Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son yıllarda hukuki değil siyasi boyutu ağır basan davalarda büyük hukuksuzluklar yapıldı.

Bir hukukçu olarak bunu rahatça söyleyebilirim.

Ama yeniden yargılama süreci öyle bir kahraman!!! yaratabilir ki aziz yıldırım'ın kahramanlığına razı olacak durumda olabilir ülke.
    Taraftar dernekleri belirli bir kanun çerçevesinde faaliyet gösterdiğini düşünürsek uefa'ya başvuruyu taraftar dernekleri yapamaz mı? sonuçta dernek ve taraftar olacağız.

vay anasını memleketim, bu ülkede dürüst birşey kalmamış, herşey bitmiş ben de bunu bu yaşta öğrenmişim yazıklar olsun.

Yorum

• Öncelikle TBB başkanı için kullandığın ifadeyi düzelt lütfen.

Ayrıca biraz kimin ne dediğini takip edelim...Dün akşam Japonya'ya uçmadan önce başbakan Metin Feyzioğlu ile görüştüklerini, görüşmenin çok faydalı geçtiğini ve yeniden yargılama için yasal düzenleme üzerinde konuştuklarını söyledi.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• .
        En son iso_4939 tarafından düzenlendi; 06.01.2014, 14:28.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• bu 3 temmuz olayınıda cemaata yıkacaklar demedı demeyın acıklamada ülkenın huzurunu bozmak ısteyenler dıye baslayacak..
          komplo falan fılan dıye devam edecek örnek olarakta azız yıldıvım bu ısı cemaat yaptı demıstı dıyecekler şahıt olacak .olmaz demeyın burası türkıye.

Yorum

Öncelikle TBB başkanı için kullandığın ifadeyi düzelt lütfen.

Ayrıca biraz kimin ne dediğini takip edelim...Dün akşam Japonya'ya uçmadan önce başbakan Metin Feyzioğlu ile görüştüklerini, görüşmenin çok faydalı geçtiğini ve yeniden yargılama için yasal düzenleme üzerinde konuştuklarını söyledi.
            Merak etme kimin ne dediğini iyi takip ederim, burdakiler gibi bilgisi olmadan fikir sahibi olan şarlatanlarla karıştırma beni..

Yeniden yargılanmanın hukukumuzdaki yerini araştır biraz..
            her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• Eğer yeniden yargilamanin onu acilirsa sike davasida yeniden görülecektir.Biz asil hatayi yargı karari sonucunu bekleme teorisiyle yaptik.gerek bu yönetimin gerekse ortalik bulanmasin diyen taraftar /sehir Halki işbirliğiyle davayi kaybetmek uzereyiz.
              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Buyur burdan yak...

Şike davasında mutlu son!

F.Bahçe Kulübü, gözünü Ankara'ya çevirmiş durumda. Kulüpten sızan bilgilere göre; Özel Yetkili Mahkemeler ile ilgili Türk Ceza Kanunu'nda yapılacak değişiklikle F.Bahçe'nin şike davasının yeniden ele alınmasına yüzde 100 gözüyle bakılıyor.

Türkiye Barolar Birliği ve Adalet Bakanlığı'nın bugün başladığı kanun değişikliği çalışmasının, çarşamba günü medyaya açıklanması; en geç cuma günü de TBMM'den geçip yasalaşması bekleniyor.

Yasanın meclisten çıkması konusunda en ufak bir şüphe bulunmuyor; çünkü CHP ve bu değişikliği destekliyor. Balyoz Davası'nı da yakından ilgilendiren bu gelişmeye göre; şu ihtimaller mevcut:

* Cuma günü yasa çıkmadan önce Yargıtay Şike Davası'nı onarsa; yeni kanunda özel düzenleme yapılacak.. Yani yeni kanunda "Kesinleşen dava için de iade-i mahkeme yolu açıktır" şeklinde bir hüküm yer alacak.

* Yeni kanun düzenlemesi Yargıtay'ın karar vermesinden önce yasalaşırsa; Şike Davası derdest olacağından sadece ek 2'nci maddenin kaldırılmasıyla ve "Bu davalara görevli mahkemelerce bakılır" maddesi eklenerek dava otomatikman görevli mahkemeye gönderilecek.. Ve yeniden yargılama yapılacak.. Burada da hangi delillerin "kumpas" kategorisine girdiği incelenip, yargılama sıfırdan yapılacak.

Şike Davası ile ilgili Yargıtay'ın karar vermesine saatler kala hazırlanan bu kanun değişikliği; F.Bahçe'nin 2 yıldır başını ağrıtan Şike Davası'ndan kurtulması anlamına da geliyor.

kaynak:http://spor.gazetevatan.com/haber/si...u-son/598400/1

Yorum

• Benim pek araştıracak vaktim yok bana bir iyilik yapta yeniden yargılama ve şartlarını anlat biraz.

İçtihatlarla da desteklersen ayrıca sevinirim.

Tabii üslubundan dolayı fırsat bulabilirsen.

Yorum

• Yeniden yargılama konusunda bizi aydınlatacak! üye ceza almış halbuki bir fırsat verilmeliydi çok merak etmiştim ne söyleyeceğini.

Neyse cezası bitince yapar artık.

Yorum

Öncelikle TBB başkanı için kullandığın ifadeyi düzelt lütfen.

Renktaş TBB başkanı dediğin kişi bu yeniden yargılanma için uğraşıp duran,Cumhurbaşkanından sonra başbakanla da görüşen fazla değil 3-5 madde bişi diyen kişi değil mi.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• benım anlamadıgım konu su sımdı oldukı bu yenıden yargılama ısı oldu.
                        pekı uefa veya cas cevap olarak kardesım sız yenıden yargıladınız ve sucsuz cıkardınız bende yenıden yargılayacagım mı dıyecek.

Yorum

• Tutuklu yargılananlar yeniden tutuklanacaksa şike davasının yeniden görüşülmesini isterim doğrusu

Yorum

• ben dıyorum gene dıyorum trabzonspor tarafatarı ayaklanmadıgı sürece birlik olmadıgı sürece bize ancak çay bardagı kupası verrıler...
                            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• beyler ciddiye almalımıyız ?
                              Bunlar nedir ??
                              şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://skorer.milliyet.com.tr/-fener...81/default.htm

beyler ciddiye almalımıyız ?
                                Bunlar nedir ??
                                Bunlar güzel haberler Yavşak medya ne yazıyorsa TERSİ oluyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X