Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

şike yaptığı bi ispatlansada şunlar küme düşse puanları silinse şampiyonluk bize verilsetıpkı 5sene önce juventusun haline düşse...ne kadar az şey istedim aslında...

Yorum

Vira Bismillah. Üstünü örtmek kolay değil böyle bir olayın. Durduk yere böyle büyük bir operasyon başlamaz, altından kalkamazlar.
      Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

Ortalık yıkılıyor.

İnsanlar tatilden toplanmaya başlandı organize suçlar tarafından

haberlere göre en büyük hedef: eskişehirspor,ümit karan ve sezer öztürk

o kadar iiraza rağmen ligi apar topar tatil eden tff de bu işten sıyrılmamalı.
        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

umarım italyada yıllar önce yaşanan ve şampiyonluğun intere verildiği gibi bir süreç yaşanır başka türlü ne ligimizin kalitesi artar ne de milli takım şike yapan futbolcularla kurulu bir yere varır temizlik şart

Yorum

Bu soruşturmayı başlatan devam ettiren ve bu aşamaya getiren tüm emniyet teşkilatına şükranlarımı sunuyorum...
            Şimdi görev Mahkemelere düşüyor...İşin sulandırılmasına imkan vermeden sonuna kadar gitmeliler...
            Ve bir önemli not: Elde delil olmasa bu ebattaki adamlar alınabilmezdi...
            "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
            Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ortalık yıkılıyor.

İnsanlar tatilden toplanmaya başlandı organize suçlar tarafından

haberlere göre en büyük hedef: eskişehirspor,ümit karan ve sezer öztürk

o kadar iiraza rağmen ligi apar topar tatil eden tff de bu işten sıyrılmamalı.
              Hocam endüstriyel futbolu yendiğimizin resmi olacak inşallah bu soruşturmanın sonu
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Tutuklananlar: Aziz Yıldırım, Ümit Karan, Mecnun Odyakmaz, Sezer Öztürk, Olgun Peker... 40'ı aşkın kişi.

Soruşturmayı İstanbul Organize İşler Ekibi yürütüyor.
                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

Nevzat Şakarda varmış?
                  Entropi İyidir.

Yorum

Allah'ım adalet diyorum. Ulan biz de varsak bu tip işlerin çinde bize de olsun ama ADALET!
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

bizim as başkan nevzat şakarda varmış
                      ....
                      BENİM GÖZÜMDE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONUSUN TRABZONUM...

Yorum

İzleyemiyorum haberi ama nette Nevzat Şakarda gözaltında deniyor? doğrumu?
                        Entropi İyidir.

Yorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam endüstriyel futbolu yendiğimizin resmi olacak inşallah bu soruşturmanın sonu
                          Endüstriyel futbolu en azından bu ülkede toprağa gömeceğiz. Buna inanıyorum içtenlikle.
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

bakalım bülent uygun'u ne zaman alacaklar

Yorum

hadi bismillah diyelimde biseyler ciksin bu gözaltlarinda.

ama ben pek inanmiyorum biseyler cikacagina. hatta göstermelik olabilir bu operasyon

Yorum

İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bakalım bülent uygun'u ne zaman alacaklar
                                çok dogru hatta ilk onu almaları gerekirdi
                                ....
                                BENİM GÖZÜMDE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONUSUN TRABZONUM...

Yorum

Çalışıyor...
                                X