Arkadaşlar bu iş bitti kapandı diyen medya tff vb şimdi az ceza gelecek uefa yerel lige karışamaz diye havlamaya başladı itibar etmayin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Karate Kid --
Herkes TS ye yatti acik sacik. 6S 8. oldugu icin dinlemeye girmemis ve 8JK nin de sade kupa kaygisi oldugundan kupa maclari civarinda dinlenmis. Yoksa bunlarin icinde en temizi biziz. Ama biz yakalandik oltaya malesef.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Söyle enteresan bir sey varo bahsi gecen temizim kagitini bu 3 Haziran'da da vermis olmalari lazim UEFA'ya. Yani o temizim kagitini 2 defa verdiler, bir 2012/2013 sezonu sampiyonlar ligine katilabilmek icin bir de bu ay basinda önümüzdeki sezonun sampiyonlar ligine katilabilmek icin.
Edit: Temmuz degil Haziran.
Kaynak: Madde 2.04 b) http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...4_DOWNLOAD.pdfEn son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 13.06.2013, 20:22.
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu 12 Numara ne zırlıyoÇok merak ediyorum ne yapacaklar diye
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjkli diye biliyorum
Yorum
-
bu 12numara bebeleri neyin havasında.22 mayısta Ankara bildiğin trabzon olduğunda ortada civciv yoktu.bizi gören fblilerin nasıl kaçtığını ben gördüm.statda 500 çevikin arkasına sığınanları da gördüm.ankara ve istanbulda iki eylem yaparız akılları şaşar la bunların
Yorum
-
İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarne vakti geldi. Takdir alıp almadıklarını açıklayacaklar.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Yani insan endişeleniyor
3-5 tane park bahçe eylemcisinin psikolojisini çözüp böyle basit bir eylemde memleketi rahatlatamayan üstüne gerginliği artırıp kontrolu kaybeden hükümetin, 2 yıldır hakkını yediği küçük düşürüp görmezden geldiği ts camiasının hakkını bile demeyelim (zira biz kupa ve tazminat alırsak hakkkımızı tamemen almış olmuyoruz bu süreç işlerken biz zaten o kupa ve paranın kaç katı zarar gördük) ama tesellisini vermek için ortamı gereği gibi yönlendiremeyeceklerinden ve bu işi krize sokacaklarından ciddi şekilde endişeliyim ..tamam biz sokağa ineriz vururuz kırarız da bu ülke bizim hak bizim ,neyin mücadelesi bu ....allah bu ülkeyi yönetenlere akıl fikir versin ...
Yorum
-
arkadaş ntvspor bildiğin fb tvarkadaşlar aldırmayın gerçekten..böyle komik bir cümle olabilirmi
'' Federasyon yetkililerine, yapılacak savunmanın çok önemli olacağı uyarısında bulunan Infantino ayrıca ne karar çıkarsa çıksın tahkim ve CAS yolunun açık olduğunu belirtti. '' bunlar kendilerini avutuyor resmen.
Trabzonspor, tutkum.
Yorum
-
İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaş ntvspor bildiğin fb tvarkadaşlar aldırmayın gerçekten..böyle komik bir cümle olabilirmi
'' Federasyon yetkililerine, yapılacak savunmanın çok önemli olacağı uyarısında bulunan Infantino ayrıca ne karar çıkarsa çıksın tahkim ve CAS yolunun açık olduğunu belirtti. '' bunlar kendilerini avutuyor resmen.
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
Yorum