Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ah faiz lobisi ah. hepsi senin başının altından çıkıyor bunların...
    Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bende bunu diyorum niye bizim mesajlar siliniyorda siyasi mesajllar silinmiyor yönetici arkadaşlardan açıklama bekliyorum izah ederlerse sevinirim...
      Alıntı yaptığınız mesajda sıkıntı vardı...
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başbakanımız AB kararını yok sayıyorum demiş

Al başına belayı, UEFA kararını da yok sayabilir mi diye düşünmüyor değilim şimdi.
        ab parlamentosu kararlarını yok sayarım diyor.biz abye üye değiliz.ayrıca ab yaptırımı diye bir şey yok ortada.

gidip de NATO, BM kararlarını BM güvenlik konseyi kararlarını yok saysın da görelim.yaptırımı bağlayıcı olan uluslararası örgütlere laf diyemez kimse.
        uefa da futbol açısında BMdir.UEFA disiplin kurulu futbolun BM güvenlik konseyidir benim gözümde.
        başbakan düşlere dalsın.

Yorum

• birşey soracağım febe ilgili nerede haber okusam yüksel çağlar ismi geçiyor araştırdım adam trabzonlu çıktı kimdir ne iş yaparda febenin bütün işlerinde ismi geçer enteresan.

Yorum

• İlk olarak Yeniklasör tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Birazdan dünyaya evladım gözlerini açacak. Ama gel gör ki mutlu olmak için bazıları sadece gereken şeyleri yapması yetmiyormuş. Bu mutlu anlarımda beni mutlu olmak yerine adalet aramaya iten cümlesinin....
            ALLAH bağışlasın ALLAH analı babalı büyütsün...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Geçen gün papazınçayırı denen adamın yazdıkları paylaşıldı burada,

"Niye avrupayı ikna etmedik" diyorlar kendileri için,

Onlar yurt içinde çirkinliklerine devam ederken, bu söylediklerini biz yaptık,

Evet, BMN olarak hepimiz, tüm avrupanın olayı bizim gözlerimizden görmesini sağladık.

Çok zordu,

Heleki hiç para harcamadan yapmak çok daha zordu,

Ama yaptık, yarın cezalar verilmezse çok daha ağır şeyler yaparız.

Gücümüzün, inancımızın, becerilerimizin, zekamızın farkına varın,

BMN bu sürecin seyrini tüm üyeleri ile birlikte kökünden değiştirmiştir.
              StopMatchFixing.Com

Yorum

• Beni yanlış anlayan ve algılayan arkadaşlarımı bilgilendirmek için bu yazıyı yazıyorum.

Arkadaşlar AKP ve RTE'yi savunan bir açıklama yapmadığımı bilmenizi isterim.

Tekrar okursanız, eski yönetimimizin bürokrasiyi daha çok zorlaması gerektiğini ifade ettim.

Bu konuda eksik kaldığımızı belirttim.

Ama görüyorum ki yazdıklarım farklı şekilde anlaşıldı.

Burada bulunan hiç bir üyemize evde oturdunuz, bir şey yapmadınız anlamına gelecek bir söz söylemedim. Buna haddim de yoktur.

Benim sözlerim eski yönetimimize... Çünkü bürokrasiyi zorlamamız gerekirdi.

Haklı mücadelemizde bu siyasi mecraları aşındırmamız gerekirdi diye düşünüyorum.

Her ne kadar sonuç alınamayacağını bilsem de bunu yapmak gerekir.

Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz bürokrasi denilen şey bu şekilde işliyor.

O kapıları aşındırmamız gerekir diye düşünüyorum. Bir şey elde edeceğimizden değil, bu iş için uğraştığımızı belli etmek için...

Tekrar söylüyorum, bu sözlerim forumda ya da dışarıda bulunan taraftarlarımıza değil.

Eski yönetimimize yöneliktir.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Forumda siyasi tartışmalar yapılıyor.
                  Hiç bir mesaj silinmiyor.
                  'Burası siyasetin konuşulacak yeri değil' diye yazanların mesajları siliniyor.
                  Ne yapılmaya çalışılıyor?

ulkenin siyaseti futbolu mincik mincik minciliyorken,

iktidari muhalefeti hirsizin yaninda saf tutuyorken bu meseleyi siyaset disi tutup nasil konusalim mesela ?

kisiler ile kurumlar ayrilmali diyen bir basbakan varken ne demeli insanlar.. ? Benim kupam siyaset eliyle gaspedilmisken , hirsizin sirtini siyaset sivazlarken nasil bu mevzuyu siyaset disi tutalim. ? ne dememiz gerekiyor ? basbakan yada diger siyasi liderler fb goygoyculugu yapiyorlarsa bunu elestirmek bize dusmez mi demeliyiz ?

Yorum

• Uefa disiplin kurulu Tff den gelenleri kabul etmemiş buradan gidenlerde alt düzey birileri ile görüşmüşler(bence çaycı veya odacıdır o alt düzey) diye iddialar var. İnşallah Doğrudur bir kapak daha olur.

Yorum

• Ulkenin en buyuk derdi herşeyin görmezden gelinmesi..

Bu forumada sirayet etmiş..

Şike sürecinden tecrübeliyiz zaten.. Görmedik duymadık bilmiyoruz..
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• " lanet olası federaller, yine yaptılar yapacaklarını" ....
                        İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak Yeniklasör tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birazdan dünyaya evladım gözlerini açacak.
                          Boşver futbolu falan abi Dünyanın en güzel şeyine sahip olacaksın az sonra. Gerisi boş. Allah sağlıklı, hayırlı etsin Uzun ömürler versin

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dediklerimi istediği şekilde anlamaya devam edebilir bazıları...

Ama bu kişiler bürokrasi nedir, siyaset nedir bilmeden konuşuyorlar...

Bazı şeyleri hayatınızda tecrübe etmemişsiniz, burada ütopik şeyler peşinde koşuyorsunuz.

Arkadaşlar bu davada haklı olan Trabzonspor'dur!!!!!

Sen ülkenin önemli makamlarını durmadan rahatsız etmek ZO-RUN-DA-SIN!!!!!

Ha etmiyorum arkadaş diyorsan, bugün Rıdvan'a küfür etme hakkın yok!

Çünkü adam haksız olduğu halde bir yerlerini yırtıyor!

Sen de bir yerini sermiş oturuyorsun. Hak böyle kazanılmaz. Mücadele edeceksin!

10 kere reddedilebilirsin, 11. kez yine gideceksin! Bu işler böyle yürüyor.

Bazıları çıkmış ben böyle üye görmedim diyor. Arkadaşım azcık bürokrasi içinde yer alsan azcık bürokrasinin dilini bilsen bunları demezdin. Ama oturduğun yerden hak hukuk demokrasi beklemek kolay...

Bu işin yolu yöntemi budur.

Kusura bakmayın ama Fenerbahçe yönetimi bu bürokrasi işini çok iyi yapıyor.

Biz Hukuki olarak haklı olmamıza rağmen oturmaya devam ediyoruz.

Oturum ona buna laf atmak marifet değil...

Gerçekleri böyle birilerinin yüzüne çarpmak gerekiyor!

Belki kendimize geliriz o zaman...

Sevgili Mehmet;

Trabzonspor zaten ütopik bir anlayışın başarıya ulaşmış halidir.

Trabzonspor bizim için(bunun içinde sen,ben,hepimiz varız)sıradan,dandik,olsada olur olmasada olur bir futbol kulübü değildir.

O yüzden bu kadar haklı olduğumuzu gördüğü halde kendi kazdığı kibir kuyusunda debelenen bir takım yetkili şahıslara yalvaracak değiliz.

Maalesef ülkemizin başbakanı kendisine koşulsuz itaat etmeyeni dinlemiyor.

Tamamen iyiniyetle yazmış olduğun düşünceler ancak kendisini dev aynasında görmeyen yöneticiler tarafından yönetilen ülkelerde uygulanabilir.

Bizim başbakanımız kindar.Herhangi bir kimseye veya gruba kinlenmesi için ona bir kere bile karşı çıkmış olmak yetiyor.

Adalet arayışımızda onca sözler söylendi,onca eylemler yapıldı,onca pankartlar asıldı,kitap bile yazıldı,sayın başbakan bütün bunlardan habersizmiş gibi yapıyor.

Bize karşı kinlendikçe kinleniyor,ama herhangi bir yanıtta veremiyor.

Zaten sayın başbakanın ne Trabzon'u ne de Trabzonspor'u zerre kadar sevmediğide çok açık.Bunun üstüne birde bizim bu kadar ısrarımız binince......

Ne gideceğiz onun kapısına!!!

Yorum

• UEFA Disiplin Kurulu kabul etmedi diyor ki bu zaten çok normal bir sey, bu yüzsüzler gidip Disiplin Kurulu üyeleriyle mi konusmak istemisler? 2 hafta sonra davan görülecek, sen önceden gidip senin hakkinda karar verecek olan insanlarla görüsmek isteyeceksin, inanilir gibi degil.

.

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ulkenin siyaseti futbolu mincik mincik minciliyorken,

iktidari muhalefeti hirsizin yaninda saf tutuyorken bu meseleyi siyaset disi tutup nasil konusalim mesela ?

kisiler ile kurumlar ayrilmali diyen bir basbakan varken ne demeli insanlar.. ? Benim kupam siyaset eliyle gaspedilmisken , hirsizin sirtini siyaset sivazlarken nasil bu mevzuyu siyaset disi tutalim. ? ne dememiz gerekiyor ? basbakan yada diger siyasi liderler fb goygoyculugu yapiyorlarsa bunu elestirmek bize dusmez mi demeliyiz ?
                                Sizi bilmem ama forumdaki çoğu kişi ideolojik olarak yapıyor yorumları.
                                Başbakanın futbola karışmasını, verdiği hatalı kararları eleştirilmeli bnde eleştiriyorum.
                                Ama burda yok gezi parkı, yok faiz lobisi diyerek siyasi konularada değiniliyorsa; futbol üstü bi eleştiri oluyor.
                                Onun yeride burası değil, girsinler siyasi forumlara istediği kadar eleştirsinler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X