Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haftaya UEFA’dan kupanın bize verilmesi ve gerekli kararların alınması için sert bir yaptırım gelecek. Başkanı bundan haberdar ettim. Kendileri de Türkiye’de şike yapıldığını kabul etti."

inşallah bu sözler doğrudur ve gerçektir...
    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• gerçekse dünyalar bizim olur, çektiğimiz sıkıntıları bir anda unuturuz, hadi inşallah, sayımız az bu habere rağmen
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• sayı artıyor
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TFF'den yalanlama bekliyorum...
          Yalanlanacak bişey yok bence, Türkiye'de şike var demişler , zaten bunu önüne gelen diyor 2010-2011 sezonunda fb,bjk şike yapmıştır deseydi o zaman gelişme sayılırdı.

Öte yandan haftaya UEFA'dan yaptırım gelecek demiş başkan, malesef çok ümitlenemiyorum çünkü burada bahsettiği de federasyona gelecek yazıdır olsa olsa. Onu da açıklanmadan biz bilemeyiz yine.

Yaptırım gelmesi ayrı birşeyi bunun uygulanması ya da kamuoyunun öğrenmesi ayrı birşey.

Kimbilir ne yazılar geliyordur UEFA'dan da haberimiz yoktur
          Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
          Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• TFF şike yok demiyor zaten kupa mupa yok diyor olay kapanmıştır diyor...
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Tam da şb maçı öncesi
              Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Haberin ve konuşulanların doğruluğunu tv'den duyan yani teyit eden var mı?
                Yani haftaya uefa'dan yaptırım geleceği kısmı önemli sadece.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen gün başkanla yaptığım görüşmede Cuma günü TFF ye gideceğini söylemişti ben de bunu burada yazmıştım...Bazıları bana sen bizi yiyorsun falan demişti...1 adım öne çıkabilirler mi?
                  Evet Arif yazmıştın cuma gideceğini gerçekten teşekkürler.
                  DOZER CEMİL

Yorum

Geçen gün başkanla yaptığım görüşmede Cuma günü TFF ye gideceğini söylemişti ben de bunu burada yazmıştım...Bazıları bana sen bizi yiyorsun falan demişti...1 adım öne çıkabilirler mi?
                    NTV Spor'da Başkan Yardımcısı Çakıroğlu'na bu konuyla ilgili soru yönelttiklerinde haberim yok dedi. Demek ki sen Hacıosmanoğlu'na daha yakınsın abi...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ben anlamıyorum Demirören ile ne diye görüşmeye gidiyor. Geçen Tff kongresi miydi neydi çıktı kürsüye bunları kalayladı durdu sonra Demirören çıktı çok haklısın başkan dedi
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İbrahim Hacıosmanoğlu'na Demirören : Türkiye'de şike yapıldığı kabul demiş. fenerbahçe ve beşiktaş yaptı diyememiş.
                        Bunu doğrulatabileceğimiz bir yer yok mu ?
                        Aynı zamanda UEFA olayını da ?
                        Hamiş

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          NTV Spor'da Başkan Yardımcısı Çakıroğlu'na bu konuyla ilgili soru yönelttiklerinde haberim yok dedi. Demek ki sen Hacıosmanoğlu'na daha yakınsın abi...
                          Aman abi yakın falan değilim ben de taraftarım arıyorum konuşuyorum bilgi veriyorum
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Aman abi yakın falan değilim ben de taraftarım arıyorum konuşuyorum bilgi veriyorum
                            Abi şu yaptırım olayını da sorsan rica etsem...
                            Bir kesinliği var mı diye...
                            En azından emin olalım...
                            Hamiş

Yorum

• Demirören'in suratına tükür yarabbi şükür der şu durumda muhtemelen de öyle demiştir, bizim başkan anlattıkça haklısınız başkan demiştir eee sonuç ney süreç bitti kararlar verildi değişmez kararlar, yok yahu, bizim başkanın oraya gitmesinin hiç bir anlamı yok sadece taraftarın gözünde zaman kazanır o kadar Demirören başbakandan emir gelmedikçe o kupayı vermez, seçimlere kadar yani Mart ayına kadar oyalamaya çalışacaklar işi bakalım neler olacak.
                              DOZER CEMİL

Yorum

• Tüpçü yalamanın önde gidenidir...Başkan anlatmış o da he he he demiştir...Adam açık açık demedi mi o iş kapanmıştır diye 2 gün önce....

Yorum

Çalışıyor...
                                X