Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Umutsuzlugumuzun nedinini anlayamiyorum
    Hersey bizim istedigimiz gibi gidiyor biraz zaman aliyor ama
    Yol dogru yere dogru gidiyor
    Biraz sabredelim
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu hükümet ve tff iktidarda olduğu sürece olay aynen erman'ın dediği gibi olur, sapını belki verirler

5 yıl avrupaya gitmeyiz ne olur diyen zihniyet bize kupa mı verecek? güldürmeyin beni

UEFA danda hiçbirşey çıkmaz.
      Isin aci tarafi bu ülkede Trabzonspor'un kupasini verebilecek bir parti ya da siyasi yapi hic yok. Keske sadece iktidarla sinirli olsaydi.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• is kan davasina dönecekse aninda birakin kupanin pesini o kadar degerli birsey degil cünkü, git simdiye kadar oldugu gibi medenice hukuki yollarina basvurmaya devam et, yürüyüsünü yap, sikeyi unutturma, temiz futbolu hatirlat hakkimiz verilmiyorsada bizim ayibimiz degil.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Yetenek siz siniz seyredenler fb tahvilleri alımına destek olmuş oluyorlar haberiniz olsun.
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• Kupa gelmiyecek,Fenere birşey olmayacak diyenlere anlam veremiyorum.Bunların borusu ancak Edirneye kadar öter.Oradan ötesineyse UEFA ve FİFA karışır.3 yıldır sabrediyoruz. Az daha sabır...

Yorum

• İlk olarak Mehmet DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kupa gelmiyecek,Fenere birşey olmayacak diyenlere anlam veremiyorum.Bunların borusu ancak Edirneye kadar öter.Oradan ötesineyse UEFA ve FİFA karışır.3 yıldır sabrediyoruz. Az daha sabır...
              hocam ben de seni gibi düşünüyordum ama dediğin gibi 3 sene oldu. Artık emin değilim, bana öyle geliyor ki bu işin sonunda biz bir bardak soğuk su içip bu başlığı kapatacağız...

Yorum

• Bu süreç ilk defa bugün beni çok mutlu etti.
                İş yerinde sabah FB'li bir arkadaş akşam maç ne olur diye sordu, dedim inş. yenilir,
                sonra futbolla hiçbir alakası olmayan bir bayan arkadaş ben GS'liyim maçmı var akşam kiminle oynuyor GS dedi, dedim ingiliz takımıyla,
                sen neden yabancı takımı tutuyorsun diyince, yurtdışında başarılı oldukça yurtiçinde daha fazla çalıp çırpıyor daha fazla hak gasp ediyor dedim bayan arkadaşa.
                Kendiside ne yani şikemi yapıyor dedi, dedim evet.
                Bugüne kadar tekbir maç izlemediğini futbolla hiç alakası olmadığını söyleyen bayan arkadaş bana nasıl yani o şike yapan Fenerbahçe değilmiydi diye çok samimi bir şekilde soru sordu ve benim çok hoşuma gitti.
                Demekki bu süreç futbolla hiç alakası olmayan insanlarda bile şike diyince fenerbahçeyi akla getirir olmuş, müthiş bir algı oluşmuş en azından.
                Bir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi

Yorum

• Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 21 dk.
                  Aziz Yıldırım, Trabzonspor'a yardım etmemem için kiminle bana kaç dolar teklif ettiğini açıklasın.

YOK ARTIK !

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 21 dk.
                    Aziz Yıldırım, Trabzonspor'a yardım etmemem için kiminle bana kaç dolar teklif ettiğini açıklasın.

YOK ARTIK !
                    Evet şuan Twitter da bomba açıklamalar da bulunuyor .. yalnız benim anlamadığım husus şu bu durumu neden hakan bey'in programın da açıklamadı ona anlam veremedim. Bir zatı er kişi sormuş bunu neden programda açıklamadın falan diye fırsat olmadı diye açıklama yapmış

Yorum

• Doğrudur Fbliler yaparböyle şeyler parayla herkesi satın alabileceklerini sanıyorlar.

Yorum

• Özel ayrıcalık!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 2010 yılında kulübe üye yaptığı 3 Temmuz sürecinin savcısı Mehmet Berk'i, Haysiyet Divanı'na verdi. Yıldırım, 'Bu F.Bahçe'ye yapılan operasyondur' diyorsa gelip anlatacak ben de o yargılamayı izleyeceğim" derken Berk'in kulübe üyelik belgelerine SABAH ulaştı. Şike soruşturmasını yürüten Savcı Mehmet Berk, 2010 yılında 50 kişilik özel kontenjan üye listesinden kongre üyesi oldu. 5 Nisan 2010 tarihli yönetim kurulu kararıyla üyeliği kabul edilen Berk'in üyelik sicil numarası 16429. Berk'in referansları ise 3 Temmuz'da Metris'te yatmak zorunda kalan yöneticiler Mehmet Şekip Mosturoğlu, Tamer Yelkovan ve kulüp idarecisi Serkan Acar. Şike operasyonu olduğu sırada Beşiktaş Adliyesi'nde Başsavcı Vekili olan Fikret Seçen de 2010 yılında özel kontenjan listesinden ücretsiz olarak kongre üyesi yapılmış. Seçen'in referansları da Savcı Berk'inki ile aynı. Seçen'in üyeliği de 5 Nisan 2010 tarihli yönetim toplantısında kabul edilmiş ve üyelik sicil numarası 16426. Bedelsiz kongre üyesi olan bir diğer isim 3 Temmuz döneminde Organize Suçlardan Sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı olan Mutlu Ekizoğlu... Onun referansları Eyüp Özgüç ile Serkan Acar. Üyelik sicil numarası 16400 olan Ekizoğlu'nun üyeliğe kabul tarihli 15 Mart 2010...

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Playstation mu
                          www.parkpera.com

Yorum

• Sürünsünler şimdi Allah belalarını öyle verdiki kendi dertlerine düştüler.

Yorum

• 2010-2011 sezonunda üniversitesinin son sınıfındaydım. Tüm maçları kaçırmadan izledim, 4-5 deplasmana gittim. Şike soruşturması başladığında üniversiteden yeni mezun olmuştum. 2 yıl iş yerinde çalıştıktan sonra şimdi askere Şırnak'a geldim. Şafak bugün 53, o kadar süre iiçnde hayatımda bir çok şey değişmiş ama bu soruşturma hala ilk günki gibi bilinmezliklerle dolu.

Bu saatten sonra kupanın geleceğine falan inancım kalmadı, zaten bu saatten sonra gelen adaletin ....... ....yim. Yayında ve yapımda emeği geçen tüm haramzadelerin Allah belasını versin.

Yorum

• aziz yine tff basmis Hapise girmesi gereken biri hala türk futbolunu mafia vari basiyor kimsede buna birsey yapamiyor adam 3 partiyi baskanlarini arkaya almis lanet olsun adalete
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Çalışıyor...
                                X