Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burada bu is bitticiler dolanirken her zaman aynisini söylüyordum. UEFA tekmeyi vuracak diye.

Simdi ise yeni bir seyi tekrarlamak zorunda kaliyorum.

O kupa bize coktan geldi. Hic bir mümkünati yok o kupanin bize gelmemesi icin. Sadece zamana kalmis bir olay. Bundan süpheniz olmasin.

Ama mesele sikecilerin ülkemizde hangi cezayi yiyecekleri ve bizim olasi bir davamizda ne kadar tazminat alacagimizdir.

Yorum

• Resmi sitedeki yönetim kurulu açıklamasında İnfantino'nun ismi de görevi de yanlış yazılmış birisi el atsın...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• MAA çarşamba 11,00 da şike süreci ile ilgili artık(!) konuşacakmış. Bakalım neler diyecek..
        Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Resmi sitedeki yönetim kurulu açıklamasında İnfantino'nun ismi de görevi de yanlış yazılmış birisi el atsın...
          Şimdi haberdar ediyorum. saol

Haber düzeltilmiştir.
          En son Burçak tarafından düzenlendi; 16.09.2013, 15:47.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ne var bu Sayın Haciosman'ın kafasında çok merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi haberdar ediyorum. saol

Haber düzeltilmiştir.
              Teşekkürler...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• maa konuşacakmış
                fenerasyon başkanıyken fenerede başkanlık etmeye kalkmasaydı
                o.ç.

Yorum

• azizin konuşmasından yeni bir şey çıkmadı.Ayrıca hiç bir yerde çayırdamadı.

Artık umudum m.ali aydınlarda.

Bakalımo nereleri çatırdatacak.

Yorum

• Bugün bazı yayın organlarında, Sayın Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA Genel Sekreteri Gianni İnfantino ile görüşme talebi olduğu ve bu talebin de geri çevrildiğine ilişkin haberler çıkmıştır.

Tamamı ile hayal ürünü olan bu habere itibar edilmemesini önemle rica ederiz. Çıkan bu haberlerin maksatlı yapıldığı görüşündeyiz.

Unutulmamalıdır ki, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bu süreç boyunca gerekli olan tüm görüşmeleri yapmış, bu bağlamda gerekçeli kararın açıklamasını takiben de yapmaya devam edecektir. Trabzonspor başkanlık makamının itibarı, tüm randevu taleplerini olumlu karşılayacak kadar itibarlı bir makamdır. Bizler de bu itibarı yüceltmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygılarımızla,

TRABZONSPOR YÖNETİM KURULU
                    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Bizim yabanci oyunculardan biri (ornegin Colman), TFF nin uygulamasi nedeniyle sampiyonluk primimi alamiyorum diye TFF aleyhine FIFA'ya basvuru yapsa ne olur?
                      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün bazı yayın organlarında, Sayın Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA Genel Sekreteri Gianni İnfantino ile görüşme talebi olduğu ve bu talebin de geri çevrildiğine ilişkin haberler çıkmıştır.

Tamamı ile hayal ürünü olan bu habere itibar edilmemesini önemle rica ederiz. Çıkan bu haberlerin maksatlı yapıldığı görüşündeyiz.

Unutulmamalıdır ki, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bu süreç boyunca gerekli olan tüm görüşmeleri yapmış, bu bağlamda gerekçeli kararın açıklamasını takiben de yapmaya devam edecektir. Trabzonspor başkanlık makamının itibarı, tüm randevu taleplerini olumlu karşılayacak kadar itibarlı bir makamdır. Bizler de bu itibarı yüceltmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

sabah kolpa haber olduğunu yazmıştım burda
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün bazı yayın organlarında, Sayın Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA Genel Sekreteri Gianni İnfantino ile görüşme talebi olduğu ve bu talebin de geri çevrildiğine ilişkin haberler çıkmıştır.

Yönetimi tebrik ediyorum.

Cogumuz güvenmese de sike konusunda 100% kendilerine güveniyorum. Simdiye kadar süper götürüyorlar isi. Bu aciklama ile görüyoruz ki yönetimimiz gercekten UEFA veya FIFA ile baglantida.
                          En azindan haklarini yemeyelim lütfen.

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maa konuşacakmış
                            fenerasyon başkanıyken fenerede başkanlık etmeye kalkmasaydı
                            o.ç.
                            o yüzden getirildi zaten başa.

şimdide aziz yıldırım gelir tff başkanlığına sın çare.

maa konuşacağına göre önemli gelişmeler var. Ralf Mutschke sağlam çalışıyor.
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Ulan ne yavşak medyamız var adamlar götünden haber uyduruyor.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                o yüzden getirildi zaten başa.

şimdide aziz yıldırım gelir tff başkanlığına sın çare.

maa konuşacağına göre önemli gelişmeler var. Ralf Mutschke sağlam çalışıyor.
                                bunu dün akşam yazacaktım da dilimi ısırayım dedim, bunlardan herşey beklenir, aziz yıldırım tff başkanı, yd spor bakanı, maa fener başkanı, üfff kurtlar vadisine konu çıkar, gerçi 2011 den bugüne yaşananlardan oscar'lık film çıkarda bakalım kim yapacak amerikalılar daha duymadı galiba

Yorum

Çalışıyor...
                                X