Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hala kanal kanal konuşabiliyor bu şerefsizler hiçmi çekinmiyorlar

Yorum

• Yeni yasa cikinca gecis dönemi olmali. Millet aliskanliklarindan kolay kurtulamıyor... ÖMER ÇAVUŞOĞLU

Yorum

• Karabükspor eski başkanı KanalTürk te Trabzonspor maçından iki gün sonra Ankarada görüştük fenerli yöneticilerle dedi.

500 bin euro * 18 ay a yani 9 milyon euroya sattım demişti. Bundan önce görüşmem olmadı demişti.

Yorum

• Emenike'yi kurtarmak zorunda

Feridun Tankut bu transferden para yemediyse eğer bu şekilde savunmaya geçmezdi
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Emenike de Mehmet Yıldız gibi şeffaf şeffaf gerekeni anlatıyordur başkan, sen merak etme. Sarı kart görme sakın malı birlikte götürürüz filan ...
            En son asimetrik tarafından düzenlendi; 06.07.2011, 00:14.

Yorum

• isin icinde hic olmayan Karabük baskanini neden bagliyorlar anlamis degilim

Yorum

• serdar bali yok mu ? bağlansın bir yere değnekle dövsün haunları ula

Yorum

• Aykut Kocaman'ın Buca maçında şike olmadığını kanıtlayan cümlesi : Kim Guiza'nın gol atabileceğini tahmin edebilirdi ki? )
                  Bu nedir ya?Zaytung haberi gibi.mafoldum burda)

Yorum

• emnıyet ferıdunada ayar çekmeli.

Yorum

• pisligtv fenevin idmanlarına canlı yayınla bağlanacağız diyor,

son çırpınışların
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu yeter diyorsunda bu olaylar gercek ise resmen hakkimiz yenildi gercek sampiyon biziz, eger suclu olduklari halde tff bisey yapmaza onlarin rezil olmalarinla yetinecekmiyiz? ben bunu asla kabul edemem
                        gerisi gelecek dedim renkdaş rahat olalım biz sadece emniyete ve allaha güvenelim yorumcuların elinden birşey gelmez boşuna konuşuyorlar reyting için.Faik kendi dedi zaten biz program yapmıyacakdık müdür yapın dedi
                        Erkan Fettahoğlu

Yorum

• karabuk kulubuyle ılgılı sıke yoktukı ortalıkta olsa yonetıcı bazında adamlarını alırlardı adam bızıde aklıyo bu konuda eksık tesebbus denıyodu acıkladı herhangı bısı yok dıye

Yorum

• sinan engin : ben doğuştan fenevliyim ! tipe bak ya bu kadar içi gitmez adamın ama sinan şampiyonluğumuz verilsin geleceksin oraya kolbastı oynamaya !!!!!!!
                            EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• bunların bir dedi diyerini tutmuyor raht olun devra arasında tranfer teklifi gelmiş emenike için ulen emenikede hiç bir teklif gelmemişti diyordu bana szeon bitene kadar şimdi kim yalan söyluyor allahım ya

Yorum

• Habertürk'de günün genel özetini veriyolar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X