İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ayni gün, yada bir kac hafta sonrami yaziyor orda ?? Yoksa benmi yanlis anladim ?
Yorum
-
İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben hakkımız olan şampiyonluk kupasının geleceğine dair baya bir umutsuzdum son zamanlar.
ama geçen azizle yapılan bir röportajda aziz:
kupayı masa başında alabilirler.ama biz sonra geri alırız demesi beni baya bir umutlandırdı.
kesin bildiği birşey olmasa böyle masabaşı falan demezdi gibi geliyor bana., Peehhhh yahu bizimkiler masa başından ne anlar, anlasalardı kupayı çoktan alırlardır,
Adamın anlayamadığı birşey var biz bir tek Rüzgara boyun eğeriz birde KARADENİZE, İnsana boyun eğecek adamın içinde Ne Trabzon ne Trabzonspor vardır... Allah akıl versin,
Yorum
-
O zaman hepimiz aynisini anlamisiz. Bir kac hafta sonra aciklanir diyor, eger ayni gün aciklanmaz ise (temyiz prosedürüne bagli olarak).
Ancak ortada yazani unutmamak gerek. Eger tüm taraflar söyleyeceklerini söylemisler ise diyor. Yani ne malum o gün her türlü savunmanin bitecegi? Orasi biraz karisik.
Yorum
-
Maal hakaret edenlerden biri Hakan Ural mis.Adami yakaladilar.Bakalim sallayan hangi "ünlüyü" yakaliyacaklar.Acun´da karakola alinir.Sonra ordan survivor sunar.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Taraftarlarından Basın Bildirisi
Trabzonspor camiası şike sürecinin peşini bırakmıyor.
Bakan, milletvekili, bürokrat, sanatçı, yazar, iş adamı ve akademik camiadan kalabalık bir Trabzonsporlu aile 15 Mart Perşembe (yarın) günü İstanbul’da düzenlenecek bir Arama Konferansında buluşacak.
15 Mart Perşembe günü saat 16:00’da İstanbul’da WOW Otel’de düzenlenecek olan Arama Konferansına Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar
gerisini okumadım.
şu adamı Trabzonludan mı sayıyorsunuz ?
''Trabzonluların %90 ının tuttuğu 2. takım gs dir, bende gs liyim ama Ts yide tutuyorum'' / Erdoğan Bayraktar
büyük toplantıya buda katılacakmış öyle mi ?
yorum yok."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Şike olayında zamanaşımı 20 yıl Aziz diyorya kupamızı alırlarsa 10 yıl icinde iade ederler
Bende diyorumki
Kupamızı vermezlerse bende Trabzonspor baskanı olursam 20 yıl icinde gasbedilen tüm kupalarımızı alacağım
1996 yılının kupasını bile isteyeceğim
Ali senin itirafı benim icin yeterli
Onları mahkemeye verecek yürekli adamlar yok sadeceSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Trabzonspor camiasının ileri gelenleri, futbolda yaşanan şike süreciyle ilgili düzenlenecek Arama Konferansı'nda yarın İstanbul'da bir araya gelecek.
WOW Otel'de gerçekleştirilecek toplantıda, şike sürecinin masaya yatırılacağı ve bordo-mavili camianın izleyeceği yol haritasının belirleneceği bildirildi.
Trabzonspor Kulübü'nün bütün sosyal paydaşlarını bir araya getirmeyi amaçlayan organizasyonda, ülke futbolunun yaşadığı kaosun enine boyuna masaya yatırılacağı ve Türkiye ile UEFA'da hukuki sürecin en sağlıklı şekilde yürümesi için Trabzonspor camiasının yapması gerekenlerin konuşulacağı ifade edildi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da davetliler içinde bulunduğu toplantıya, eski Bakan ve kulüp başkanlarından Faruk Nafiz Özak ve Mehmet Ali Yılmaz'la, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, eski başkanlardan Nuri Albayrak, Ahmet Celal Ataman, Mustafa Günaydın ve Özkan Sümer ile camianın ileri gelenlerinin katılacağı kaydedildi.
Bu arada, toplantı sonunda organizasyon komitesi tarafından basın açıklaması yapılacağı duyuruldu
Yorum
-
Papazın çayırında doğan cen.bet fenerbahçe nin asker kaçağı milletvekilinliğinde atılmış başkanları olması doğaldır.Tarihlerinin en büyük topçusunun bir Rum veya her neyse olması önemli değildir ama Türkiye nin gördüğü en büyük futbolculardan birine zülmü hak gören bir başbakan ın fenebhçe stadına adının verilmesi de bu cenabetliğin eseridir.Bakınız varlık vergisi;http://tr.wikipedia.org/wiki/Varl%C4%B1k_Vergisi .
Bunun dışında şike yapmanız normal ama hala bize birşey yapamazsınız hatta yaptık ama sahaya yansımadı demeniz geldiğiniz yüzsüzlük ahlaksızlığın hangi noktada olduğunun göstergesidir.Son sözüm fener küme düşmez Patogonya da olsa düşer ama Türkiye de düşmez sonra çıkar başbakan şöyle böyle padişahım çok yaşa dersiniz ama bilmezsiniz ki Buca maçında bambi gibi koşup penaltıyı veren polis hakemin şuan devlet televizyonun da yorumculuk yaptığını da bilmezsiniz.HA BU ARADA BUCA MAÇINDA SIKINTI OLMASIN HAAAAAA
Bir febeş taraftarına yönelik yazılmıştır.En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 14.03.2012, 19:40.
Yorum
-
İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle22 martta CAS davası var, bu davada karar hemen aynı gün açıklanıyormu ki? Yani dava görüldükten belki birkaç gün sonra açıklanıyor kararlar, bilen varmı?
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerisini okumadım.
şu adamı Trabzonludan mı sayıyorsunuz ?
''Trabzonluların %90 ının tuttuğu 2. takım gs dir, bende gs liyim ama Ts yide tutuyorum'' / Erdoğan Bayraktar
büyük toplantıya buda katılacakmış öyle mi ?
yorum yok.
Hiçbir siyasi ve Trabzonspor camiasının önde gelen hiçbir ismi bu süreçte yanımızda olmadı.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecas daki dava ertelendi mayısın bilmem kaçına...
Yorum
Yorum