Berat gecenizi tebrik ederim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeclan Hill (ki kim olduğunu biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum) Türkiye ile ilgili depresif haberler var diye bir yazı yazmış. Bu yazıyı iki bölüme ayırmış. İkincisi aslında sizin de işaret ettiğinize dayanıyor.
Depresif haberlerin ilki: şikenin olanca varlığına rağmen, ülkenin kurumlarının üzerini örtme çabası
İkincisi ise sadece bu şikeden dili yananların bu mücadeleyi veriyor oluşu. Bu aslında şunu gösteriyor ki pek çoğumuz aslında olması gerektiği gibi temiz futbolu değil, hakkımızı istiyoruz. Tamam aslında aynı gibi duruyor ama mesela diğer kulüplerin hiç biri bizim hissiyatımızla davranmıyor.
Bu da şu soruyu doğuruyor: Başkasının başına gelse biz böyle sahiplenir miydik?
İşte sıkıntının özü şu: Adil, kaliteli, dürüst, evrensel hukukla birlikte yaşayan, insan hak ve özgürlüklerine bağlı bir yönetim. Bunu talep etmediğimiz için, sadece böyle dar çevreli konularda mücadele veriyoruz.
Sonuçta kazansak (ki kazandığımızı düşünüyorum) da toplamda kazançlı çıkmıyoruz. Zira adaletsizliğin ne kadar içimize kadar sirayet ettiğini ve aslında temelde değişen hiç bir şey olmadığını, hala güçlünün hukukuna uymak zorunda kaldığımızı ve geçen zamanla sadece gücün el değiştirdiğini görüyoruz.
O nedenle haklı serzenişinizi destekliyorum.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilimadamları Higgs Parçacığı'nı bile buldular, bizimkiler bu kadar delil varken şikeyi bulamadılar.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerat gecenizi tebrik ederim..
Yorum
-
İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an top Platini'nin hakimiyeti altında . Topla arası çok iyidir . Gol yakın
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav zurnanin biri yargitay yargitay diyip duruyor. Mahkeme bir karar aldi, ortada bir suc unsuru oldugunu belirtti. Normalde ben bir suc islemis olsam mahkemenin karari kesindir. O ne derse ben onunla cezalandirilirim. Neden yargitayin karari bekleniyor? fbli avukatlarmi basvurdu?? Ne oldu??„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda Cern'dekiler açıklayacak: Son bilimsel bulgulara göre şikebahçe şikeci bir takımdır.
Yorum
-
Tamam geçen sene doğru olanı yaptı UEFA,hepimize süpriz yaptı ama bu yılda yapacak diye bir garanti yok.Hep aynı şeyi söylüyoruz ama ne UEFA ne FİFA seslerini kesmiş oturuyorlar.Hani Avrupalılar bizi sevmez, bizi sallamaz diyoruz ya bu olayda bakıyorum hiçbir ülkeye yapılmayan ayrıcalık yapıldı.Kanıtlı şike yapan takım bir yıl Ş.L.'den men haricinde hiiiç bir ceza almadı...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Herkesin Beraat gecesini kutlarim. Allah hepimizin dualarini kabul eder insallah. Zalimerin parasi, medyasi varsa mazlumun da Allahi var. Allah bize yardim ederse zalimler ne yaparsa yapsin bize galip gelemezler yeter ki haktan, hukuktan sapmayalim dogru yoldan ayrilmayalim. Asla ümitsizlige kapilmayalim. Zalimlerin bir plani varsa Allahin da bir plani var. Allah tuzak kuranlarin en hayirlisidir. Zafer inananlarin ve zafer yakindir. Herkese iyi geceler.En son Hamza Yilmaz tarafından düzenlendi; 05.07.2012, 02:24.HY67...
Yorum
-
İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin Beraat gecesini kutlarim. Allah hepimizin dualarini kabul eder insallah. Zalimerin parasi, medyasi varsa mazlumun da Allahi var. Allah bize yardim ederse zalimler ne yaparsa yapsin bize galip gelemezler yeter ki haktan, hukuktan sapmayalim dogru yoldan ayrilmayalim. Asla ümitsizlige kapilmayalim. Zalimlerin bir plani varsa Allahin da bir plani var. Allah tuzak kuranlarin en hayirlisidir. Zafer inananlarin ve zafer yakindir. Herkese iyi geceler.
Yorum
-
Berat gecesi için...
Allah'ın velîsi olarak gördüğüm Lao Tzu'dan:
Hakikati anlatan sözler, güzel görünmezler.
Güzel sözler ise hakikati söylemezler.
Hayırlı söz, belâgatli söz değildir.
Belâgatli söz hayırlı söz değildir.
Hikmet, bilim değildir.
Bilim, hikmet değildir.
Bilge kişi, mal mülk yığmaktan kaçınır.
Ne kadar başkaları için yaşarsa o kadar zenginleşir.
Ne kadar başkaları için infak ederse o kadar kazanır.
Gökyüzü'nün Yol'u:İsraf etmeden ikram etmektir.
Bilge kişinin Yol'u: Çekişmeden iş yapmaktır.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 05.07.2012, 00:36.7
Yorum
Yorum