Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tahminimi söylüyorum.

Fenerbahçe ve Beşiktaşa 4 yıl kupalardan men.

Aziz yıldırım ve yandaşlarına ömür boyu men

Kupa bize

Şemsiye onlara

Yorum

• yaa tam olarak bu davayı açan kurum kimdir uefa ile bağlantısı nedir kimse kesin birşey söylemiyor??

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burdan yazıyorum kupa gelsin özelden ilk ulaşan ÖĞRENCİ arkadaşa kombinesi benden...
        Tayfun abi, Yüksek lisans Yapanda öğrenci Dimi?
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Çalışamama sebebimsin azize. İşlerde aksıyor senin yüzünden. Türkiyede zarar vermediğin kişi ve kurum kalmamaştır eminin.

Yorum

• Kupa gelsin iki tanede ben alacam sözüm söz iki öğrenciye
            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gidip bi kursa falan yazılıyom hemencecik,nasıl olsa o da öğrenci sayılır,
              adaylar arasında yerimi alıyorum

Renktaş gönlüne kurban,
              Allah gönlüne göre versin,çok çok versin,
              sizin gibi renktaşlar da hep olsun,hiç eksik olmasın.
              hemşerim bu sayfayı sen açtın senin kapatman lazım inşallah güzel bir haberle kapatırsın sonra bmn bunu kitap haline getirsin kupanın yanına koyalı
              @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bi günden bişey olmaz hüseyin abi ben 2 haftadır öyleyim işleri aksatmıyorum tabi ama yinede sıkıntı yaşıyorum valla
                Firma yetkilileri başımda dikilince mecburen iş yapmak zorunda kalıyorum. İşlerin yoğun olduğu zamandayız. Bu haftadan sonra rahatlıyoruz...
                BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çalışamama sebebimsin azize. İşlerde aksıyor senin yüzünden. Türkiyede zarar vermediğin kişi ve kurum kalmamaştır eminin.
                  katılıyorum
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 5Yıl men geliyor FB'ye...
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bu sayfayı kapatmayalım, hatta bir genel bölümü altında sabitleyelim. Gençlerimize, çocuklarımıza arşiv olsun.
                      StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        5Yıl men geliyor FB'ye...

Pazar şemsiyesi gibi yani
                        .

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tayfun abi, Yüksek lisans Yapanda öğrenci Dimi?
                          Açıköğretim okuyanda öğrenci sayılır
                          BMN|KOCAELİ

Yorum

• adaklar başlamış

bu da benden olsun

uefa azizi bugün yarın futboldan silmezse ben hayattan silecem gebertecem bu iti
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Kitlendim sayfaya kendimi alamıyorum

UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

F5 F5 F5 F5
                              StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Bu Hafta Açıklıyor)

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5Yıl men geliyor FB'ye...
                                Hoşgeldiniz sayın Platini

TRABZONSPOR ~| '
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Yükleniyor...
                                X