Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi hayırlısı bakalım. Şikayet neye yönelik, onun detaylarını merak ettim. Önemli olan Süper Lig'de TFF tarafından yaptırıma uğruyor mu uğramıyor mu. Sadece yine Avrupa ile ilgili bir soruşturma değildir inşallah.

Yorum

• gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Türkçesi 17 temmuz günü ya şemsiye bir daha kapanmamak üzere açılacak yada umutlarımız büyük ölçüde tükenecek
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Hadi bakalım hayırlısı Tff ye de yaptırım gelsin.fener küme düşürülsün milli takım dahil hiçbir takım 5 sene Avrupaya gitmesin..Bu ülke insanına adaleti öğretmek adam gibi öğretmek şart...

Yorum

• Bu soruşturmanın açılması ne anlama geliyor?

Önceki soruşturmayla farkı nedir?

Yorum

• Önce bir anlayalım meseleyi de ona göre sevinelim. Bunun sonucunda 2 yıl daha Avrupa kupalarına almama gibi bir neticeye varılacaksa yine, ne anladık bundan?

Yorum

• 17 Temmuz bir milat olabilir, inşallah...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Önce bir anlayalım meseleyi de ona göre sevinelim. Bunun sonucunda 2 yıl daha Avrupa kupalarına almama gibi bir neticeye varılacaksa yine, ne anladık bundan?
                  bunun sonucu olumlu yada olumsuz çok önemli bence, çünkü olumlu olursa zaten yapacak bişey kalmayacak kupa gelecek tazminatlar vs. ama olumsuz olursa CAS a gitmemiz için hiçbir engel kalmayacak...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şuuuuuuuuuuuttttt ve Gooooooooooooooooooooool
                    Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                    Komünar..

Yorum

• Trabzonspor'un şikayeti sonuç veriyor

Trabzonspor Hukuk Kurulu üyeleri, twitter hesaplarından çok önemli bir açıklama yaptı.

Açıklamaya göre UEFA, Trabzonspor'un şikayeti üzerine Fenerbahçe kulübü hakkında yeni Disiplin Soruşturması açtığını, konu ile ilgili olarak 17.07.2014 tarihinde de karar vereceğini belirtti.

Soruşturma nedeniyle Fenerbahçe Kulübünden savunma isteyen UEFA soruşturma açtığını Trabzonspor'a yazıyla da bildirdi.

medyatrabzon

Yorum

• Arkadaşlar zaten uefa kendi açısından şikecilere gereken cezayı verdi..

Bu soruşturmanın sonucunda büyük ihtimal tff eliyle şikecilere yaptırım uygulama kararı çıkacaktır..

Şahsi kanatim bu tüpermen federasyonu uefa nın yaptırım kararınıda hiçe sayar ve ülke olarak toplu men yeriz..

Bu kararı alırkende sadece fener değil herkes kirli argümanını kullanacaklardır son zamanlarda yaptıkları algı yönetimide bunu sağlamak için..
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• UEFA'nın yeni bir soruşturma başlatması önceki dosyanın tamamen kapanmış olduğu anlamına geliyorsa onu da ayrıca irdelemek lâzım. UEFA lige doğrudan müdahale edebiliyor olmasına rağmen bir müdahalesi olmamıştı. Şimdi tekrar soruşturma yapılmasının sebebi bu olsa gerek ancak neden ikinci bir soruşturmaya ihtiyaç duyulduğu karışık bir durum oldu.
                          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Erken sevinmemek lazım yinede..20 kere kupa geliyor diye haykırarak ayağa kalktık efendice oturttular..

Yorum

• Arkadaslar, bana cok garip geliyor.

Neden ayni davada iki kere yargilama yapiyor ki? Ne diyecek mesela? "-Aaaa pardon ben sana eksik ceza vermisim." mi diyecek?

Böyle bir sey olsa bile Cas bunu kabul etmez. Ya da Uefa bizim baskidan bikip usülden ise nokta mi koyacak?

Cok karisti is yahu.
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar zaten uefa kendi açısından şikecilere gereken cezayı verdi..

Bu soruşturmanın sonucunda büyük ihtimal tff eliyle şikecilere yaptırım uygulama kararı çıkacaktır..

Şahsi kanatim bu tüpermen federasyonu uefa nın yaptırım kararınıda hiçe sayar ve ülke olarak toplu men yeriz..

Bu kararı alırkende sadece fener değil herkes kirli argümanını kullanacaklardır son zamanlarda yaptıkları algı yönetimide bunu sağlamak için..
                                katılıyorum uefa zaten cezayı verdi şimdi ya tff ye yaptırım uygulayacak yada hiç ceza vermeyerek bizi CAS a başvurmamıza mecbur bırakacak...

Yorum

Çalışıyor...
                                X