ulan boşuna dememişiz şikebahçe diye......beter olun beteeeeeer
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen cok zarari giresun alacak gibi
Yorum
-
İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu teşvik haberini diyorsan ben kendim başta Fatih Çekirge olmak üzere tüm üst düzeylere gayet güzel mailler gönderdim kendi adıma herkesinde yapmasını isterim yönetimin bu konudaki sessiz tavrını doğru buluyorum, çünkü İstanbul köpeklerinin yapmak istediği bizi bu hengamenin içine çekmek umarım iş bitene kadar sesleri çıkmaz
Yorum
-
Şampiyonlar Ligine direk gitmezsek , ... böle davaya ben. Şampiyon olduğumuz ilan edilecek ise ve Ş.Ligine katılamamış olacaksak o yıl. Yine adalet olmayacak. Hakimler hemen açıklama yapsın , tutuklama kararları çıksın. Yoksa Uefa Fenerbahçeyi diskalifiye etmez.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRT Haber'e göre Nevzat Şakar'da gözaltına alındı diyor. Doğru mu?
Gözlerimle gördüm! Şu an acabilirsiniz.
Uzak doğulu görünümlü, çekik gözlü, esmer tenli karışık Türk insanı sayın yıldırım dedi, fenerli de üstelik, aha satılmışların başkanı da bağlandı...izlenmez..1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRT Haber'e göre Nevzat Şakar'da gözaltına alındı diyor. Doğru mu?
Gözlerimle gördüm! Şu an acabilirsiniz.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
Yorum