Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burda ne yazıyor

Yorum

• Şikebahçe taraftarları 19:07 de stadyumda toplanıyorlarmış. Ligtv bunu da canlı yayınlar şimdi.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tercüman Halil BJK ile anlaşmış..

Gerçekten mi?olamaz yahu bize hiç sevinç yokmu jaja maja transfer olmasın halil kalsın yahu..

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hanım 1 saattir beni iş yerinde beni bekliyor geldim geliyorum gittim gidiyorum yazıyorum,en sonunda anladı yine Trabzonspor değilmi dedi bana mesaj geldi dedi aziz yıldırım ceza aldı diye...

Allah seni bildiği gibi yapsın uefa akşama evde kavga var..

Neyseki taksiyle gitti biraz daha takılayım
          Vallahi farkım yok. Benzer durumlardan dolayı kız arkadaşımdan yemediğim azar kalmıyor, ya hadi sonra okursun diyor. Dur son yorumları okuyayım diyorum, son yorumdan sonra f5 yapıyorum, sonra yine f5. Bi türlü kalkamıyorum.
          Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ..
            sınavdaydım. güzel haberi başkasından duymak istemediğimden öle dedim
            TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şikebahçe taraftarları 19:07 de stadyumda toplanıyorlarmış. Ligtv bunu da canlı yayınlar şimdi.
              herhalde herhalde

Yorum

• Son anlarda aziz yıldırımın klüple bağı yok demeye getirecekler yasal olarak sanırım, tv 8 de bir mahkeme kararından bahsetti.
                Trabzonspor

Yorum

• Son dakika gorunce arkadaslar heyecanlandim bende hadi bismillah

Bir sitede okudum az once

UEFA, verdiği kararları kısa süre içinde kulüp ve kişilere tebliğ edecek, sabah ise siteden paylaşacak.

UEFA, Beşiktaş ve Fenerbahçe hakkında aldığı kararların yazımını tamamladı. UEFA, verdiği kararları kısa süre içinde kulüp ve kişilere tebliğ edecek, sabah saatlerinde ise internet sitesinden paylaşılacak.
                  2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• TSİ 18.51 itibariyle UEFA'nın kararı henüz kulüplere ulaşmadı. [Sporx]

Boşa beklemeyin birşey olacağı yok
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tunç Özgen ‏@tuncingo 5 dk
                      SON DAKİKA: İki kulüp de tebligat geldi haberlerini yalanladı...

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Felaket Tellallığı yapmayın Allah aşkına. Karar açıklana kadar bekleyin.
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Faks silik çıkmış.

Yorum

• heyecan bastı, son dakikalar felan gelince.

Yorum

• dün de dha calisani sabah yapilacak demisti aciklama...

timsaha gelmeyin...az sakin olun...
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Yönetim kemerleri iyice sıkmış yeni sezonda tercümana gerek yok. Fransızca tercümanlığını kaleci Fatih, İngilizce tercümanlığını Halil Altıntop üstlenecek...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X