Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    telegol emrenin gecmisteki konusmalarini veriyor..
    pislik herif cocugunun uzerine nasilda yemin ediyor..hay ben senin adamligina erkekligine tukureyim serefsiz.
    insan kendi cocugunun ustune yalandan yemin edermiya..
    Yalandan kısmını geçtim gerçekten yemin eder mi ya ? 50 günlük bebeği niye ortaya atıyosun haysiyetsiz köpek. Ayrıca yapmadıysan yapmadım de kapa konuyu. Niye yemin etme gereksinimi duyuyorsun ki..
    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ))) kesin yarın bizim kulübe operasyon yapılır )))
      olabilir renktas ama bu sefer kimi alacaklar
      kesin burak'i alip neden attin sen o kadar gol derler
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• ayrıca net delil yok diyemezler...ibrahim akın ın itirafı var...beşiktaşla ilgili olan kısmı iptal etmesine rağmen fenerle ilgili olan kısmı (100.000 dolar) kabul etti...zaten danıştığı hoca bile belli...şike var, düşecekler...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi yarın toplantı mı var ?
          15:30'da fenerasyon toplanacakmış.

(UEFA)

Yorum

• Yarın acıklanıyomus sanırım. İnsallah hayırlısı olur. Beklenen sonuclar gelir umarım pek sanmıyorum bu TFF den umutlu degilim.
            İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• İsyan suçlamasından dolayı korkuyor olabilirler bizimkiler. Bunda da Trabzonspor'un önünü tıkamaları çok büyük bir haksızlık. ya da diğer seçenek Faruk Ö. ya da başka birileri tarafından susun, hak yerini bulacak gibilerinden mesaj almaları. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Bizimle ilgili en uffacıcık bir teşvik felan olsa medya yakardı bizi yakar yakar.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                15:30'da fenerasyon toplanacakmış.
                Hayırlısı. İstediğimiz sonuç çıkmazsa tepkimizi artık dile getirmeliyiz

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  olabilir renktas ama bu sefer kimi alacaklar
                  kesin burak'i alip neden attin sen o kadar gol derler
                  elbette, fenevi şikeye teşvik etmekten suçlu
                  İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ayrıca net delil yok diyemezler...ibrahim akın ın itirafı var...beşiktaşla ilgili olan kısmı iptal etmesine rağmen fenerle ilgili olan kısmı (100.000 dolar) kabul etti...zaten danıştığı hoca bile belli...şike var, düşecekler...
                    Şikep M. de itiraf etmişti yanlış hatırlamıyorsam?...

(UEFA)

Yorum

• Bu kadar adam boşamı içerde.Anlamıyorum ya korcan neden içerde.

Yorum

• Hiç Umutlu Değilim Yarından....
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu kadar adam boşamı içerde.Anlamıyorum ya korcan neden içerde.
                          korcan yetmez yahu en az 19 futbolcu olması lazım içerde yoksa kabul edilmiyormuş :d

Yorum

• Alınacak kararı, Türk Futbolunu düşünerek verirse TFF, ki doğal olanı budur.
                            Fenerbahçe ve Sivasspor kesin düşer.
                            Ama 'benim başkanım' dediği adamı ve formasını giydiği takımı düşünürse MAA, Türkiye'de futbol izlenmez.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Fener kesin düşecek hatta eksi puanla başlayacak. Tahkime itirazlar sonucu eksi puanlar kaldırılacak. Ama yine de hepsi kaldırılmaz eksi puanın.
                              Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Arkadaşla telegolu çokfazla tekipedemedim de ettiğim sure içerisinde neden hiç Trabzonspor denilmedi ya da ben mi kaçırdım..? Yaw bi muslim de bizim mağduriyetimizi dile getirse.
                                bize heryer TrabzonSpor

Yorum

Yükleniyor...
                                X