Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tüpçü yalamanın önde gidenidir...Başkan anlatmış o da he he he demiştir...Adam açık açık demedi mi o iş kapanmıştır diye 2 gün önce....
    Aynen öyle...
    Bu haysiyetsizden fayda beklemek saçmalık olur.
    Bizler yine elimizden geleni yapmalıyız daha fazla vakit kaybetmeden....
    Hamiş

Yorum

• hiç kimse ikna olmamış benim gibi
      yine soğuk su içmek düştü bize sanki
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Demirörenin "Türkiyede şike yapıldı" lafı bir genellemedir. 10 yılları kapsar. "TS nin hakkı yendi. FB şike yaptı" dedirttirebildinmi İHO.?

Yorum

• valla tüpçü sadri başkana da kupayı vereceğiz dedi.
          bunu dediğine ben inanıyorum. ama yalan demiş.
          bu seviyeye gelmiş böyle yöneticilerin, şirket sahiplerin sözüne de inanamayacaksan neye inanacaksın.
          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Buraya bir arkadaşta yazmışte 2-7 ekime dikkat diye ama bakalım. .
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Hacıosmanoğlu na jet yalanlama geldi, tff den yapılan açıklamada çok ilginç...Hacıosmanoğlu nunkide ilginç...
              Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Boşuna yalanlama gelir demedik. Yalnız açıklamadaki "kulübümüzün" ve "değerli başkanı" ibareleri dikkat çekici...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• arkadaş bunlar birbirlerini idare ediyorlar resmen.
                  Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                  İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Başkanın konuşmasında "Haftaya UEFA'dan yaptırım gelecek" diye bir bölüm duyamadım yalnız. Kaçıncı dakika da diyor bunu _

Yorum

• TFF ziyaretinden önce yapılan bir açıklama ve kendisi de TFF'den bir beklenti içinde olmadığını vurguluyor.

Sürecin başından beri bu işin UEFA ve FIFA tarafından ancak rayına oturtulabileceği kanaatinde ve şimdiye kadar yaptığı açıklmalardan oluşan genel intiba UEFA boyutunda çalışmalar yapıldığı yönünde.

Maddi ve manevi kayıplar hakkında muhataplara karşı bir dava açılıp/açılmayacağı konusu ise pek açık değil gibi.

Trabzonspor Başkanı'ndan TFF’ye sitem!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) şike davası ve kupa ile ilgili sorumluluklarını yerine getirmediğinden yakındı. Hacıosmanoğlu, "TFF Başkanı, bana başka, kameralara başka ifadeler kullanıyor. Hırsızlar ortadadır, Ama futbolun babası UEFA, dedesi FİFA'dır. Bunlar olan biteni takip ediyor. Ben TFF Başkanı'na seçilmemin ardından 'UEFA'dan ağır yazı gelecek gerekeni yapın' dedim. Yapmadı. Onlar yandı. Yine TFF'ye gidip aynı şeyleri tekrar dile getireceğim." dedi.

Hacıosmanoğlu, Trabzon Tanıtım Günleri'nin açılış törenine katıldı. Feshane'de yapılan törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu da iştirak etti. Törende şike ve kupa tartışmalarını yorumlayan Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu, "Taraftarlar bize 'kupamız nerede, ne olacak' diye soruyor. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Bizim içimizde de ne yaptığımızı anlamayanlar var. Şu bilinmeli ki; Trabzonspor Başkanı olmamız emek hırsızlarına karşı verdiğimiz mücadelenin ürünü. Onun için başkan olduk. Art niyetliler Başbakan'a verdiğimiz desteklerden dolayı bizi ayrı yönlere çekmeye çalışıyor ama bu bizim namus davamız, namus borcumuzdur. Trabzon insanı namus denilince hayatın durduğunu bilir. Bizim için kupa da böyle bir şey. Biz, namus davamızın gereğini yaparız, yapamazsak da bu camiadan özür dileyip evimize gitmeyi biliriz." diye konuştu.

TFF kararlarından şikayetçi olan Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

"Ben bu vatanın evladıyım ama bu ülkenin yaptırım ile karşı karşıya kalmasını dilemem. Ama bu adaletsiz yapının temsilcileri hala bu ülkede itibar görüyorlarsa, gerekenler yapılmıyorsa o dönem ülkenin müeyyideye muhatap olması benim umurumda olmayacaktır. Temiz futbol için, gençlere örnek olmak için, ahlaklı ve adaletli bir toplum için futbolu kirletenleri dışarı her namuslu insanın borcudur, bizim de borcumuzdur. O nedenle bu yolda adalet adına bizi susturacak, durduracak hiçbir gücün olmadığını belirtmeliyim. Bu ülkenin 10 senede nereden nereye geldiğini herkes biliyor. Bu ülkenin evladı olarak ülkenin Başbakanı'na saygı duyuyorum. Yapılanlar ortada. Ama bizim içimizden bunu ayrıştırarak üzerimize gelenler ahlaksızlık yapıyor. Bizden evvel Trabzonspor Başkanı olan kim ise, 6222 sayılı yasayı TBMM'ye gönderen önergeyi parafladığında esas Trabzonspor'a ihanet etmiştir. Aleyhimize söz sarf edenler o dönem neredeydi. Umuyorum, biz kupayı aldığımızda bize inananlarla sevineceğiz."
                      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören de, kararları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bağımsız kurullarının aldığını, bu işin çözümü noktasında tek müracaat yerinin de Tahkim Kurulu olduğunu ifade etmiştir.

BAŞVURUNU YAP diyor.
                        Bordomavi.net

Yorum

• 'Kulübümüzün' ?
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Fıfa falan bişey yapmaz kupa hayal..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• TFF'den Hacıosmanoğlu'na Yalanlama Geldi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmesi sonrasında çıkan haberlerle ilgili TFF'den açıklama yapıldı.

27 Eylül 2013 Cuma 17:41

TFF'den Hacıosmanoğlu'na Yalanlama Geldi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören bugün bir görüşme gerçekleştirdiler. Bu görüşmenin ardından Hacıosmanoğlu'nun, "Yıldırım Demirören de şikeyi kabul etti" açıklamasının ardından TFF internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Demirören bu açıklamayla Hacıosmanoğlu'nun söylediklerini yalanladı.

TFF'den şu açıklama yapıldı:

"Trabzonspor Kulübümüzün Değerli Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Federasyonumuzu ziyaretinin ardından yaptığı açıklamaya ilişkin olarak, bazı medya organlarında, "TFF Başkanı Demirören de Türkiye'de şike yapıldığını kabul ediyor" şeklinde ifadelerin yer aldığının görülmesi üzerine bir açıklama yapılması ve konunun aydınlatılması ihtiyacı doğmuştur.

Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ziyaretinde, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'e kulübünün sıkıntılarını anlatmış ve görüşlerini dile getirmiştir.

Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören de, kararları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bağımsız kurullarının aldığını, bu işin çözümü noktasında tek müracaat yerinin de Tahkim Kurulu olduğunu ifade etmiştir.

Söz konusu görüşmede, bu konuya ilişkin başkaca bir konuşma gerçekleşmemiştir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyururuz
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören de, kararları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bağımsız kurullarının aldığını, bu işin çözümü noktasında tek müracaat yerinin de Tahkim Kurulu olduğunu ifade etmiştir.

BAŞVURUNU YAP diyor.
                                acı acık remi başvurunu yap gereksiz yere niye geliyorsun yanıma demiş tüpcü

Yorum

Çalışıyor...
                                X