"İbrahim Akın’ın Fenerbahçe maçı öncesi para aldığını kabul ettiği iddia edildi"
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
azizin adamai ggümüsdag birsey yoksa ben bir0sey bilmiyorum. Adam Baskan adayidi sonra maa aday oldu onun yardimciligina gecti hemen azizin konusmalarindan sonra maa bunlar bence önceden baskinlari biliyorlardiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Abiciğm bir durunya nevzat bey tutuklanırsa o zaman da mı sevinecekmisiniz. Hem sadri başkan bir açıklama yapmadı daha ,bu işten sıyrılabileceğimizi hiç sanmıyorum. Ağızlarını o koca ve gereksiz konuşmaları bir ay erteleselerdi şimdi şampiyonduk ahhh ah delirmmemek elde değil.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak murat köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraderim senın tespitlerine hastayımya
çok iyi tespit kardeşim gerçekten göksel de alınırsa bu sefer tff düşer...
Beklentilerimiz ve dileklerimiz aynı.Fırtına İhtilal Efsane
Yorum
-
İlk olarak hatipoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...25.asp?gid=381
"İbrahim Akın’ın Fenerbahçe maçı öncesi para aldığını kabul ettiği iddia edildi"
BUrası beni mutlu ediyor"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
itiraf varsa olay bitmiştir.. Fenerbahçe için@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim İçin
Mehmet Ali Aydıner Adlı Şahıs 'da Şike'cidir.. Kendiside Bu İşlere Bulaşmıştır..
Hatta Şikenin Avukatlığını Yapıyordur Sorgulanmalıdır !Bize her sevdadan geriye kalan sadece; TRABZONSPOR
Yorum
-
Şike Süper Kupa Finali
Fenerbahçe - Beşiktaş
Yer : Metris@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum