Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çıkmaz ayın son çarşambasını bekliyoruz
    basında Karkiv'in CAS kararını kimler verdi? bilgisi olan var mı?
    ben bir tane gördüm trtspor dün gece 00:30 civarıydı. basın hala birşeyleri saklıyor birilerini kandırmaya devam ediyor. O kupa da gelecek tazminatlar da gelecek, korkum sadece sürecin daha fazla uzaması.

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çıkmaz ayın son çarşambasını bekliyoruz
      Malesef aynen öyle.
      Bu süreç bitmeyecek bu gidişle. Bir şeyleri beklemekten gına geldi.

Yorum

• şu çıkmaz ay ve son çarşamba olayında gözüme şimdi birşey çarptı, kusura bakmayın biraz düşününce ironi yakaladım;
        Çıkmaz ay = Ağustos
        son Çarşamba =28 Ağustos'a denk geliyor
        demek ki neymiş 28 Ağustos Çarşamba günü = Çıkmaz ayın son çarşambası.
        Mesajı yazan arkadaş bunu kastettiyse bu saate kadar düşünmedim, bir bakayım neler yazılmış diye, gözüme şimdi çarptı

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu çıkmaz ay ve son çarşamba olayında gözüme şimdi birşey çarptı, kusura bakmayın biraz düşününce ironi yakaladım;
          Çıkmaz ay = Ağustos
          Mesajı yazan arkadaş bunu kastettiyse bu saate kadar düşünmedim, bir bakayım neler yazılmış diye, gözüme şimdi çarptı
          Bence Bahçeli'nin hesabından güzel olmuş...

Başarılı...
          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

şu çıkmaz ay ve son çarşamba olayında gözüme şimdi birşey çarptı, kusura bakmayın biraz düşününce ironi yakaladım;
            Çıkmaz ay = Ağustos
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Çıkmaz ay ile Ağustos arasındaki ilgi nedir? Onu da bulursak olacak sanki

Yorum

Çıkmaz ay = Ağustos

çok başarılı
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Zafer6161 tarafından gönderildi
                  Biz şimdi neyi bekliyoruz
                  İlk olarak macka61 tarafından gönderildi
                  Çıkmaz ayın son çarşambasını bekliyoruz
                  İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi
                  Çıkmaz ay = Ağustos
                  İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi
                  Çıkmaz ay ile Ağustos arasındaki ilgi nedir? Onu da bulursak olacak sanki
                  Aylar birbirini 30-31-30-31 olarak takip eder.

Temmuz 31 gün sürüyor fakat Ağustos 30 çekmesi gerekirken o da 31 gün sürüyor.

Bu işin içinden çıkamadığı için çıkmaz ay demiştir Ağustos'a.

Daha mantıklı açıklaması olan varsa beri gelsin.
                  En son Arrive tarafından düzenlendi; 05.08.2013, 05:53.
                  Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• CAS kararından sonra çok şeyler yerine oturur. FB nin cezası kesinleşir, UEFA nın tazminat korkusu kalmaz. Ondan sonra tüm ipler UEFA nın eline geçer. süreci UEFA belirler. TFF ye bir yazı yazar şunlar şunlar yapılsın der ve ayrıca şikeye karışan diğer takımlarada ceza verdirir. yada hiç bir ceza vermez ben kendi kupalarımda cezamı verdim ülke içine karışmıyorum der. tabii bunu demesi milyonda bir ihtimal.

kısacası CAS tan ceza onandı mı işin bana göre %90 ı biter.
                    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• adamların hallerine bakılırsa sanki aklanmışlar gibi bir durum var, artık 28 ağustosu bekleyeceğiz yapacak bir şey yok
                      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Neden Ağustos çıkmaz ay?

Yorum

• SON DAKİKA : " UEFA müfettişleri Aziz Yıldırım, Mecnum odyakmaz,Cemil turan, Ekşioğlu ve daha 3 kişi için ÖMÜR BOYU MEN Cezası talep ediyor"

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            SON DAKİKA : " UEFA müfettişleri Aziz Yıldırım, Mecnum odyakmaz,Cemil turan, Ekşioğlu ve daha 3 kişi için ÖMÜR BOYU MEN Cezası talep ediyor"
                            TDK dan son dakika bilgisi olmaz
                            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• SON DAKİKA : " UEFA DİSİPLİN MÜFETİŞLERİ FN nin İkinci dosyasında 2 sene Avrupa dan MEN cezası talepleri var. 4 EK maç eklenmiş durumda.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

4 maç eklenince nasıl 2 yıl mende kalıyor cezaları?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Yükleniyor...
                                X