Hacıosmanoğlu kulüpler birliği toplantısında kankası Mecnun'la kavga yapmış diyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim yönetim dahil süper ligdeki tüm kulüpler 58.maddenin bilmem kaçıncı fıkrasının değiştirilmesi için fener küme düşmesin,eksi puan cezası alsın diye oy kullanmışlardı.ben öyle hatırlıyorum.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben başkanımıza güveniyorum siyaeti kullandını düşünüyorum.Ne güzel balıktın sen KOFANA
Yorum
-
ya adamlar 4 mahkemece suclu bulunduklari halde utanman aciklama üzerine aciklama yaparken bizimkiler daha toplanacak sonra aciklama yapacak ya sanki suclu biziz lanet olsun su 13 ya hakkimizi ariyamiyacaklarsa defolup gitsinler yeni secim yapilsin hemen. Baskanlik basbakanlaga yalakalik yapma yeri degilYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRTE: "Şike davasında hukuki süreç bitmedi, zamanlaması da manidar. Burada da paralel yapılanmanın etkisini görüyoruz..."
Tavırları belli oldu. Yeniden yargılamaya şikeyi de katacaklar gibi gözüküyor...Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRTE: "Şike davasında hukuki süreç bitmedi, zamanlaması da manidar. Burada da paralel yapılanmanın etkisini görüyoruz..."
Tavırları belli oldu. Yeniden yargılamaya şikeyi de katacaklar gibi gözüküyor...
Su cektigimiz cileye bak arkadas. Bunlar şikeyi aklasalar dahi, CAS'in karari sabit ve hicbir zaman degismeyecek. Kimsenin "bu konusmalari yapmadim" demedigi bir ortamda neyin yeniden yargilamasi bu?
TRABZON neredesin ah TRABZON...!!!
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Tavırları belli oldu. Yeniden yargılamaya şikeyi de katacaklar gibi gözüküyor...
baska birsey diyemiyorum
adi serefsizler!!!
evet...herkes yeniden yargilamaya hazirli olsunForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Tavırları belli oldu. Yeniden yargılamaya şikeyi de katacaklar gibi gözüküyor...Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Yorum
-
Yorum
-
Yeniden yargılasalar bile bizim orada olmayacağımız kesin, verilen bir karar aleyhte yeni bir delil olmadan bozulamadığını söyleyenler var. peki yeniden yargılama ne için. açık ve net bir şekilde hakim karşısında şikeciler ve karşısında kimse olmadan top koşturma hevesi içerisine düşecekler.
bence bu iş tamamen alavere dalavere. yeniden yargılama olmayacak; siyaset topu yargıya atacak ve biz bunları "düzeltmeye" çalışıyor ama bakın işte size ne ettiyse yargı yaptı tavrı ile oy oranlarından fenerlilerin oylarını eksiltmeyecek ve bizim oylarımıza da zeval gelmemiş olacak!!! YERSEN. ben yemedim yeniden yargılama olmayacak görürsünüz. bütün suç Yargıtaya atılacak ve yargıtay halkın gözünde suçlu olacak.
Yorum
Yorum