Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kasımpaşa yı aradım mert diye biri açtı telefonu ve tebrik ettiğimi söyledim..
    O ilk başta fener taraftarı sanmış belliydi zaten ses tonundan ben tebrik ederken dalga geçiyorum anlamış sözlerimin sonu kötüye gidecek zannettmiş sonradan dediki bir Trabzonspor taraftarı olarak sizi canı gönülden tebrik ediyorum lafı çok iyi koymuşsunuz
    Teşekkür etti adam çok memnun kaldı sevindi resmen
    "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
    Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Maalesef olabilecek en kötü sonuç oldu Trabzonspor için. 2011 den bu yana özenle yok ettiler şehir takımını.
      Taraftar ve şehir ile bağlarını da kopardılar.

İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon Gezisi

Ama artık sevmiyorlar ...

....

Cevap hep aynı oldu;

“Trübüne de yönetime de siyaset bulaştığından beri bu işten uzak duruyorum”

Meğer “Trabzon” sadece benim hayallerimde yaşıyormuş,

Trabzon gezimin sonrasında “Trabzonspor” için çok üzüldüm,

Yalnız ve sahipsiz kalmış benim Trabzonsporum.
      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Öyle deme sevgili dostum,

Bak Faruk Bey açıklama yapmış. "Mayıs ayını beklemek gerek" diye

Gaz almaya devam.

İmzana aynen katılıyorum.

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şikecibaşının Bursaspor maçı devre arasındaki pisliğini hakem raporuna yazmamış.
        Adam federasyon başkanına,diğer kulüplere ve başkanlarına,hakemlere,topçusuna,siyasetçisine ana avrat düz gidiyor hepsi de yarabbi şükür diyor,hatta öyle bir karaktere bürünmüşler ki menfaatleri uğruna yav aziz başkanım lafta kalmasın buyur eve gel diyecekler nerdeyse.Hal böyle olunca da mücadelede mesafe kaydedemiyoruz malesef.Artık bende az bile yapıyor demeye başladım,beline kuvvet azizim.
        İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• TS eninde sonunda şampiyonluk kupasını alacak. Buna 3 Temmuz (doğum günümdür) 2011'den beri hep inandım.

Aziz kabadayısı da cezasını çekecek. Buna da inanıyorum.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Hala Evinde Ligtv'si olup da bu ligi izleyen var mı ?

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aziz kabadayısı da cezasını çekecek. Buna da inanıyorum.
              kabadayı demeyin şuna! kabadayılığın bir şerefi vardır.

Yorum

• Fenerbahçe'ye verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasıyla ilgili UEFA Tahkim Kurulu'na duruşmalı savunmayla itirazını yapan sarı lacivertli kulübün hukuktan sorumlu iki yöneticisi Tolga Deniz Aytöre ve Şekip Mosturoğlu İstanbul'a döndü.

Fenerbahçe'ye verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasıyla ilgili UEFA Tahkim Kurulu'na duruşmalı savunmayla itirazını yapan sarı lacivertli kulübün hukuktan sorumlu iki yöneticisi Tolga Deniz Aytöre ve Şekip Mosturoğlu İstanbul'a döndü. Sarı lacivertli yöneticiler, UEFA'nın Nyon'daki binasında gerçekleştirilen duruşmalı savunmanın ardından saat 22.30'da İstanbul'a geldi. Mosturoğlu ve Aytöre, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktılar. Fenerbahçe'nin, disiplin ve güvenlik maddelerine aykırı bir şekilde yaşanan saha ve tribün olayları sebebiyle UEFA tarafından aldığı bir maç seyircisiz oynama cezasına ilişkin duruşmalı savunmayla yaptığı itiraz reddedilmişti.

başlıktaki uefa lafzını kaldırın şikeden tff tarafından ceza almış şekip uefaya itirazda bulunuyor uefa da bu iti dinliyor
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• bu arada çok ilginç fenerliler de bir gs sevdası başladı Türk takımı destekleyeceğiz ayağına çizilmiş yerlerde sürünen karizmalarını kurtarmaya çalışıyorlar
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Ulan şampiyonluğumuzu değil yıllarımızı çaldınız. Bu hakkı ödemenize imkân yok, yaşadıklarımızın bin misli sizi bekliyor.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak debboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hala Evinde Ligtv'si olup da bu ligi izleyen var mı ?
                      ben sırf Ts icin ayda 50 Tl veryordum
                      13 Vitor Hugo

Yorum

• Ammaaan karar marar cikarmasinlar. Ülke puani zart zurt galatasaray oleyy...
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzon Gezisi

Yaklaşık 12 senedir Trabzona gitmemiştim,

Yoğunluk dolayısıyla bir türlü fırsat bulamıyordum taaki geçtiğimiz haftasonuna kadar.

Arkadaşlarımla beraber 2 günlük bir Trabzon gezisi düzenledik ve hamsiköy, zigana, sümela, uzun göl, akçaabat, boztepe, Atatürk köşkü başta olmak üzere Trabzonun birçok yerini gezdik, birçok insanla sohpet ettik.

Öncelikle şunu söylemem gerekir; Trabzon benim tahmin ettiğimden çok daha büyük ve zengin bir şehirmiş.

Trabzonspor camiasının içinde fakat Trabzonun dışında biri olarak ben Trabzonun büyük çoğunluğunun takıma destek verdiğini fakat küçük bir şehir olduğu için ancak bu kadar etkili olabildiklerini düşünüyordum.

Yanılmışım, Trabzon büyük bir şehirmiş fakat takımını artık eskisi kadar sevmiyor.

Niye eskisi dedim ? Çünkü heryerde bordo mavi tabelalar, binalar, kaldırımlar bulunuyor. Herşey bordomavi ise bu insanların bir zamanlar bu takımı çok sevmişler demektir.

Ama artık sevmiyorlar ...

Keçilerin bile çıkmakta güçlük çektiği tepelere 6 katlı bina dikebilecek kadar inatçı bu insanların takımından vazgeçmiş olmalarını anlayamamıştım, taaki onlarla konuşana kadar.

Eli yüzü düzgün, aklı başında görünen herkesle sohpet ettim.

Trabzonsporu ne ölçüde destekleyip desteklemediklerini sordum.

Cevap hep aynı oldu;

“Trübüne de yönetime de siyaset bulaştığından beri bu işten uzak duruyorum”

Meğer “Trabzon” sadece benim hayallerimde yaşıyormuş,

Trabzon gezimin sonrasında “Trabzonspor” için çok üzüldüm,

Yalnız ve sahipsiz kalmış benim Trabzonsporum.
                          Şu ülkede bir şehrin bir takıma bu kadar borçlu olduğu başka bir yer var mı?Hatta dünyada?
                          Allah aşkına Trabzon'da yaşayanlar sorsunlar bunu kendilerine?
                          Neye kime nasıl tepki vereceğini bilemezsen sonradan sızlanmaya hiç gerek yok.Sen sahip çıkmazsan,mücadele etmezsen,takımın şehrin için ne kadar önemli bir hayat borusu olduğunu anlamazsan,futbolun günümüzde geldiği noktada bir şehrin çehresini nasıl değiştirdiğini farketmezsen, bunu kavrayan diğer rakiplerin senin bu ihanetini asla geri çevirmezler.
                          Sonra uğraştığın da boşa olur.
                          Küsemez o şehirde yaşayanlar,böyle bir hakları yok.
                          En son bordox tarafından düzenlendi; 13.03.2013, 01:43.
                          Amatör ruh,profosyonel düşünce
                          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Ortada asla düzeltemeyecekleri çarpıklıklar var. Bu çarpıklıkların ortaya çıkmasını engellemek akp'nin elindeydi. Futbolu temizleyen hükümet olarak tarihe geçmek ellerindeydi. Ama onlar, futbolu temizlemek yerine ellerine yüzlerine bulaştırmayı tercih ettiler.
                            Kaç tane kulüp yöneticisi hapis yattı, kulüplere neredeyse hiçbir yaptırım yok. Sadece CL'ye malum takım yerine son anda Trabzonspor alındı, o da bir çelişki. Madem bir yaptırım uygulanmayacaktı şike yapan takımlara, şampiyonlar ligine neden Trabzonspor alındı? Şampiyonlar ligine Trabzonspor'un alınması, şampiyon da Trabzonspor demektir. Kulüplerle kişileri ayırmak diye bir şey icat ettiler, dünyada bir benzeri daha yoktur bunun. Benzer şekilde "Şike var, sahaya yansımadı." diye de bir şey icat ettiler. Madem şike sahaya yansımadı, kulüplerle kişilerin ayrılmasına ne gerek vardı? Yani kıvırmalarında bile çelişki var. Kulüpleri ayırdılar da kişilere gerekli cezaları verdiler mi peki? Cezaları azalsın diye yasa değişikliği yaptılar mecliste. Şimdi o hapisten çıkanlar bir şey olmamış gibi işlerine devam ediyorlar.
                            Kısaca;
                            -Şike yapıldı mı, öyleyse cezası neden uygulanmadı?
                            -Şike yapılmadı mı, öyleyse kulüp yöneticileri, teknik direktörler, futbolcular neden hapis yattı? Şampiyonlar ligine neden Trabzonspor gönderildi?
                            Gelişmekte olan ama gelişmesi için kırk fırın ekmek yemesi gereken ülkemden adalet manzaraları...

Yorum

• Ne kadar olur bilmem ama sonunda adalet az yada çok uygulanacak ve biz kazanacağız.

Yorum

• Başlıkta hala UEFA Disiplin Kurulu'nun kararı bekleniyor yazıyor, o UEFA'nın da, Displin Kurulu'nun da...

Avrupalılar şöyledir böyledir diyorduk, hiçbir halt oldukları yok, dünyanın her yerinde çıkarcılar başta,
                                sözde adaleti sağlayacak olan kurumlar göstermelik...

Yorum

Çalışıyor...
                                X