Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Taaa baştan beri diyorum. Her şey açık seçik ortada. Ana unsur ilk başta gelen tepkileri göğüslemek sonra da zamana yayarak tepkilerin azalmasıyla adım adım nakış işler gibi istedikleri kararları çıkarmak. fbyi şikeden kurtarmanın tek yolu var.

58. madde değiştirilecek.
    Şike yapana yine küme düşme cezası verlecek.
    Burdaki püf noktası şikeye teşebbüs olacak! Aykut ...esinin baştan beri açıklamarı da sürekli bu yönde değil mi?
    Yani teşebbüs etmişler ama sahaya yansıyan bir şey göremiyoruz olucak.
    Teşebbüs edenler cezalandırılacak, sahaya yansıyan bir şey olmadığı için(!) fb kurtarılacak.
    Yeni maddede küme düşme cezası olduğu için UEFA da bir şey demiyecek.

Bir başka önemli kısım da teşebbüs aşamasının bize karşı kullanılacak olması. Yani mevcut talimatta belirtilen teşebbüs kısmı bize karşı şantaj olarak kullanılıcak.
    ibrahim akın varken
    maçtaki göz kırpması varken

sahaya yansımadıyı da kullanamazlar
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• fb düşmez, şampiyon olarak kalır bu devran devam eder gider. Bunu defalarca yazdım bin defa söyledim fb nin şampiyonluğunu kimse alamaz.Hayal görmeyelim.Adamların gücünü kabül etmek zorundayız.FB altyapısında çalışan arkadaşımı 3 temmuz günü aradığım da sadece güldü ve buradan birşey elde edemezsiniz boşuna ümitlenmeyin demişti.Dün MAA ların kıvırtmalarını duyunca %1 olan umudumda tükendi.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        UEFA buna kesinlikle izin vermez..adamlar bu salaklar ne yapıyor diye gülüyordur..çok ağır bir ceza bekliyorum UEFA 'dan..şerefsiz şikeciler yüzünden türk futbolunu yakacaklar..
        Tamam işte, "Türk futbolunu yakma işini biz tek başımıza yapamayız, siz yapın, suça ortak olun" diyorlar belki
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak dolaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fb düşmez, şampiyon olarak kalır bu devran devam eder gider. Bunu defalarca yazdım bin defa söyledim fb nin şampiyonluğunu kimse alamaz.Hayal görmeyelim.Adamların gücünü kabül etmek zorundayız.FB altyapısında çalışan arkadaşımı 3 temmuz günü aradığım da sadece güldü ve buradan birşey elde edemezsiniz boşuna ümitlenmeyin demişti.Dün MAA ların kıvırtmalarını duyunca %1 olan umudumda tükendi.
          3 Temmuz'dan bu yana o arkadaşının da fikirleri oldukça değişmiştir

Açığa çıkan etik kurulu raporundan sonra FB geçen senenin şampiyonu olamaz artık. Burada zor olan kupanın bize verilmesidir, onu da zaman gösterecek.
          En son metehan tarafından düzenlendi; 29.12.2011, 09:32.
          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Zaytung

TFF'nin küme düşürme cezalarını kulüblere soracağını açıklamasından sonra Adalet Bakanlığı da ceza indirimlerini sanıklara sormaya hazırlanıyor...
            İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

fb düşmez, şampiyon olarak kalır bu devran devam eder gider. Bunu defalarca yazdım bin defa söyledim fb nin şampiyonluğunu kimse alamaz.Hayal görmeyelim.Adamların gücünü kabül etmek zorundayız.FB altyapısında çalışan arkadaşımı 3 temmuz günü aradığım da sadece güldü ve buradan birşey elde edemezsiniz boşuna ümitlenmeyin demişti.Dün MAA ların kıvırtmalarını duyunca %1 olan umudumda tükendi.
              FB altyapısında çalışan arkadaş UEFA ve özellikle de FIFA danbihaber herhalde. Futbol sadece Turkiye sınırlarında oynanmıyor.....

Yorum

• O zaman federasyon binası önünde toplanıp orayı ...........................
                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

hiçbirşey olmamış gibi kararlar alınacak uefa da buna sessiz kalacak..

sabah sabah iyi güldüm ççç

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hiçbirşey olmamış gibi kararlar alınacak uefa da buna sessiz kalacak..

sabah sabah iyi güldüm ççç
                    3 Temmuz sabahı hiçbirşey olmaz diyen arkadaş, acaba Fener in yerine TS nin CL ye gönderileceğini hesaba katmış mıdır?

Yorum

• bu sike olayi bence terröre bile gider,ben bile yerimde duramiom,her an saldira bilirim,yaziklar olsun size fff , T.C vs. bare T.C degil F.C olsunda tam olsun,serefsizler,namususlar,vicdansizlar,o kupa basbakanin ve azizin gö.... girsin,serefsizler,ben o gö... girmis kupayi istemem bu saaten sonra

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tamam işte, "Türk futbolunu yakma işini biz tek başımıza yapamayız, siz yapın, suça ortak olun" diyorlar belki
                        Fark eden bir şey yok ki..ister kararı tff alsın ister tüm kulüpler,devlet,mülki ve askeri erkan bir araya gelip karar alsınlar hiç fark etmez..UEFA'nın prosedürü ve yapacağı işler bellidir..emsali görülmemiş bir ceza keserler türkiyeye..bunu göze alırlarsa ki bence alamazlar,düşmeyi kaldırabilirler..avrupaya gidemeyen türk futbolunun marka değeri diye bir şeyi de olmayacağı için,bu 26 ocak genel kurul muhabbeti de feneri kurtaramayacaktır..

UEFA eline gelen iddianameden hareketle fbnin küme düşürülmesini talep edecektir..zaten başka düşecek takım yok..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• Bu ne renkdaşlar her haber sitesinde küme düşme kalkıyor diyorlar. hadi hürriyeti milliyeti geçtim habertürkte aynı manşeti atmış
                          SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

Bence biraz bekleyelim. Trabzonsporun bu süreçte verebileceği en büyük taviz kupa karşılığı fbnin küme düşürülmemesi olur. Kupanın verilemeyeceği herhangi senaryoda Trabzonsporun bu ligde mücadele etmesi çok anlamsız olur. Benim şuraya yazdığım yorumlardan davamın ne olduğunu az çok her kes biliyor. Benim davam Trabzonspordur, Türkiye vatandaşı değilim ve dolayısıyla bu bağlamda siyasi bir görüşüm de yoktur. Ama Türkiye gündemini de yakından takip ediyorum. Bence hükümetin spor bakanı aracılığıyla feneri bu şekilde alenice kollamasının nedeni yalnızca fenerbahçenin büyük camia olması değil. Bunun asıl nedeni Aziz, Alex ve başbakan buluşması ekseninde geçen sezon cereyan eden çirkin oyunlara rağmen seçimlerde iktidar partisinin Trabzonda aldığı rekor oydur. Politikacı akılcı insandır. Ben Fenerbahçenin haksız şampiyonluğu Trabzonsporun mağdur edildiği bir sezonun arkasından futbolla yatıp futbolla kalkan bu şehirde oy kaybetmedim tam tersine oyumu artırdım. O zaman bu konumumu neden değiştiriyim ki. Universiad olipiyatıymış, Akyazı projesiymiş hepsi mama. Siz adil olun sportif başarılarla güçlenen Trabzonspor kendine statta yapar tesiste yapar böyle projelerle şantaj edilmez ve susturulmaz.

Yorum

• Önümüzde 1 ay gibi bir süre var. Bu süre zarfında, kulubün resmi olarak fenerasyonu mahkemeye vermesi lazım, resmen istensin şampiyonluğumuz...
                              BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

kötümserlikte üzerimize yok. en ufak bir olaydan neler çıkartıyoruz. tamam medya, tff, pfdk da fb nin önemli bir gücü var. kendi lehine kararlar aldırabiliyor. ama bu onun taraftar sayısı fazlalığından geliyor sadece. öyle her şeyin üstünü örtecek kadar fb güçlü değil. madem o kadar fb güçlüydü niye yapılan operasyonu engelleyemedi? tüm türkiyeye ve dünyaya rezil oldular. madem çok güçlülerdi bunu engelleyebilirlerdi. itibarları yerle bir oldu. bu utanç onları yıllarca üzerine asılacak. fb yi şu anda ligte tutan tek şey yalaka, paragöz anadolu takımları. fb nin düşmesi demek yayın gelirlerinin düşmesi demektir. para kaybetmemek için kulüpler birliği fb düşmesini istemiyor. bu yalaka anadolu kulüpleri istesin tff başkanı değiştiremezler mi? bu kulüpler istesin istenilen kanunlar aynen uygulanır. sorun işte bu kulüplerin bunu istememesi. dediğim gibi fb yi şu anda ligte anadolu takımları tutuyor kendi çıkarları için. anadolu takımlarının taraftarı yok. gelirleri yok. tek gelirleri yayın ihalesi. onuda kaybetmek istemiyorlar. onlar için futbolun adil olması, temiz olmasının bir önemi yok çünkü iddiaları yok. ligteki tek dertleri ligte kalıp yine para almak
                                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

Yükleniyor...
                                X