Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tam 2 yıl sonunda ben de tamamen karamsar tarafa geçtim. Kararından emin olan adam, karşı tarafın tedbir talebini kabul edip pazarlığa girer mi? Yurtdışında sadece 4 şubesi olan ve pek etkin olmayan Yapı Kredi'nin 20 Milyon € "sponsorluk" parası da aklımın bir köşesinde duruyor.

İstanbul basını yalakaları, basının Türkiye'deki kuruluşundan beri (Takvim-i Vekayi'ler, Tercuman-ı Ahval'lerden bu yana) güçlünün yanındadır. Hatta İngilizler İstanbul'u işgal ettiğinde adları "mütareke basını" olmuş ve büyük kısmı işgalcileri desteklemiştir. Onların zırvalarını takmıyorum.

Ancak parçaları birleştirdiğimde karşıma çok kötü bir resim çıkıyor, inşallah yanılırım...
    En son oflubektas tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 12:18.
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• benim merak ettiğim şu
      eğer fenev turu geçer ve cas da cezayı onarsa bu yıl nolcak? artırırsa sorun yok ama aynen onarsa bu yılda cezadan sayılacak mı?
      atılacak ama 2 maç yapacak? bundan kazanacağı maç, yayın, reklam gelirlerini verecek mi?
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• ne yani fener CL ye katılıcakmı bu sene beyler anlamadım ben bişe

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benim merak ettiğim şu
          eğer fenev turu geçer ve cas da cezayı onarsa bu yıl nolcak? artırırsa sorun yok ama aynen onarsa bu yılda cezadan sayılacak mı?
          atılacak ama 2 maç yapacak? bundan kazanacağı maç, yayın, reklam gelirlerini verecek mi?
          yoksa UEFA sırf kendini kurtarmak için fenevin buralardan kazanacağı paralara göz mü yumacak?

Yorum

• CAS onaylarsa kupa bize kesin gelecek gibi söylemlerde bulunup buradakileri fazla beklenti içine sokmayalım.UEFA disiplini ceza verdi alırız kupayı dedik, tahkim verdi bu sefer kesim bizim dedik yine yeni bir süreç başladı.Diyelimki CAS cezaları onadı peki bizim TFF ne yapacak? Adamlar daha 3 gün önce UEFA'nın karaları bizi bağlamaz, biz kararımızın arkasındayız demediler mi? CAS cezaları onaylasa bile UEFA; TFF'ye yeniden yargılama yap demediği sürece adamlar emin olun hiçbirşey yapmayacak.Eğer UEFA'dan baskı gelirse zoraki olarak yeniden bir karar verecekler, o kararda en az 5-6 aydan önce çıkmaz.İçerdeki otoriteden hiçbir ceza çıkmaz adım gibi eminim.Hakkımızı dışarda yine UEFA,FİFA ve CAS'ta aramalıyız.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              benim merak ettiğim şu
              evet devam edemeyeceler ve bu yıl cezaları düşmüş olacak...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• dinlediğim, okuduğum ve anladığım kadarıyla;

- CAS yargılama süreci ile ilgili takımlara iki yol sunuyor;
                1) hızlı yargılama (1.5 ay gibi bir süre): tedbir kararı kaldırılıyor, takımlar cezaları yokmuşcasına avrupa serüvenine başlıyor, suçlu bulunursa tazminat ödüyor, suçsuz bulunursa herhangi bir kaybı olmadığından uefa'dan tazminat talep etmiyor

2) uzun yargılama ( 8ay sürebiliyor): tedbirli olarak avrupa kupalarına katılmıyorlar. eğer suçlu bulunursa cezasının bir yılını çekmiş oluyor, eğer suçsuz bulunursa uefa'dan tazminat alma hakları oluyor

buraya kadar doğru mu anlamışım? bunun yazılı çizili olduğu bir yer var mı? (ingilizce-türkçe farketmez)
                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  CAS onaylarsa kupa bize kesin gelecek gibi söylemlerde bulunup buradakileri fazla beklenti içine sokmayalım.UEFA disiplini ceza verdi alırız kupayı dedik, tahkim verdi bu sefer kesim bizim dedik yine yeni bir süreç başladı.Diyelimki CAS cezaları onadı peki bizim TFF ne yapacak? Adamlar daha 3 gün önce UEFA'nın karaları bizi bağlamaz, biz kararımızın arkasındayız demediler mi? CAS cezaları onaylasa bile UEFA; TFF'ye yeniden yargılama yap demediği sürece adamlar emin olun hiçbirşey yapmayacak.Eğer UEFA'dan baskı gelirse zoraki olarak yeniden bir karar verecekler, o kararda en az 5-6 aydan önce çıkmaz.İçerdeki otoriteden hiçbir ceza çıkmaz adım gibi eminim.Hakkımızı dışarda yine UEFA,FİFA ve CAS'ta aramalıyız.
                  Cas sürecini zaten biliyorduk defalarca yazdık burda fb casa gidecek onuda bekleyeceğiz diye ama 8-9 ayı gözden öıkarmışken 40 gün gibi kısa bir sürede tamamlanacak olması bizim içinde süpriz oldu... cas 1 gün bile fenere ceza verse kupanın gelmemesi için hiçbir sebep kalmaz. yargıtay zaten onayacak cezaları aziz kodese girecek...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Cas'dan sonra TFF yine "UEFA'nın kararı bizi bağlamaz bir değişiklik yapmıyoruz" derse,
                    Bu açıklamadan sonra ilk maça kesinlikle çıkmamız lazım, kesinlikle...
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet devam edemeyeceler ve bu yıl cezaları düşmüş olacak...
                      ben ama kazandıkları maç, yayın, reklam gelirleri nolcak diyorum bu 2x2 4 maçtan

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cas'dan sonra TFF yine "UEFA'nın kararı bizi bağlamaz bir değişiklik yapmıyoruz" derse,
                        Bu açıklamadan sonra ilk maça kesinlikle çıkmamız lazım, kesinlikle...
                        yada çıkıp sahanın ortasına oturma eylemi yapmak lazım yada nebilim herhangi ses getiren bir eylem olabilir.

Yorum

• TRABZONSPOR LİGİN DİBİNE DEMİR ATTIĞINDA YAZMANIN NE ANLAMI OLABİLİR Kİ..

ŞİMDİ ELEŞTİRME ZAMANI..SÖYLENECEKLER ŞİMDİ SÖYLENMELİ..TEDBİR ALINMASI ADINA..

33'LÜK MALAUDA'YA 5 MİLYON VERMEK TRABZONSPOR'A İHANETTİR..

BAZI ŞEYLER İÇİN YARIN ÇOK GEÇ OLACAK !!...

Doğruları gerçekleri yazmaya devam ediyorum..Dost acı söyler,yağlama yıkama yapmaz..Herkes kendine göre birşeyler yazıyor..

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun etrafı yalakadan geçilmiyor..Herkes avanta peşinde.. Sülükler başkanın etrafını sardı bile..

Lig başladıktan 2-3 hafta sonra Bordomavi.net Forumdan ayrılarak kendi kanalımızdan yazılarıma devam edeceğim..

Devre arasına kadar forumda artık yazmayacağım..

Trabzonspor lig'de kötü sonuçlar almaya başladığında artık burda yokum yani..
                          Arkadaşlar kutlama partisi yaparlar artık

Trabzonspor'un Yöneticileri eğitilmelidir..Bunu aşağılamak amacıyla yazmıyorum, bilgi eksiklikleri inanılmaz boyutlarda..Menajerlerle konuşmasını bile bilmiyorlar..

Yönetici profili çağın 50 yıl gerisinde olan bir Trabzonspor'un bu durumda olması sadece bir sonuçtur.. Kendi çıkarlarını düşünen avanta peşindek koşan futbol cahili Trabzonspor Yöneticileri şimdiye kadar kulübün posasını çıkarttılar..

Hacıosmanoğlu bedel ödüyor..

Malauda yıllık 2.5 milyon Euro alacak toplam 5 milyon Euro ödeyeceğiz..Hacıosmanoğlu'nun göreve geldiğinden beri 3. büyük hatasıdır Malauda transferi.. Kredisi giderek tükeniyor..

Gelinen noktada İbrahim Hacıosmanoğlu olarak Malauda'ya 5 Milyon euro para veriyorsa Sadri Şener'den hiçbir farklı yoktur !!

Gerçek bu..

Yeni Boşnak Ali'ler, Mithat Halis'ler, Adnan Demir'ler Trabzonspor'u soymaya devam ediyorlar..

Değişen sadece isimler..Taraftarda şapkadan tavşan çıkacak sanıyor..
                          En son Alemdar61 tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 12:49.

Yorum

• İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dinlediğim, okuduğum ve anladığım kadarıyla;

- CAS yargılama süreci ile ilgili takımlara iki yol sunuyor;
                            1) hızlı yargılama (1.5 ay gibi bir süre): tedbir kararı kaldırılıyor, takımlar cezaları yokmuşcasına avrupa serüvenine başlıyor, suçlu bulunursa tazminat ödüyor, suçsuz bulunursa herhangi bir kaybı olmadığından uefa'dan tazminat talep etmiyor

2) uzun yargılama ( 8ay sürebiliyor): tedbirli olarak avrupa kupalarına katılmıyorlar. eğer suçlu bulunursa cezasının bir yılını çekmiş oluyor, eğer suçsuz bulunursa uefa'dan tazminat alma hakları oluyor

buraya kadar doğru mu anlamışım? bunun yazılı çizili olduğu bir yer var mı? (ingilizce-türkçe farketmez)
                            cevap verebilecek kimse var mı?
                            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cevap verebilecek kimse var mı?
                              Burda bir çok soruya cevap var Taner.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• Trabzonspor başarısız olsun, hacı kupayı alamasın vs. yönetim başarısız olsunda bende eleştireyim diye bekleyen birsürü taraftarımız var malesef...

Yorum

Çalışıyor...
                                X