size şunu söyleyeyim, 1 değil 2 küme düşme ihtimali hiç de az değil f.bahçenin...1 garanti, 2 olması yüzde 60 larda...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn büyük alacaklı biziz ama tek alacaklı biz değiliz, o sene üstteki takımların tamamının tazminat hakkı doğdu,
Ayrıca ne yapalım feneri, para etmez daha o2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Bu arada söz verdiğim iki kombineyi şimdi internet üzerinden alacam. Bana blok verinSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefantazi olsun işte
devamlı uçuyorlarİmza...
Yorum
-
Tahkim 1+1 e indirecek‚ 1 seneyi zaten çekmiş olduk ‚ +1de para cezası olduğundan bu sene avrupaya gideceğiz. İnsanlar hala masal anlatıyor ve inanarak anlatıyor. O kupayı üstüne Azizi oturtup alacağız diyodu başkan). Azizizi oturtma kısmı tamam şu an sadece kupayı alma kısmı kaldı. Ha aziz oturmuşken kupaya bir tur çevirsekte olur
Yorum
-
Keşke gazetelerdeki haberler doğru olsa. Cezalar yalan beyandan verilmiş olsa. Zaten o kadar şikeye çok az ceza verilmiş diyordum. Yalan beyansa cezalar normal. E üstüne şikeyi de eklesinler o zaman.
Geri zekalılar.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesize şunu söyleyeyim, 1 değil 2 küme düşme ihtimali hiç de az değil f.bahçenin...1 garanti, 2 olması yüzde 60 larda...
Yorum
-
Tek uzulmedigim insanlar halen buna
Cemaat oyunu
Aziz Yildirima komplo
Fenerbahceyi cekemeyenler
....
Gibi aptal aptal sebep uyduranlar. Aziz Yildirima inananlar Fenerbahceyi cok geriye atti, ve cezasini cekecekler.En son Ibrahim Gaygusuz tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 10:38.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
eğer olurda şike yapmadan soyunma odası basmadan ligi ilk 3 sırada bitirebilirlerse avrupaya gidemeyecek olmak koyar beee.
her defasında o acıyı tekrar yaşayacaklar.
azizin bunları nasıl kandırdığı belki dank eder kafalarına.
fenerbahçe sevgileri mantıklarının önüne geçmişti ne yazıkki.
aziz yıldırım 3 şampiyonluk sözü vermişti.
bunu gerçekleştiremedi.
ama tapelerde verdiği sözü yerine getirdi.
dikerim böyle fenerbahçeyi demişti.
dikti...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
http://skorer.milliyet.com.tr/ceza-s...29/default.htm bunlar hala neyin peşinde anlamış değilim,kendi yazdıklarına kendileri inanmıyor,ceza şikede den değil,birisi uefanın önünden gecerken yere tükürmüş ceza o yüzden gelmiş,,puhahaaa hala bunlar saman kafalılar,@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
Yorum