi
                                SEN GELME ULAN AYI
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur