trtdeki spormanşet programında konuşan şahıs lütfü özel Trabzonun tek gündeminin kupa olmasından şikayetçi unutmamızı istiyor totoş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrtdeki spormanşet programında konuşan şahıs lütfü özel Trabzonun tek gündeminin kupa olmasından şikayetçi unutmamızı istiyor totoş2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtillaDilaver 55 dk
Gelecek sezon Süper Lig Fenerbahçesiz oynanacak2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Bizim belki de en büyük hatamız fb ve bjk (şikeye karışan hangi takımsa.. ) için 3 Temmuz 2011 sabahı ortaya çıkan suçla ilgili küme düşmenin üzerine gidemememizdi.....
Şike ortaya çıktığı zaman tff 'nin kuralları ne diyordu...Şike yapan takım düşer, teşebbüs eden puan silinir vs....
Kendi derdimize (şener ve yöneticilerimiz hakkında da iddialar vardı) mi düştük , bekleyelim hele ortalık durulsun mu dedik, birilerinden mi çekindik, tökezlendik......
Hep üst telden vursaydık şimdiye kadar belki de iş buralara kadar gelmeyecekti bile....
- fb ve bjk ile ilgili iddialar ortaya ATILDIĞI zaman...
- M. ALİ AYDINLAR'ın durum çok vahim dediği zaman...
- BİRİLERİ tutuklanıp içeriye tıkıldığı zaman.....
- KİŞİLER VE KURUMLAR KURAMI ortaya ATILDIĞI zaman....
- BİRİLERİ hele şu İDDİANAMEYİ BEKLEYELİM dediği zaman.....
- Bak Valla Olmaz Ağam ! hele şu MAHKEMENİN SONUCUNU bekleyelim dendiği zaman....
- Durun bakalım, YARGITAY'ın kararını bekleyelim dendiği zaman.....
- UEFA Dur ! Şike var ! dediği zaman.....
- CAS'ın kastığı zaman.....
- İSVİÇRE FEDERAL MAHKEMELERİ'nin yüksek olurlarına ihtiyaç var dendiği zaman.....
- BEN ŞİKE OLMADIĞINI KANITLAYINCAYA KADAR MÜCaDELE EDECEĞİM VE İSPATLAYACAĞIM......, BENİ ÇEKEMİYORLAR, BU BİR ULUSLARARASI TEZGAHTIR pişkinliğini gösterecek şahsiyetin varlığı hala futbol denen yalan rüzgarında rol kapmaya devam ettiği zaman....
Bana göre bu iş bitmeliydi M.Ali Aydınlar "DURUM ÇOK VAHİM" DEDİĞİ ZAMAN.
(Not:Aslında birisi çıkıp delikanlı gibi demiyor ki , yada tff'nin ceza yönetmeliğine şu maddeyi eklemiyor ki " Türkiye Super Ligi'nde şampiyonluk yaşamış takımlar, taraftar sayısı 10 milyonun üzerinde olan takımlar, yayıncı kuruluşun olmazsa olmaz takımları olan x,y,z takımları muaf olmak üzere şike cezası maddesi tff'ye bağlı tüm takımlar için geçerli ve caizdir " gerçekleri bilsin millet.)''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim belki de en büyük hatamız fb ve bjk (şikeye karışan hangi takımsa.. ) için 3 Temmuz 2011 sabahı ortaya çıkan suçla ilgili küme düşmenin üzerine gidemememizdi.....
Şike ortaya çıktığı zaman tff 'nin kuralları ne diyordu...Şike yapan takım düşer, teşebbüs eden puan silinir vs....
Kendi derdimize (şener ve yöneticilerimiz hakkında da iddialar vardı) mi düştük , bekleyelim hele ortalık durulsun mu dedik, birilerinden mi çekindik, tökezlendik......
Hep üst telden vursaydık şimdiye kadar belki de iş buralara kadar gelmeyecekti bile....
- fb ve bjk ile ilgili iddialar ortaya ATILDIĞI zaman...
- M. ALİ AYDINLAR'ın durum çok vahim dediği zaman...
- BİRİLERİ tutuklanıp içeriye tıkıldığı zaman.....
- KİŞİLER VE KURUMLAR KURAMI ortaya ATILDIĞI zaman....
- BİRİLERİ hele şu İDDİANAMEYİ BEKLEYELİM dediği zaman.....
- Bak Valla Olmaz Ağam ! hele şu MAHKEMENİN SONUCUNU bekleyelim dendiği zaman....
- Durun bakalım, YARGITAY'ın kararını bekleyelim dendiği zaman.....
- UEFA Dur ! Şike var ! dediği zaman.....
- CAS'ın kastığı zaman.....
- İSVİÇRE FEDERAL MAHKEMELERİ'nin yüksek olurlarına ihtiyaç var dendiği zaman.....
- BEN ŞİKE OLMADIĞINI KANITLAYINCAYA KADAR MÜCaDELE EDECEĞİM VE İSPATLAYACAĞIM......, BENİ ÇEKEMİYORLAR, BU BİR ULUSLARARASI TEZGAHTIR pişkinliğini gösterecek şahsiyetin varlığı hala futbol denen yalan rüzgarında rol kapmaya devam ettiği zaman....
Bana göre bu iş bitmeliydi M.Ali Aydınlar "DURUM ÇOK VAHİM" DEDİĞİ ZAMAN.
(Not:Aslında birisi çıkıp delikanlı gibi demiyor ki , yada tff'nin ceza yönetmeliğine şu maddeyi eklemiyor ki " Türkiye Super Ligi'nde şampiyonluk yaşamış takımlar, taraftar sayısı 10 milyonun üzerinde olan takımlar, yayıncı kuruluşun olmazsa olmaz takımları olan x,y,z takımları muaf olmak üzere şike cezası maddesi tff'ye bağlı tüm takımlar için geçerli ve caizdir " gerçekleri bilsin millet.)Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
https://twitter.com/MhmtcnMangan61
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle02-07 Ekim Arası ortalık karşısacak bekleyin görün2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu akşam oynanacak Galatasaray Real madrid maçındaki galatasarayın kadrosunda sadece 3 türk oyuncu var.
Üçü de 2010-2011 sezonunda şampiyonluğumuza doğrudan katkı yapan selçuk, burak, engin,..
Allah tekrar tekrar belanı versin adi hırsız aziz yıldırım...Sana olan sevgimiz, ancak şampiyon olduğun gün düşüşe geçer
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
AhahahahahGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtillaDilaver 55 dk
Gelecek sezon Süper Lig Fenerbahçesiz oynanacak
(Eksi puan + Kupa iadesi + uzun vadede TFF'ye ve Şikecilere açılacak davalarla 2010 yılının maddi zararlarının tazmini / o'da ne kadar koparabilirseK)
Tahminim bu yönde.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
baskan cikmis konusuyor o kupa gelecek diye. peki kupa geldikten sonra ne olacak ? sikeciler ile ayni ligte oynamayi kabul mu edecek onu aciklasin.
kupa gelip sikeciler hakettikleri cezalari almicaklarsa varsin kalsin o kupa oldugu yerde.
baskan ve yöneticiler her defasinda ayni hatayi yapiyor malesef.
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaskan cikmis konusuyor o kupa gelecek diye. peki kupa geldikten sonra ne olacak ? sikeciler ile ayni ligte oynamayi kabul mu edecek onu aciklasin.
kupa gelip sikeciler hakettikleri cezalari almicaklarsa varsin kalsin o kupa oldugu yerde.
baskan ve yöneticiler her defasinda ayni hatayi yapiyor malesef.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 Şampiyonluk kupamızı aldığımızda,
Dünyada ses getirecek bir şekilde kutlamalarını yapmalıyız.
Bunu fazlasıyla hak etmedik mi renktaşlar?
en iyisi hicbir sey düsünmeyelim kupa gelsin yeterince ses getirir."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
Yorum