Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açıkçası kulüpten değil ama BMN'den okkalı bir bildiri bekliyorum..
    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Aydinlar afkuracakti afkurdu da. Benim anlamadigim bir kisi cikip host demedi bu zoruma gidiyor kufur edecem rahatlamak icin,ceza alacam. Yeryuzu bu kadar aleni serefsizlik gormemistir heralde ocler
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Aydınlara baksana sen 2010-2011 sezonunu yok sayacaktı.Adamların derdi Kupanın trabzonspora verılmemesı bukadar da düşmanlar bize adamlar.Yönetim neyi bekliyor Allah aşkına..

Adi şerefsizler hala direniyor Fifa devrere giriyor yine feneri düşünüyorlar kabul edin kesin artık cezayı yukardan bir ilah sihirli sopamı bekliyorsunuz herkes onadı işte onadı çok pis kifür edicem zor tutuyorum kendimi
        En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 18.09.2013, 17:01.

Yorum

• 'Bize sorulsaydi Trabzonspor yerine Bursasporu Sampiyonlar ligine onerebilirdik '

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            'Bize sorulsaydi Trabzonspor yerine Bursasporu Sampiyonlar ligine onerebilirdik '
            demekki uefa bunları şeyine bile takmamış
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu gerekceli karar nezaman aciklanacak
              2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu gerekceli karar nezaman aciklanacak
                bu ay içinde açıklanacağı söyleniyordu...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Başkanı aradım Kıbrıstayız maç için dedi...MAA basın toplantısını sordum dinleyemedim dedi...Trabzonspor hakkında konustumu dedi...Şampiyonlar ligine bursayı yollayacakmış ve o seneyi yok sayacakmış dediğini söyledim...Konuyu değerlendireceğiz dedi çok uzatmadım kapattım..Konu hakkında bu saate kadar bilgisi olmamasına şaşırdım ürperdim...
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başkanı aradım Kıbrıstayız maç için dedi...MAA basın toplantısını sordum dinleyemedim dedi...Trabzonspor hakkında konustumu dedi...Şampiyonlar ligine bursayı yollayacakmış ve o seneyi yok sayacakmış dediğini söyledim...Konuyu değerlendireceğiz dedi çok uzatmadım kapattım..Konu hakkında bu saate kadar bilgisi olmamasına şaşırdım ürperdim...
                    konuyla ilgili muhakkak bir açıklama yapacaktır, hele şu yarınki maçı bi atlatakım bakalım neler olacak.

Yorum

Başkanı aradım Kıbrıstayız maç için dedi...MAA basın toplantısını sordum dinleyemedim dedi...Trabzonspor hakkında konustumu dedi...Şampiyonlar ligine bursayı yollayacakmış ve o seneyi yok sayacakmış dediğini söyledim...Konuyu değerlendireceğiz dedi çok uzatmadım kapattım..Konu hakkında bu saate kadar bilgisi olmamasına şaşırdım ürperdim...
                      Maçla ilgilenmesi daha doğru, maçtan sonra açıklama sağlam geçirilmesi gereken bir durum...

Yorum

Nasil yonetiliyoruz abi yaa anlamiyorum baskanin bundan nasil haberi olmaz
                        Yardimcilari, basin iletisim sorumlusu filan ne bok yiyor arkadas
                        Haberi yokmus hay masallah
                        Bizde aciklama bekliyoruz

Yorum

Başkan hâla Aydınlar'dan helallik almamızı istiyor mu?
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

yaw insan cep telefonundan olsun bi bakar bi sorar bu adam ne dedi diye...
                            1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TERİM efendi süper kupa finalinden sonra konuşacam demişti,
                              şampiyon olunca sesi çıkmadı
                              oh olsun, Real plakayı çaktı 6-1
                              akşam plakaya bende çok güldüm; sanki böyle bir yerlerden mesaj geliyor da kimse göremiyor gibi!!!

Yorum

• konuyla alakasız ama yarın bizim maçı hangi kanal verecek
                                1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X