Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak bu adama uzuldum daha 20 yasındaydıTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahmiyede çekmişsinFIRTINA
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleödemesi o tarihten sonra yapılmıştır belki..
Bilmeyenler için suçun işlenmeye başlanması ve zincirleme olarak devam etmesi...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
her zmaan en kötü ihtimale hazırlayın şike iddiaları yalanlanır ama fenerbahçe yeni sezona müthiş bir zanla girer.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak zifandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener - Buca ve Fener - Sivas maçındaki yan hakemleri de almazlarsa kendi imkanlarımla gidip ben alcam ...
Fena gaza geldim : )
Yorum
-
bence birsey cikmiyacak cünkü adamlarin arkalari saglam ama en azindan herkez bunlarin nasil oldugunu görecek hele avrupada duyuldumu bütün dünya bilecek. Aziz yildirim maclarin tek sahada oynanmadigini ögrendik demecinden sonra ligleri takip etselerdi bu durumlara kadar gelmezdi ligimiz. Adam ozamanlar ne demek istedigini herkez anlamisti ama kimse soramadi ve sormuyorda. bu ligimiz böyle devam ettigi sürece Azerbaycan da yener lichtenstein de gelir yener biziYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Davut Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdem neler oluyor bi özet geç daha uyanamadım..
Şike yapmış i..ler.
Vay anasını hiç de yapmazlardı öyle şeyler, nasıl olur böyle bişe, cık cık cık.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni bir gözaltı daha Gençlerbirliğinden "Mahmut Boz"T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
Yorum