Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hacıosmanoğlu kulüpler birliği toplantısında kankası Mecnun'la kavga yapmış diyorlar.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim yönetim dahil süper ligdeki tüm kulüpler 58.maddenin bilmem kaçıncı fıkrasının değiştirilmesi için fener küme düşmesin,eksi puan cezası alsın diye oy kullanmışlardı.ben öyle hatırlıyorum.
      6222'nin değişmesi için destek verdiler ama 58.madde konusunda destek vermediğimizi söylemişlerdi. Zaten arşivde bunlar hemen çıkıyor. Ayrıca kongrede bu oylama yapılmadı yapılsaydı o gün karar çıkardı. Nevzat Şakar'ın aklı başka yere gitti ya da başka şeyler var...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben başkanımıza güveniyorum siyaeti kullandını düşünüyorum.
        Hala mı ? Kaldı ki başkan düşündüğün şeyi yapabilecek kapasitede biri değil. Siyaset arenasında onunla en hafif ifadeyle çocuk gibi oynarlar
        Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• ya adamlar 4 mahkemece suclu bulunduklari halde utanman aciklama üzerine aciklama yaparken bizimkiler daha toplanacak sonra aciklama yapacak ya sanki suclu biziz lanet olsun su 13 ya hakkimizi ariyamiyacaklarsa defolup gitsinler yeni secim yapilsin hemen. Baskanlik basbakanlaga yalakalik yapma yeri degil
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Fener sezon bitmeden küme düşecek arkadaşlar daha neyin şüphesini yaşıyorsunuz..?

Medyan'ın ve Tffn'in ayak oyunu tüm bunlar Uefa acımayacak..
            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
            Komünar..

Yorum

• Hatta Fener bir alt lige düşmeye dünden razı böyle bir şey olursa Bayram eder kaç lig düşeceği meçhul 3. lige düşen Yunan takımı AEK var örnek olarak..
              Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
              Komünar..

Yorum

• Şimdi bu hırsız aziz havaalanına geldiğinde binlerce şikebahçeli önünde kelepçeyi taksalar buna,koysalar arabaya doğru metrise ne matrak olurdu be.

Yorum

• RTE: "Şike davasında hukuki süreç bitmedi, zamanlaması da manidar. Burada da paralel yapılanmanın etkisini görüyoruz..."

Tavırları belli oldu. Yeniden yargılamaya şikeyi de katacaklar gibi gözüküyor...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    RTE: "Şike davasında hukuki süreç bitmedi, zamanlaması da manidar. Burada da paralel yapılanmanın etkisini görüyoruz..."

Tavırları belli oldu. Yeniden yargılamaya şikeyi de katacaklar gibi gözüküyor...
                    İho ne düşünüyo acaba çok sevdiği başbakanına laf diyemeyecekse başkanlıktan da Trabzonsporluluktan da istifa etsin.
                    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

RTE: "Şike davasında hukuki süreç bitmedi, zamanlaması da manidar. Burada da paralel yapılanmanın etkisini görüyoruz..."

Sözün bittigi yerdeyiz. IHO seninde Allah belani verir insallah!

Su cektigimiz cileye bak arkadas. Bunlar şikeyi aklasalar dahi, CAS'in karari sabit ve hicbir zaman degismeyecek. Kimsenin "bu konusmalari yapmadim" demedigi bir ortamda neyin yeniden yargilamasi bu?

TRABZON neredesin ah TRABZON...!!!

..
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Allah belasini versin
                        baska birsey diyemiyorum

adi serefsizler!!!

evet...herkes yeniden yargilamaya hazirli olsun
                        Forvete: Tencere Hill
                        Sidober: Bud Spencer

Yorum

İho ne düşünüyo acaba çok sevdiği başbakanına laf diyemeyecekse başkanlıktan da Trabzonsporluluktan da istifa etsin.
                          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Yorum

Yorum

• Allah kahretsin sizi. Şerefsizler!

Yeter artık nedir bu insanlığımdan utandım yeter...
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Yeniden yargılasalar bile bizim orada olmayacağımız kesin, verilen bir karar aleyhte yeni bir delil olmadan bozulamadığını söyleyenler var. peki yeniden yargılama ne için. açık ve net bir şekilde hakim karşısında şikeciler ve karşısında kimse olmadan top koşturma hevesi içerisine düşecekler.
                                bence bu iş tamamen alavere dalavere. yeniden yargılama olmayacak; siyaset topu yargıya atacak ve biz bunları "düzeltmeye" çalışıyor ama bakın işte size ne ettiyse yargı yaptı tavrı ile oy oranlarından fenerlilerin oylarını eksiltmeyecek ve bizim oylarımıza da zeval gelmemiş olacak!!! YERSEN. ben yemedim yeniden yargılama olmayacak görürsünüz. bütün suç Yargıtaya atılacak ve yargıtay halkın gözünde suçlu olacak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X