Açıkçası kulüpten değil ama BMN'den okkalı bir bildiri bekliyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Aydinlar afkuracakti afkurdu da. Benim anlamadigim bir kisi cikip host demedi bu zoruma gidiyor kufur edecem rahatlamak icin,ceza alacam. Yeryuzu bu kadar aleni serefsizlik gormemistir heralde oclerNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Aydınlara baksana sen 2010-2011 sezonunu yok sayacaktı.Adamların derdi Kupanın trabzonspora verılmemesı bukadar da düşmanlar bize adamlar.Yönetim neyi bekliyor Allah aşkına..
Adi şerefsizler hala direniyor Fifa devrere giriyor yine feneri düşünüyorlar kabul edin kesin artık cezayı yukardan bir ilah sihirli sopamı bekliyorsunuz herkes onadı işte onadı çok pis kifür edicem zor tutuyorum kendimiEn son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 18.09.2013, 17:01.
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'Bize sorulsaydi Trabzonspor yerine Bursasporu Sampiyonlar ligine onerebilirdik '2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gerekceli karar nezaman aciklanacak2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Başkanı aradım Kıbrıstayız maç için dedi...MAA basın toplantısını sordum dinleyemedim dedi...Trabzonspor hakkında konustumu dedi...Şampiyonlar ligine bursayı yollayacakmış ve o seneyi yok sayacakmış dediğini söyledim...Konuyu değerlendireceğiz dedi çok uzatmadım kapattım..Konu hakkında bu saate kadar bilgisi olmamasına şaşırdım ürperdim...Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanı aradım Kıbrıstayız maç için dedi...MAA basın toplantısını sordum dinleyemedim dedi...Trabzonspor hakkında konustumu dedi...Şampiyonlar ligine bursayı yollayacakmış ve o seneyi yok sayacakmış dediğini söyledim...Konuyu değerlendireceğiz dedi çok uzatmadım kapattım..Konu hakkında bu saate kadar bilgisi olmamasına şaşırdım ürperdim...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanı aradım Kıbrıstayız maç için dedi...MAA basın toplantısını sordum dinleyemedim dedi...Trabzonspor hakkında konustumu dedi...Şampiyonlar ligine bursayı yollayacakmış ve o seneyi yok sayacakmış dediğini söyledim...Konuyu değerlendireceğiz dedi çok uzatmadım kapattım..Konu hakkında bu saate kadar bilgisi olmamasına şaşırdım ürperdim...
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanı aradım Kıbrıstayız maç için dedi...MAA basın toplantısını sordum dinleyemedim dedi...Trabzonspor hakkında konustumu dedi...Şampiyonlar ligine bursayı yollayacakmış ve o seneyi yok sayacakmış dediğini söyledim...Konuyu değerlendireceğiz dedi çok uzatmadım kapattım..Konu hakkında bu saate kadar bilgisi olmamasına şaşırdım ürperdim...
Yardimcilari, basin iletisim sorumlusu filan ne bok yiyor arkadas
Haberi yokmus hay masallah
Bizde aciklama bekliyoruz
Yorum
-
Başkan hâla Aydınlar'dan helallik almamızı istiyor mu?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanı aradım Kıbrıstayız maç için dedi...MAA basın toplantısını sordum dinleyemedim dedi...Trabzonspor hakkında konustumu dedi...Şampiyonlar ligine bursayı yollayacakmış ve o seneyi yok sayacakmış dediğini söyledim...Konuyu değerlendireceğiz dedi çok uzatmadım kapattım..Konu hakkında bu saate kadar bilgisi olmamasına şaşırdım ürperdim...1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTERİM efendi süper kupa finalinden sonra konuşacam demişti,
şampiyon olunca sesi çıkmadı
oh olsun, Real plakayı çaktı 6-1
Yorum
Yorum