Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• bu saatten sonra fenev hikaye...
      fenevin taşeronluğunu yapan bu takım ( takım demeye bile yakıştıramıyorum ) amatöre düştüğünde, fenevin düşmesinden daha fazla sevineceğim..

SIRALAMA DEĞİŞTİ..(sportif anlamda rakiplerimizzzz.... )

1-FENEVİN TAŞERONU ( SIVACILAR )
      2-FENEV
      3-TS KÜMEYE DİYE BAĞIRAN ALAYI...
      4-İSTANBUL YALAKALARI..
      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Bu zavallı, utanması olmayan, suçu hak gören vicdansızları görünce aklıma hep aynı dizeler geliyor:
        "Siz, Hayat süren leşler! Sizi kim diriltecek?"

Yorum

• sivasın savunmasını fenerli avukatlar hazırlamadıysa ben de birşey bilmiyorum.....
          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Gürcan Bilgiç Trabzonspor'a gönderilen yazının FB ile ilgisi yok dağılın demiş...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://tvarsivi.com/player.php?y=2&z...-03%2023:32:00

Gürcan Bilgiç Trabzonspor'a gönderilen yazının FB ile ilgisi yok dağılın demiş...
              FB ile ilgisi olup olmaması çok da önemli değil, iş TFF ye posta koymakta yatar,

uefa düşür yoksa düşürene kadar men desin bakalım ne oluyor,

tff zaten kukla, siyaseti ve başbakanı arkasına almış devam edip gidiyor.

şimdi 17 temmuzda göreceğiz bakalım 0 tolerans doğrumu yalanmı

bizim ne istediğimiz belli şike apaçık belli,

ha olurda uefa kıvırırsa anlayınki 0 toleransa şike ile mücadele vs. hepsi

yalan dolan..
              County of Essex

Yorum

• Kupa gelmedikten sonra ha men edildiler, ha düştüler.Benim kupa için hiç ümidim yok.Her yer hırsız her yer rüşvetçi!!! Sizi müslüman diye doğuran o analara yazık!!!!

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kupa gelmedikten sonra ha men edildiler, ha düştüler.Benim kupa için hiç ümidim yok.Her yer hırsız her yer rüşvetçi!!! Sizi müslüman diye doğuran o analara yazık!!!!
                  örnek olsun diye söylüyorum.
                  hani bana sorsalar !!

kupamı ??
                  şikecilerin düşmesimi ??

ilk cevabım = her ikiside derdim...

karşı taraf olmaz birini seçeceksin dese...

hem vallahi hem billlahi ŞİKECİ KARDEŞLERİN düşmesİ derdim

30 sene şampiyon olamamışız...bekleriz bir kaç sene daha..

Ancak bu şikeciler bunca yıl sonra sevincimizi çalıyorlar..sonrada hem suclu hem güçlü misali hareketler yapıyorlaryaa...

O yüzden benım için onların küme düşmesi durumu bana şampiyonluktan daha cok mutluluk verecek..
                  En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 04.06.2014, 00:48.
                  şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• müslüman olan hangi ülkede adalet var? olay müslüman olmakla olsaydı ülkemiz dünyanın süper gücü olurdu..

kim haklıysa ona hakkını teslim edeceksin, kimse alınmasın ama TC de adalet vs. kimse aramasın çünkü yok.

olsaydı hristiyanlardan adalet tesis etmesini beklemezdik zaten.
                    County of Essex

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

a.y halen dışarda.
                      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        müslüman olan hangi ülkede adalet var? olay müslüman olmakla olsaydı ülkemiz dünyanın süper gücü olurdu..

kim haklıysa ona hakkını teslim edeceksin, kimse alınmasın ama TC de adalet vs. kimse aramasın çünkü yok.

olsaydı hristiyanlardan adalet tesis etmesini beklemezdik zaten.
                        Kesinlikle..
                        #7 Óscar René Cardozo Marin
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          negatif olmak istemiyorum ancak biz o sene sadece kupa kaybetmedik...
                          Haklısín. Milyonlarca genç bir taraftar topluluğuda kaybettik. Trabzonsporlu olacak o çocuklar sırf şampiyon oluyor diye başka takımlara yoneldiler. Bu aynı zamanda ürün satışından bilet satışına kadar gelecek çaldılar. Olay sadece kupa değil.
                          https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu gerizekalilar bize laf yetistirecegine kendilerini savunsunlar sonra bu konuyu UEFA ya sikayet edeceksende et ama UEFA gercekten boyle savunmaya bir tarafıyla guler.
                            Aziz Yıldırım'ın da yaptığı tam olarak bu..

Sadece biz mi şike yaptık

Hatırlarsınız Uefa savunmasında Aziz Yıldırım

Sturm Graz-Gs maçını sundu..
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Adalet Bakanı Bozdağ, yeniden yargılama konusunda kaosa yol açmayacak formüle ihtiyaç olduğunu belirterek "Anayasa Mahkemesi bu yönde karar alırsa en sorunsuz yol bu olur" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bozdağ, TBMM Adalet Komisyonu'nda, CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'ın ÖSYM üniversite sınav sorularını kamuoyuyla paylaşmamasına ilişkin şikayeti ve yeniden yargılama konusunun hükümet tarafından gündeme getirilmesine rağmen bugüne kadar herhangi bir düzenleme yapılmadığı eleştirisini yanıtladı.

YENİDEN YARGILAMA

Yeniden yargılama konusuna da değinen Bozdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuda kendilerine talimat verdiğini söyledi.

Bakanlık olarak önlerini gören adım atmakla sorumlu olduklarının altını çizen Bozdağ, şöyle konuştu:

"Değişik alternatifler bakanlığımıza önerildi, bakanlıktaki uzmanlar pek çok formül üzerinde çalışmalar yaptı. Formüllerin hiçbirinin geleceğini tam göremiyoruz. Uyguladığımızda ne gibi sonuçlar çıkar öngöremiyoruz. Yasal düzenlemeye tarih koyarsak ve Anayasa Mahkemesi iptal ederse bütün dosyalar kapsama girer, kaosa yol açabiliriz. Dosya numarasını versek bunun siyasal ağırlığı fazla olacak. Objektif kriteri hayata geçirme imkanımız gözükmüyor. Bireysel başvuru sürecinde Anayasa Mahkemesi'nin vereceği kararlar en sorunsuz yol gibi gözüküyor. AİHM süreci de var. Bu süreçler uzun. Kanun düzenlemesi kısa yol olabilir. Bakanlık olarak önümüzü gören formül ortaya çıkaramadık. Çalışmamızı sonlandırmadık, devam ettiriyoruz ama hukuk kaosuna yol açmayacak formüle ihtiyacımız var."

SINAV SORULARI

ÖSYM'nin yaptığı sınavların sorularının Bilgi Edinme Kanunu kapsamından çıkarıldığını anımsatan Bozdağ, bu konuda geçtiğimiz günlerde ÖSYM Başkanı Ali Demir'i çağırarak bilgi aldığını söyledi.

ÖSYM'nin sınav sorularının kamuoyuyla paylaşılmasının doğru olduğunu ifade eden Bozdağ, konuyu Bakanlar Kurulu gündemine getireceğini belirtti. Bozdağ, bu uygulamanın ortadan kalkması için ÖSYM sınavlarının sorularının Bilgi Edinme Kanunu kapsamında olmadığına ilişkin hükmün yasadan çıkarılması gerektiğini kaydetti.AA

Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

Çalışıyor...
                              X