Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ulan boşuna dememişiz şikebahçe diye......beter olun beteeeeeer
    YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      en cok zarari giresun alacak gibi
      vala Giresun pok yoluna gidecek

Yorum

• İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu teşvik haberini diyorsan ben kendim başta Fatih Çekirge olmak üzere tüm üst düzeylere gayet güzel mailler gönderdim kendi adıma herkesinde yapmasını isterim yönetimin bu konudaki sessiz tavrını doğru buluyorum, çünkü İstanbul köpeklerinin yapmak istediği bizi bu hengamenin içine çekmek umarım iş bitene kadar sesleri çıkmaz
        haklsısın renkdaş biz susalım ki herşey ortaya çıksın köpekler hırlasın bırakın
        Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• Nevzat Aydın'ın dünkü tweetinin bayan basket maçı nedeniyle olduğunu söyleyen herkese teşekkürler.

Şuan gözüm bu soruşturmadan başka bir şey görmediği için bir an aklımdan çıkıvermiş.
          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• gençler maçımızda ankaradakulbilge kendini paralamıştı...kendini sakatlayacak kadar maça asılmıştı...sakatlanıp çıkarken önümüzden geçerken bir de "hadi oradan" şeklinde el hareketi yapınca çıldırmıştık...vallaha onu ele geçirse taraftar lime lime ederdi.

Yorum

• kardeşim yarası olan kocunur biz sessiz kaldıkca ztn onlar pisliklerini gömülcekler

Rahat olun bizlen hiç bir alakası yok ama bekleyip görünki o haberleri yazanlarada sıra gelicek onlarda sporda şiddet yasasını iyi okumamıslar galiba bekleyin görün çok yüklü cezalar gelicek

Yorum

• TRT Haber'e göre Nevzat Şakar'da gözaltına alındı diyor. Doğru mu?
                Gözlerimle gördüm! Şu an acabilirsiniz.
                Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Şampiyonlar Ligine direk gitmezsek , ... böle davaya ben. Şampiyon olduğumuz ilan edilecek ise ve Ş.Ligine katılamamış olacaksak o yıl. Yine adalet olmayacak. Hakimler hemen açıklama yapsın , tutuklama kararları çıksın. Yoksa Uefa Fenerbahçeyi diskalifiye etmez.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• trt haber: nevzat şakar da göz altında....
                    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• ulan nevzat sakar gözaltindaymis
                      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Trt haber aÇik bende 3 dakİkadir Öyle bİr yazi gÖrmedİm!!!
                        " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TRT Haber'e göre Nevzat Şakar'da gözaltına alındı diyor. Doğru mu?

Uzak doğulu görünümlü, çekik gözlü, esmer tenli karışık Türk insanı sayın yıldırım dedi, fenerli de üstelik, aha satılmışların başkanı da bağlandı...izlenmez..
                          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TRT Haber'e göre Nevzat Şakar'da gözaltına alındı diyor. Doğru mu?
                            Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• ben nie göremiyorum öle bir şey

Yorum

• Tarla Yeşillendimi beyler ?
                                Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                                • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

Yükleniyor...
                                X