Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samet28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ama resim benim bilgisayarımda
    Content from Photobucket intended to make storing and preserving photo and video memories easier.

Resmi bu tür sitelere yükleyebilir ve oralardaki linkleri kullanabilirsin

Yorum

• korkarımki bu işiten bi sonuç çıkaramayacaklar bu kadar tantanın ardından bişe çıkmazsa yuh yanı ortalığı ayağa kaldırdılar...bi yandanda delil olmasa bu kadar tantana çıkmazdı ama olayların üstünü kapatırlar diye düşünüyorm
      adamsın burak yılmaz

Yorum

• bu cnn türkde konusan admaı cok sevdim

Yorum

• Emenike aklandı olaydan muhtemelen yarın serbest kalır...

Yorum

• yürü be faik gürses
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak iskenderliden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Emenike aklandı olaydan muhtemelen yarın serbest kalır...

Nasıl ya
              Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
              sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Faik Gürses'de diyor ki: İtalya da yakın tarihte yaşanan örnek var.Lig tescil edilmedi ve Juventus küme düşürüldü.Tff kucağında bombayı buldu.Emniyet çok acil iddanameyi göndermeli.Ancak İtalya örneği emsal olduğu söylendi...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• fenere gelsin...“kupa” yaz “1907”e gönder, Kayahan'dan “Bana yine hüsran, bana yine hasret var” melodisi cebine gelsin.
                  ........................

Yorum

• İlk olarak samet28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadasim o link olmaz. Direk link lazim.
                    ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                    [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• İlk olarak iskenderliden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emenike aklandı olaydan muhtemelen yarın serbest kalır...
                      Abi ben senin bir tane olumlu mesajına rastlamadım.

Neyse bir şey demiyorum.

Teşekkürler verdiğin bilgi için.
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• arkadaşlar bu adamlar çarşamba hakim karşısına çıkıcak ve hakim bi karar vericek..ya ek gözaltı ya tutuklama yada serbest..eğer serbest bırakılmazlarsa biz direk şampiyonlar ligine bursa ön eleme ve kayseride bu sayede avrupa ligine gidicektir..uefa bunu taip edicektir şimdilik..diğer kararlar daha sonra alınacaktır.

Yorum

• ....
                          BENİM GÖZÜMDE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONUSUN TRABZONUM...

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            simdi tff agirdan alsa ve bu arada biz sampiyonlar ligine gidemezsek ve daha sonra sampiyonlugumuz onaylanirsa kulubun sampiyonla ligine katilmasini hile ile engelledigi icin dava acma hakki var midir?
                            tff ağırdan alsa bile fifa kararı ile biz gideriz yine. çünkü fb yetkileleri mahkemelik durumda
                            Biz TRABZONSPORLUYUZ. Bükemediğimiz bileği, KIRARIZ!

uozqɐɹʇ ɹǝʎ ɹǝɥ ǝziq

Yorum

• eger aziz isimli uckagatci dolandirici ve duzenbaz tutuklanirsa ve tff mahkeme suresini bekleyecegize baglar ise kulup buna eyvallah dememeli ve konuyu direk uefa - fifaya tasimali..

bu namussuzlar ile anladigi dilden konusulmasi gerekir

Yorum

• Belki adalet yerini bulacak ama bence kağnı gibi hareket edecek olan yine bize olacak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X