Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bu iş bitti kapandı diyen medya tff vb şimdi az ceza gelecek uefa yerel lige karışamaz diye havlamaya başladı itibar etmayin

Yorum

• Karate Kid --

Herkes TS ye yatti acik sacik. 6S 8. oldugu icin dinlemeye girmemis ve 8JK nin de sade kupa kaygisi oldugundan kupa maclari civarinda dinlenmis. Yoksa bunlarin icinde en temizi biziz. Ama biz yakalandik oltaya malesef.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Görsel > https://twitter.com/EnisCinar61/stat...347008/photo/1
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• ya bide biz sokağa inersek ? hiç bunu düşündün mü be tüp kafalı.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Söyle enteresan bir sey var o bahsi gecen temizim kagitini bu 3 Haziran'da da vermis olmalari lazim UEFA'ya. Yani o temizim kagitini 2 defa verdiler, bir 2012/2013 sezonu sampiyonlar ligine katilabilmek icin bir de bu ay basinda önümüzdeki sezonun sampiyonlar ligine katilabilmek icin.

Edit: Temmuz degil Haziran.

Kaynak: Madde 2.04 b) http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...4_DOWNLOAD.pdf
            En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 13.06.2013, 20:22.

Yorum

• Talip demişti yandaş medya çok olumlu haberler yapacak özellikle transfer haberleri yapıp gündemi değşitirmek amaçlı. Bakıyorum hala Cardozo falan diyorlar.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bunlar babadan oğula çoğalıyor heralde
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu 12 Numara ne zırlıyo Çok merak ediyorum ne yapacaklar diye
                  Karne vakti geldi. Takdir alıp almadıklarını açıklayacaklar.
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Sebahattin Başkan duruşmayı izlemesi gerçekleri söylemeleri için yeterli olur bence

Yorum

• İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bjkli diye biliyorum
                      Hayır GS li.%100 EMİNİM

Yorum

• bu 12numara bebeleri neyin havasında.22 mayısta Ankara bildiğin trabzon olduğunda ortada civciv yoktu.bizi gören fblilerin nasıl kaçtığını ben gördüm.statda 500 çevikin arkasına sığınanları da gördüm.ankara ve istanbulda iki eylem yaparız akılları şaşar la bunların

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Karne vakti geldi. Takdir alıp almadıklarını açıklayacaklar.
                          Gündem saptırmaya çalışıyorlar zaman kazanmak için son çırpınışları olay bitmiştir rahat ölüm ve keyfini çıkartın.... Şikebahce enjoy it!
                          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Yani insan endişeleniyor
                            3-5 tane park bahçe eylemcisinin psikolojisini çözüp böyle basit bir eylemde memleketi rahatlatamayan üstüne gerginliği artırıp kontrolu kaybeden hükümetin, 2 yıldır hakkını yediği küçük düşürüp görmezden geldiği ts camiasının hakkını bile demeyelim (zira biz kupa ve tazminat alırsak hakkkımızı tamemen almış olmuyoruz bu süreç işlerken biz zaten o kupa ve paranın kaç katı zarar gördük) ama tesellisini vermek için ortamı gereği gibi yönlendiremeyeceklerinden ve bu işi krize sokacaklarından ciddi şekilde endişeliyim ..tamam biz sokağa ineriz vururuz kırarız da bu ülke bizim hak bizim ,neyin mücadelesi bu ....allah bu ülkeyi yönetenlere akıl fikir versin ...

Yorum

• arkadaş ntvspor bildiğin fb tv arkadaşlar aldırmayın gerçekten..böyle komik bir cümle olabilirmi '' Federasyon yetkililerine, yapılacak savunmanın çok önemli olacağı uyarısında bulunan Infantino ayrıca ne karar çıkarsa çıksın tahkim ve CAS yolunun açık olduğunu belirtti. '' bunlar kendilerini avutuyor resmen.
                              Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaş ntvspor bildiğin fb tv arkadaşlar aldırmayın gerçekten..böyle komik bir cümle olabilirmi '' Federasyon yetkililerine, yapılacak savunmanın çok önemli olacağı uyarısında bulunan Infantino ayrıca ne karar çıkarsa çıksın tahkim ve CAS yolunun açık olduğunu belirtti. '' bunlar kendilerini avutuyor resmen.
                                Hisseleri düşmesin diye uğraşıyorlar.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Yükleniyor...
                                X