İlk olarak omer61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana geliyorki her takım nerdeyse tffyi savunuyor lig Gs Ts Ordu Samsun Mersin arasında oynanacak
Yorum
-
İlk olarak admiral99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk kupa macinda yaptigi sikeden kume duser mi ki?
Yorum
-
İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerle Ibrahim akinin ne isi olmus ?
iddialar bu yönde.Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
Nedenini bilemiyorum ama kargalari hep birazcik diger ikisinden ayri tutmusumdur.
Onlardan nedense böyle birsey beklemezdim, yanilmisim.
Eger Ibrahim itiraf ettiyse derhal UEFA'ya sikayette bulunmamiz gerekir.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
az kalsın poku yiyorduk gibi bi hali vardı...1967' den beri olduğu gibi
SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!
Yorum
-
İlk olarak jedeah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar yanlış mı hatırlıyorum ibb fener maçında da i akına şike için suçlama ardı demi?
Yorum
-
tff suan icin bir karar almamasi bana simdi daha mantikli geliyor. Yapmalari gereken ligleri eylül ayinda baslatmak olacak.
Yanliz bu itirafla fenerin nasil SL katilacagina bilemiyorum. UEFA bunu nasil göze alacak?
Düsünsenize fenerin SL maci var, spiker "Fenerbahceyi cikan $ike haberlerden dolayi taniyacaksiniz, suan 5 yöneticisi hapiste"
Bu nasil bir reklam olur sizde TR icin?
Yorum
Yorum