İlk olarak fincher tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi bu Baransu nun açıklamaları diye vverilen haber sadece adı geçen sitenin haberi mi? Sabahtan beri mütemadiyen alıntılanan haberi okuyunca ciddiye alan var mı?
Ali Savaş her iki siteye de yazıyor
Haber Karadenizgazetenin haberi zannedersem saatlere bakınca...Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahi Glowacki 37 yaşında diyen, Panteliç alınmadı diye ortalığı yıkan....Site idi değil mi bu?...Yanlış mı hatırlıyorum?
Haberlere yapılan yorumların hepsi Sadri Şener ve yönetim aleyhine.
Bir tane destekleyen olumlu mesaj görmedim.
Aynı fabrikanın ürünü mü acaba diye de insan kendine sormuyor değil.En son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 26.07.2011, 16:36.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahi Glowacki 37 yaşında diyen, Panteliç alınmadı diye ortalığı yıkan....Site idi değil mi bu?...Yanlış mı hatırlıyorum?
Yorum
-
valla beni basinda bizim yönetici ile alakali haberler cok mutlu etti..tasvip ettigim icin degil..kullanilan uslubuda hic begenmedim..yönetici dedigin biraz daha laflarini tartip konusmali..farkli ifadeler kullanarak ayni seyi söylenebilirdi..ne demek ayaklandirmak..mutlu eden kisim ise..bu insanlar gercekten sadece trabzonspor u düsünüyor..
bu arada faruk özak a da bir özür borcumuz var bence..en azindan benim var..nevzat sakar i oraya o getirdi diyebiliriz..demek ki siyasi görüsünden degil gercekten trabzonspor a layikiyla hizmet edecegini düsündügü icindi..bende asbaskan hakkinda cok iyi seyler duydum onu taniyan insanlardan..birde operasyon basladiginda faruk özak i hic bu kadar mutlu görmemistim..haksizlik yapiyoruz kendi degerlerimize..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 26.07.2011, 16:37.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Mesela Baransu aynı konuşmada hem "Trabzonspor temiz" hem de "Trabzonspor küme düşebilir" demez....Stichus a gelince; başkan neden vura vura şampiyonluğu almıyor iması yapmış...Hazretin aklıyla yönetilen Trabzonspor iki adamın sahaya girdiği bir maçın son 37 saniyesini oynatamamıştı..Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 26.07.2011, 17:08.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
Uğur, tanıdığın varsa söyle: Yönetime çakabilmek adına "Trabzon küme düşebilir" imasını haber fazla okunur diye koymak alçaklıktır...Bunu diyen de Erdal Hoş dur....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur, tanıdığın varsa söyle: Yönetime çakabilmek adına "Trabzon küme düşebilir" imasını haber fazla okunur diye koymak alçaklıktır...Bunu diyen de Erdal Hoş dur....7Cngz_61
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela Baransu aynı konuşmada hem "Trabzonspor temiz" hem de "Trabzonspor küme düşebilir" demez....Stichus a gelince; başkan neden vura vura şampiyonluğu almıyor iması yapmış...Hazretin aklıyla yönetilen Trabzonspor iki adamın sahaya girdiği bir maçın son 37 saniyesini oynatamamıştı..bazen forumda olusan olumsuz havalarda forumun yapici abilerini ariyor insanin gözleri..neyseki senol abi vardi..
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur, tanıdığın varsa söyle: Yönetime çakabilmek adına "Trabzon küme düşebilir" imasını haber fazla okunur diye koymak alçaklıktır...Bunu diyen de Erdal Hoş dur....
Sen Hala daha beni bir şeylerle eşleştirme ve taraf çabasındasın Abi ama neyse
Abi Bu arada gaztecisin Ali Savaşı benden daha iyi tanırsın sen söyle
yada diğer gazetecileriEn son matrix5782 tarafından düzenlendi; 26.07.2011, 16:42.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela Baransu aynı konuşmada hem "Trabzonspor temiz" hem de "Trabzonspor küme düşebilir" demez....Stichus a gelince; başkan neden vura vura şampiyonluğu almıyor iması yapmış...Hazretin aklıyla yönetilen Trabzonspor iki adamın sahaya girdiği bir maçın son 37 saniyesini oynatamamıştı..Stichus Nuri Albayrak döneminin "efsanesidir" forumda.
O ayrı.
Ancak vura vura demeyelim de, yakın düşüncelere sahip insanlarda var.
En azından benim duam yönetimin her türlü karara karşı en kısa sürede hayata geçirilicek planları şimdiden yapmış olmasıdır.
Sessizlik konusu sıkıntı bencede.
Mesela ben de birçok arkadaşın gereğinden fazla rahat olduklarını düşünüyorum.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaransu ile görüştük diye verilen haber ile Ali Savaş ın yukarıdaki yazısı olayı özetliyor....
Milliyetin haberine göre FB düşürülse bile yerine başka takım gidemeyecek o aşamadan sonra.
Yönetim hakkımız(cezaysa ceza, ödülse ödül) verin niye diyemiyor?
Yorum
Yorum